• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Gündem

İsrail Kara operasyonu nu baslatacak mi sizce?

TANRİninKİRBACİ34
TANRİninKİRBACİ34 Takip Et
Xper 7 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
İsrail Kara operasyonu nu baslatacak mi sizce?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• biradettuba
    biradettuba Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

İsrail ne yaparsa korkakça yapar.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 27,1b cevap paylaştı.

başlatılmaz

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

1

Cevap

• ultrapatates
    ultrapatates Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

hayırlısı olsun. sonuçta bir hafta önce, onca insanını çoluğunu çocuğunu öldürdü filistinliler. karşılığını vermesi hakkıdır.

0
    39 Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Olay filistinliler ve israilliler olarak gorme filistinin hepsi hamasi tutmuyor filistinde hamas destekcisi %20

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Ayrica hiçbir şey bi masum cocugun olmesini meşrulaştırmaz

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

umrum değil. Hocalı soykırımını bilmelerine rağmen Ermenistanı destekleyen filistinlilere üzülecek değilim.

Yorumla
    • LejyonerTR
      LejyonerTR
      +1 yıl

70 yıldır İsrail Filistini dümdüz ederken sesiniz çıkmıyor her Ramazan ayında kafasına göre bombalıyor cuma namazlarını kıldırmıyor kafasına göre tutuklamalar yapıyor, bu kez Filistin atak yapınca hepiniz insan oldunuz değil mi? Eğer Tanrı varsa belanızı versin ásságılık iki yüzlü insan müsveddeleri.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Filistin'i bende gram sevmem ama bu israilide hakli yapmaz

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Hamasin yaptigi da savaş suçu idi savas askerler arasinda olmali siviller arasinda degil

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

Osmanlı'ya karşı İngiliz eliyle kurulmuş, bir arap ülkesini savunduğun gibi savunduğun mu Türkistandaki zulmü de? aynı Filistin, Türkistan zulmüne karşı Çine destek verdi, tepkin ne oldu? Bu mazlum Filistin arapları nasıl bir şey de hem mazlum hem de en işgalci, en katil ülkelere destek veriyor. İran değil mi rusyaya ve ermenilerle iş birliği yapıp Azerbaycan Türklerine katleden ülke? Aynı İran ve Rusya ve Ermenistan destek vermiyor mu Filistine? Peki siz nasıl insanlarsınız da Çinde olan bitene sessiz kalırken Filistinde olan biten sizi bu kadar rahatsız ediyor? @lejyonertr tüm bunlar nasıl bir tutarsızlık, neyin tarafı bu yahu.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Sevgili patates eksik yamissin pkk kuruldugunde pkk yi egiten filistinliler KKTC tanimadan rum kismini taniyan filistin akdenizde yunnlar ile gerginlik yaşarken yunanlari destekleyen filistin vs vs bunlari biliyoz zaten ama objektif baktiginda bu İsrail filistin mevzusunda israili hakli yapmaz ki sivil katletmede hamasi savunacak degilim ama iki gun once sozcutv ye cikam akedemisyenin sozlerini duymadin mi biz bunlarin cocuklarinin kellelerini kesmeyelimmi diyor kendilerine bu kanı hak goruyolar bunlar desteklenecek seyler degil

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

ne güzel, gerisini sen tamamladın. evet onları da biliyorum. ama ne sordum şu diğer kişiye: bu kadar duyarlıysanız aynı duyarı niye Türkistanda göstermiyorsunuz dedim. Beni ilgilendiren tek bir şey var sevgili @tanrininkirbaci34 kim bizim çıkarımıza tutum sergiliyor? Filistinin tek bir tutumu yok Türk lehine, Türkler lehine. İsrail ise Orta Doğudaki aklı başında tek halk. Zamanında parasını basıp aldığı toprklrı savunduğunu da bilirsin, bilgin var çünkü ve en önemlisi Rusya ve İran gibi coğrafyanın en sömürgen ve en ezeli Türk düşmanı iki ülkenin maşası olan Filistinliler, İsrail olmasa acaba nasıl bir tehdit oluşturur bizim için, onu da ayrı düşünmeli.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Tatlim mesele bizi tutup tutmamalari değil bunu anlamadin biz bu meselenin dışındayiz zaten simdi sana sunu sorayim bizi tutsaydi hakli tutmasayinca haksiz mi oluyor olaya yanlis bakiyorsun ayrica fikistin bizim icin hic bir tehdit olusturamaz sinirimiz bile olmayan iki milyonluk halk

