yayılır (israili destekliyorum)
yayılmaz (filistini destekliyorum)
yayılır (filistini destekliyorum)
yayılmaz (israili destekliyorum)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biz ne desekde boş İsrail Akdeniz'e kapılarını açmak için orayı almak zorunda ABD gemi desteğini oradan yapacak diğer ufak ülkelere de saldırıp. Kendisini büyük usrail olasılığını cogaltacak şimdi sessiz kalan o çevre ülkelere bela olacak
Cevap
5Cevap
Yayılmaz bence
Kimseyi desteklemiyorum iki taraf da babamın oğlu değil. Yayılıp yayılmayacağını bilecek kapasitede değilim o yüzden öyleymişim gibi davranmayacağım
kanka ne diyon
Tabiki Filistin'i destekliyorum. Umarım yayılmaz ama yayılacak.
bana da öyle geliyor büyük bir katliam olacakmış gibi
İsrail Suriye'ye saldırdı. Olaya Irak'ta dahil olacak. İsrail, müslümanlar sesini çıkarmazsa büyük İsrail peşine düşecek izle gör. Bizim bazı aptal vatandaşlarımız da İsrail seviciliği yapsın.
hayır suriye ye karşılık verdi
Tamam
Umarım yayılır ve İran Hizbullahtw savaşa dahil olur ve İsrail abd nin de getirdiği uçak gemileri Akdeniz de batar
agam sende felaket tellalı çıktın be
Sdhksjfkfjkff 80 yıl sonra bir uçak gemisinin battığını görmeye şahit olmak istiyorum çok mu şey istiyorum 🥺
Allah din kardeslerimize zafer nasip etsn
din kardeşlerimize? din kardeşlerine
Sen neyine güveniyorsn da benm lafımı düzeltiyorsn ortada musluman bir devlet var burası da musluman bir ülke sen kendin hangi dini savunursan savun beni baglamaz simdi git utan kendinden yazklar olsn sizin gibi ergenlere
bence yayılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?