Bunların hepsi Filistin'e hediye edilmeli bence bunları beslemek bile vatana ihanettir

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunların hepsi Filistin'e hediye edilmeli bence bunları beslemek bile vatana ihanettir

Filistin umurumda değil bizim millet ne de meraklı arap bedevilerini yalamaya ellerine topları tüfekleri alıp derhal filistine intikal etmeliler güvenlik güçlerimize zorluk çıkaran her bir vatandaş için gerekli işlemler uygulanmalı
Bunlar bi de Gezi'ye hain diyor. Gezi'de insanlar protesto yaparken polis dağıtmaya çalışıyordu.
Bunlar ise direkt polise , askere saldırıyor
Çok haklısın
Cevap
4Cevap
bizim bir suçumuz yok. Sınırdışı edilmeli Türk polisine ve Türk vatandaşlarına zarar verenler.
Yahu tepki gösterin tamam da konsolosluk taşlamak polise vatandaşa taş atmak nedir
Tarikatçı bunlar. Savaşa sokmak için her yolu deniyorlar. Provokasyonlara düşmemek lazım.
Ceza almali ama polis emir kulu onlara bişey demiyorum da İsrail'in konsoloslugunu korumak da yanlış
Diplomatik kriz çıkmasını engelliyorlar
Yemişim öyle diplomatik krizi hamas İsrail'de hastane vursaydi o zaman da savunulacak miydi hayir tabiki ozanan hem insan hakları hem din düşmanlığı her şey olurdu
Güç onların ve müttefiklerinin elinde buna izin verildiği an en iyi ihtimalle Brunson olayının benzerini yaşarız
Böyle düşünüldüğü sürece de koyun gibi gudulmeye mahkumuz
Dışa bağımlı bir ülkeyiz Rusya veya Çin gibi olmadığımız sürece Amerika'ya falan kafa tutamayız
Hayır alır mı hic Filistin için kendi ülkesinin polisine kurumlarına zarar verenler zaten türk olamaz
bunlar vatan haini işte
Polisimize Askerimize kalkan elleri lanetliyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?