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

aynen doğru anladın ama kabullenemiyorsun. çünkü ben duyar yapmıyorum ama sen duyar bekliyorsun, politikada duyar Olmaz oysa., pragmatik olursun. hani bir bakalım niye tv kanalları İsrailliler ölürken haber yapmıyordu da şu an sürekli Filistin acıtasyonu yapıyor? Bu nasıl dengesiz duyar... özetle diyorum ki bana ne Türke hep düşmanlık eden arapların çoluk çocuğundan? bana Ermenistana destek veren Filistine olan bitenden. ve Ermeniyi karşı bana destek vermişse İsrail ya da TRnin lehine Ermeni soykırımını reddetmişse, ben İsraile karşıt olamam.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Ben politikacı değilim çünkü politika koca bi yalan ulkedeki siyasetten gorduk zaten ikincisi sen hangi tv programini izledin bilmiyorum ama benim izledigim tv programlarin hicbiri hamasin yaptigini dogru bulmadi ben bir insani bu bir musluman bu bir yahudi diye tutmam turkun turkten baska dostu yoktur kafasimdayim ama ben burada dost ta aramiyorum israili de dost etmem sen israil dost sanmissin belliki en basidinden sorayim o zaman adnan Oktar nerden fonlanmiş onu arastir o zaman

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

kendi belirttiğin üzere pkk'yı eğiten filistinlileri tehtit olarak görmeyen birisin. bu nasıl bir analitik yaklaşımdır peki? politikadan bağımsız yaklaşırsan böyle oluyor işte. herkes ölür, savaşta ölenler de insan, askerler de savaşta ölür, onlar da insan. böyle böyle bakarsak bu acıma duygusunun sonu gelmez. bu tutumlarınız sayesinde bugün ülkede bilmem kaç milyon suriyeli var. Ona acı buna acı bu işin sonu boka çıkar. Yarın tepene çıkarlar, yine aman insan dersin. haması savunmuyorsun öyle mi? Hamasa karşısın ama zavallı filistinlilere mi üzülüyorsun? Peki Avrupaya Ameirkaya sığınan o sıradan zavallı Filistinşi insanların hamasa çağrısını izledin mi? İsraillilerin analarına kızların tecavüz edin diye bayrak açıp sözde Filistin savunmasını yapmalarını izledin mi? Al sana acıdığın o sırada masum insanların tutumu.

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

ve ayrıca İsrail benim umrumda değil. kaç kere belirttim? Beni ilgilendiren kim bizim ne kadar yanımızda tutum sergiledi, ona göre yaklaşım edinmem. İsrail benim ırkım değil, soydaşım değil ama akıllı bir halk ama İran giib Rusya gibi Türk düşmanı vampirler karşı Azerbaycana hep destek vermiş bir halk. Bu bizim de yeri gelir çıkarımız olur.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Ya sen kafayimi yedin bu dusunceyle ulkeye milyonlarca suriyeli geldi diyorsun asıl senin bu destekledigin fikirle birliktesavastan kacan filistinliler turkiyeye gelecek hamasi destekleyen yok demedim yuzde 20 25 dedim neyse at gözlüğü takmissin senle daha fazla tartismanin bir anlami yok

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

gelecekler çünkü kabul edeceksin. gelmelerinin nedeni temelde bu olacak. ben söylediğimi söyledim. kimin at gözlüğü olduğuna ise gelecek karar verecek.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Ben hiçbir zaman multeci dostu olmadim ama cok ulke cikarini dusunuyorsan bu göçü en başında onlemeye calisirsin zamaninda ozgur suriye ordusuna gaz verip rejimle savasta tr arkanizda emevi camisi filan denmeseydi bu multeciler en basta onlenebilirdi

