Dünyada bir sistem var. Siyonist multimilyarderlerin ve Evangelist politikacıların kurduğu ortak bir sistem
Bu düzenin devam edebilmesi için askere ihtiyaç var. Para var, imkan var, medya gücü var ama insan gücü yok.
İlk sıçramayı Alman-Avusturya Cermen İmparatorluğu ile yaptılar.. O dönemin en güçlü Avrupa ülkesi oydu. "Teuton Şövalyeleri - Habsburg Hanedanı dönemi"
Alman İmparatorluğu gücünü yitirince yükselişte olan Fransa 'ya nüfuz ettiler. " Templar Şövalyeleri "
1800'lü yıllardan sonra Fransa İmparatorluğu da gücünü yitirince İngiltere 'ye sirayet ettiler.
" Hospitaler Şövalyeleri - Tudor Hanedanı"
2. Dünya Savaşından sonra İngiltere de sömürgeleri kaybedip erimeye başlayınca yükselişte olan ABD'ye nüfuz ettiler.
Bugün oradalar.
Bu sistemi mikrop gibi düşünün.
Yaşayabilmesi için canlı bir bedene ihtiyacı var. Bu canlı beden güçlü kuvvetli ve sağlıklı olmalı. Beden tükenmeye başladığında bu mikrop başka bir beden aramaya başlar.
İşte o bedenler devletlerdir.
Yükselişte olan devletlere nüfuz ederek onları bir İmparatorluk haline getirir, içini boşalttıktan sonra başka bir devlete atlama yaparlar.
ABD'den sonraki ülkenin Rusya olacağını düşünüyorum. Muhtemelen 30 senesi daha var
ABD en az 150 yıldır savaş suçları işliyor ve savaş suçu ortaklığını yürütüyor. Gelin sıralayım:
- 19yy'da binlerce Amerika kıtası yerlisinin katledilmesi - Birinci Dünya Savaşı - İkinci Dünya Savaşı - Kore Savaşı - Vietnam Savaşı - Körfez Savaşları - Afganistan İşgali - Irak İşgali - Suriye iç savaşı
Bunların hepsinde ABD'nin savaş suçları ortada. Ama kimi kime şikayet edeceğiz değil mi?
Muhtemelen Hamas bioe dahil dahil tum orgutlerin sahibi amerika yani yahudilerdir. Olan ordaki gariban halka oluyor.. müslümanlikta gucün yetmeyene saldirmazsin guclenirsin savasabilecegin zaman adam gibi savasirsin. Muslumanlar sahipsiz sekilde ordan oraya savruluyor. Allah yardim etmezse isimiz cok zor bu gidisle.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayni amerika diger orgutu olan turkiyedeki teror orgutlerine filistine destek. mesajlari verdiriyor ki birkac tane ah"mak filistinliler bizim dusmanimiz. falan diyip korkakliklarina bahane bulsunlar
Bana göre öyle Rusya’da aynı onu Ukrayna ile oyaladı Ukrayna’ya yanınızdayız diye gaz verdi savaşa girince anca 2-3 yaptırım yapıp geri çekildi Biden bunadı diye dünya savaşını istiyor , allahtan kulak asan yok (!)
USA, ISRAİL, İNGİLTERE, ERMENISTAN, RUSYA, FRANSA, ÇİN, KUZEY KORE, ALMANYA aklıma ilk gelenler. Siyonizm, Kapitalizm, Komunizm, Sosyalizm, Nasizm yani bütün izmlerle Dünyanın içine ettiler.