Ne yapacaz biz şehit olacaz biz gidicez kurşun yicez siz ise devam etceksiniz aslına bakarsam yaşama sebebimde pek yok bir boka yaranış olurum babada olanıyorum zaten
Türkiye den daha güçlü teknolojik olarak ama Filistini almak da bu kadar zorlanan ülke Türkiye ile savaşırsa kazansa da kaybetse de ezilir. İsrail ekonomik olarak çok güçlü bir ülke bize saldırırsa ekonomiden saldırır anamızı ağlatır topla tüfekle saldırmasından daha mantıklı olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
gelsinler bi görecekleri olur elbet daha filistinin içinden çıkamıyorlar :) kankaları fistan giyip savaşmıştı bunlar ne giyer bilmem :D
Gelsinler
Din arabın
Hukuk italyanın
Harp türklüğündür
Ne yapacaz biz şehit olacaz biz gidicez kurşun yicez siz ise devam etceksiniz aslına bakarsam yaşama sebebimde pek yok bir boka yaranış olurum babada olanıyorum zaten
Projelerinin eş başkanı 25 yıldır başta. Ve daha öncesi de var.
İsrail Türkiyeye kafa tutacak kadar güçlü değil Filistini yıllardır alamadılar bize girerlerse onlara girecek olan daha büyük olur farkındalar
Cidden o kadar büyük değiller mi
Türkiye den daha güçlü teknolojik olarak ama Filistini almak da bu kadar zorlanan ülke Türkiye ile savaşırsa kazansa da kaybetse de ezilir. İsrail ekonomik olarak çok güçlü bir ülke bize saldırırsa ekonomiden saldırır anamızı ağlatır topla tüfekle saldırmasından daha mantıklı olur
15 milyon mülteci var önlerine atarız onları sorun yok ya :D
Bu güzel 😂
mehmetçik öleceğine arap ölsün :D
israille türkiyenin iliskileri son yıllarda bayagı iyi kaldı ki filistine benzemez türk ordusu, buraya saldırmaz yani kaldı ki ne cesaret
Çok fena şeyler yazardım ama neyse…
babayi alır
gelsin
Nerede demiş? Kaynak verir misin?
Bugn oraya saldıran yarn bize saldırır
Gelsinde anasinı görsün
Hitler gibi hepsini yakmamız yok mu
Ne alaka sacmalamayin
Bana da öyle geliyor
Türkiye istese 24 saatte İsrail i yok eder
Korkma gelmez
He öyle olcak