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

2011de bir tweet attım. açmayın kapıları dedim. Bunlar o kamplarda kalmaz her yere yayılır, sonra da asla gitmezler dedim. Beni dindarlardan çok sen gibi humanistler topa tuttu. Vicdansızlar, onlar zavallı, masum savaştan kaçan insanlar diyerek topa tuttlar. Bugün bu humansİTlerin teki bile TRde yaşarken kalkıp aynı savunmayı yapmıyor.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Humanist degilim dinci de degilim sadece ataturkun yurtta barış dunyada barış sozunu sevdim ve benimsedim

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

kimse keyif savaş yapmaz. koşullara uygun en doğru öngörüyü benimsemek önemlidir.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Bende bunu soyluyorum iste kosullar uygun degil

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Eşit degil

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Savaş kurali yok

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

anlamıyorsun. dünya sizin sandığınız kadar toz pembe bir yer olmadı hiçbir zaman. İnsanoğlu da hep birlikte yaşayacak potansiyele sahip dğeil. nüfusun muazzam bir hızla arttığı bir dünyada, kapitalist sistemin sınırları bile insanoğlunu dünyada barışa sığdırmaya yetmez. birileri bunu şimdiden okuyor ve geleceğe hazırlanyorken kendi çıkarları için birleşiyor. Çin Rusya İran cart curt... biz saftirikler de ona acı buna acı modundayız. Ben çıkar diyorum, poşitka diyorum, sne beni ilgilendirmez diyorsun. o zaman hayırlısı diyelim. Uyumaya devam edelim.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Evet dunya var oldukça savaslar salgin hastaliklar depremler olacak bunu biliyoruz zaten ama nasilsa öleceğiz diye nasilsa herkes birgün ölecek diye herseyi meşru goremeyiz ben burada israil ya da filistin de bi taraf degilim objektif bakarim fakat sen bi tarafsin ilk yorumunda ap acik yazmissin filistin israil savasi bi hafta once baslamadi oncesini ne yapicaz bugun bir yanlisa ses cikarmak icin o yanlisin sana yapilmasini bekleme sesini cikart ki sira sana gelmesin

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

yanlış olarak görmüyorummmmmm!!! İsraili parayla aldığı topraklarda hakkı olduğunu düşünüyorum. ben bana düşman olan araplara da acımıyorum!!! ben Türkistandaki yanlışa ses çıkarmayanların arap sevgisine de alet ya da taraf olmak istemiyorum. Bunları zaten açıkca belirttim. Ama ötesinde dediğim şuydu: acımasızca pragmatist yöntemlerle hayatta kalınır, güçlü olunur ve gelecek nesiller kurtarılır. bu da çıkarına hizmet eden politkalarla olur.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Parayla aldigi topraklari korusun işgal ettigi topraklar ne olacak

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Arkadaşım yanlış yanlıştir bunu bahanesi alti ustu yok

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

bize ne? Türkistan için de bu kadar savunma yaptın mı?

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Ayrica filistin israil olmasa kim bilir bize ne tehdit olacakti diyorsun haksizda sayilmassin sence israil bize tehdit olmayacak mi kendi irkini diger irklardan ustun goren yahudilerden bahsediyoruz

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

yanlış diye bir şey yoktur. yanlış ve doğru baktığın tarafa göre değişir. Sen arap cepehesinden bakıyorsun çünkü etkisinde kaldığın medya bunu istiyor.

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

İsrailin bölgede çıkar ilişkisi kurabileceği tek millet bizi. Hem Azerbaycanla bir asırlık çıkar ilişkileri söz konusu hem de bu bölgede İsraile düşmanlık edenler (Rusya, İran ve Ermenistan) bize de düşmanlık ediyor.

