malum savaş başladı
israil
filistin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
malum savaş başladı
çok pardon şavaşan ve canların göz göre gitmesi çok tasvip etmiyorum kim olursa olsun şavaş kötü ve ister müslüman ister hıristiyan olsun. bir gazla kalkar kendinden büyük bir ülkeye bu şekilde davranırsan olacak bu olur.. şimidi bak ne durumda sen düşün..
Osmanlı'ya karşı kurulmuş, Karabağda Ermenistanı destekleyen, Ermeni soykırımını tanıyan, Türksitan zulmune karşı Çin'e destek vermiş filsitinli arapları asla tutmam. yanı sıra, tarihte Türklerle hiçbir derdi olmamış, yüz seneden fazladır Rusyanın zulmune karşı Azerbaycana destek vermiş, Ermeni soykırımını iki kere reddetmiş, Karabağda da yine bizim yanımızda olan İsrailden yanayım. açık ve net. Kim bizim yanımızdaysa o önemli.
Cevap
7Cevap
Bir Türk olarak hiç birisi bizim dostumuz değil ama İsrail'in kazanmasını isterim türk düşmanı Arapları tutacak halim yok tabi ki.
tutmak mı :D ama merak ettim senin skor metreni bence israile o y cıkar yüzde 20 hatta tahminim bakalım tutcakmı.
Türk düşmanı filistini mi tutalım ırkım dinden önce geliyor
Terör devleti İsrail’i tutan mallar adamlar büyük İsrail devletini kurunca sıradaki hedef Türkiye olur buna kafası basmıyor Arap düşmanlığı gözlerini kör etmiş
İsrail.
Ama ölen sivillere tabi ki üzülüyorum.
Filistin tabiki Kudüs mescidi Aksa dökülen müslüman kanı masum çocuklar insanlari
Filistin'i destekliyorum
Hiçbirini 👎🏻
Hiç birini.
Savunmasızları.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?