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Turkistan icin sordugun soruya cvp bile vermem arap etkisinde degilim ki arap kulturun den nefret ederim etrafimda herkese turkce isimler koyun arap isimleri koymayin diyen biriyim bilen bilir

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

iki gün önce Libyada isriallle birlikte bizim bayrağımız da yakıldı. Orta da zaten bizi mecbur İsrail tarafa iten bir kutuplaşma söz konusu. Rus ve İran işbirliği ile destekleyen Ermeni ve Filistin kutbu var. Biz nerde duracaz? şu an taraf tutmak alenen doğru değil belki ama ister istemez zaten karşımızda duranları bizle tarihi de bize bakış açısı da belli

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Ya bende bunu diyorum iste taraf degilim savassinlar ama savaş sucu olmadan savassinlar en basidinden yahu sivil gozetmeksizin yapilan savasta turk olmeyecegini nerden bileceksin

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Kara harekatı oldugunda sence israil sivil hamas diye ayirt edecek mi

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Politikadan bahsediyorsun hangi ulke kendi yakinlarindaki bi ulkenin savas yaparak toprak kazanmasini guclenmesini buyumesini ister

Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Bak seni anlamaya calisiyorum temele indigimizde fikirlerimiz ayni

Yorumla
    • ultrapatates
      ultrapatates
      +1 yıl

sen taraf değilsin ama onlar taraf. bunu anlamıyorsunuz işte. Rusya ve İranın işbirliği ile yıllardır desteklenen Ermenistan da Filistin de birbirinden taraf. Bu otomatik bizi karşı cepheye koyuyor bunlar karşısında. Bu yüzden Libyada İsrail bayrağı ile birlikte Türkiye bayrağını da yaktılar çünkü yukarda Rus+İran, altlarında da Filistin (İsrail karşısında) ve Ermemistan (bize düşman) bir matematik söz konusu. bunu anlıyor musunuz? Orta doğuda ve Kafkaslarda işbirliği yapabileceğimiz tek aklı başında ve tek bizle orta düşmanlara sahip, üstelik zeki bir millet var.

Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 10,4b cevap paylaştı.

Israil lanetlenms bir milletten her türlü savaş hamlesi beklenir

0
    0 Yorumla
  • adamepooch
    adamepooch Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir de olmayabilir de

0
    1 Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

İsrail bahane ariyordu zaten topraklarini buyutmek icin

Yorumla
  • şeliii12
    şeliii12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Sen kim siyaset yapmak kim 😆

0
    2 Yorumla
    • TANRİninKİRBACİ34
      TANRİninKİRBACİ34
      +1 yıl

Sen karışma buyuklerinin sohbetine 😬

Yorumla
    • şeliii12
      şeliii12
      +1 yıl

Kart zampara

Yorumla
  • bberiljk7
    bberiljk7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 87%
    +1 yıl

Savaş mı var

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > İsrail Kara operasyonu nu baslatacak mi sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İsrail savaşı nolur? 13 cevap verildi
İsrail savaşı çıkar mı? 20 cevap verildi
İsrail kara operasyonunu yine erteledi! Neden erteleyip duruyor sizce? 4 cevap verildi
İsrail turkiyeye saldirma ihtimali var mı ? 5 cevap verildi
İsrail, rehinelerini öne sürerek sınırlı kara operasyonu başlattı sizce bu katliam nasıl son bulur? 10 cevap verildi
Israil nezaman duracak acaba? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bu evde benimle saklambaç oynar mıydın?
  • Erkekler neden buyuk göğüslü kadınları güzellik kalıbına sokuyor?
  • Saçların uzadığında kendini daha farklı hisseder misin?
  • Kalın bacak mı daha estetik durur, ince bacak mı daha güzel görünür?
  • Kırmızı elbiseleri seviyor muyuz?
  • Cam gibi cilde sahip misin?
  • Cam gibi cilt için hangi bakımları yapıyorsun?
  • Cam gibi cilt sence ne demek, gerçekten nasıl bir cilt hayal ediyorsun?
  • Konuşurken bile özlediginiz biri var mı?
  • Dağınık saç mı özenli saç mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