AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kalkabilir bence
öyle bi tatil mi var? bunlar da tatil yapmaktan çalışmıyor
Tabii ara tatil var ilk sınavları yaptıktan sonra tatildi normalde
Yaz tatilinden alıp ara tatil yaptılar yaz tatili uzamasın diye şimdi her gelen başka bir şey yapacaksa deneme tahtası mı bu çocuklar
Aslında yaz tatili aynı kaldı...
Ülkede hergün bişey değişiyor , kalkar sonra Twitter da gündem olur geri alırlar çok değişik işleyiş var
Kesinlikle öyle sadece ülkede değil dünyada her gün her şey değişiyor Twitter da mazide kaldı mesela😂
Hayır bizim ülkede akşam alınan karar sabah değişiyor mesela diğer ülkeler gibi değişik😂
Valla ben şükreder oldum şu anda bildiğin gibi israil filistine kudurmuş köpek gibi saldırıyor hani bizim sorunlarımız en azindan fiziksel şekilde halledilmiyor
Filistin'de İsrail'e saldırdı savaş bu bizi ilgilendirmez yesinler birbirlerini
Hiç öyle düşünmuyorum israilin her sene bi azma dönemi / dönemleri oluyor... sanırim sen bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesindesin.
Değilim Filistin'de ki savaştan banane dimi , savaşta olan her zaman sivillere olur o yüzden savaşı aklı başında kimse istemez
Savaşı istememek ayrı bi olay. Müslümansan eğer bilirsin ki dini bir birlik vardır nasıl yahudiler hemen birleşiyorsa müslümanlar da öyle olmalı. Zaten ben erkeklerin şu rahatlığını anlamıs değilim mescidi aksa gibi önemli bir alana yahudiler eşkiya gibi girip halka zarar veriyor namaz sırasında sen gelmissin banane diyorsun yarın senin semtine gelip yapsalar topuklarsın.
Ermeni soykırımında Filistin'in desteğini gördük KKTC olayında filistin'i gördük Yunanistan olayında filistin'i gördük ve en önemlisi Arapların yüz yıl önce bizim Osmanlı askerlerini taşıyan trene yaptıklarını gördük yani Müslümanlık araplık hepsi sözde ben kendi ülkemden başkasını tanımam
100 yıl önce yaşayanlarin hangisi hayatta? Çok canisin biliyor musun yarın öbür gün filistinlilerin de ülkesi suriyeye dönerse Türkiyeye doldular diye ağlayanlardan olma da
Canilik? Hamas'ın yaptığı gibi diypsun?
Sivillere yaşlı insanlara mermi yağdırmak gibi bişey mi
Ha yoook sen batı aşıklarındansın şimdi anladımmm yalnız seni harcarlar onlar😂 bu arada tarihi doğru kaynaktan öğrenmeni tavsiye ederim😉
Canilik Hamas'ın durakda sivillere kurşun yağdırması gibi mi dedim?
Bana yüz yıl önce diyosun ya senelerdir yahudiler mescidi aksa icin kendilerini yırtıyolar filistin iki saldırı yaptı diye ağlama ya
Bak canım senin müslümanlığinı yesinler senin ülkene saldırı olsa tüyersin bak ciddiyim bu korkun onu gösteriyo
Hamas'ın yaptıgı katliam değil ozmann dimi , ablacım ben asya türküyüm arapının da avrupalısının da... Kendi ırkım haricinde kimseyi umursamam.
Benim Müslümanlığım beni ilgilendirir Allah olup beni Müslümanlığımla yargılayamazsınn, bunu sana Müslümanlığın vermez.
Müslümanlığımı yüce yaradan sorgular , haşa Allah mısın sen?
Pardon neden sürekli Hamastan bahsediyosun son attığın her mesaj bu insan üzerine😂 ben de Türküm ama Allah korusun yarın düşman askeri evime saldırsa ki gavurlar halka da özellikle kadınlara saldırmadan gitmezler böyle bi olay olsa senin kılını kıpırdatmayacağıma adım kadar eminim
sen de öğretmen misin?
Değilim
Seni de ilgilendiriyor mu peki
Evet ablam öğretmen
umarım bundan geri dönülür. evden video izlemek daha iyiydi
Bilmem sonuçta 3 ay tatilleri var maaşları yatıyor üstüne yarıyıl tatili var yatıyor ara tatil de olmayıversin
Ara tatiller kalkmalı bencede o ne öyle
Öğretmenler seminer yapıcakmış ama ögrencilere gene tatil olur deniliyor yaşayıp gorücez
O zaman onunla baş başa kalamam kalkmasın
😂😂😂 temenniler...
Bildiğin bir şey mi var kalkıyor mu
Bildiğim bir şey yok bakan ara tatilleri kaldırıcağını söyledi öğretmenler için... öğretmen değilim mühendislik okuyorum ama merak ettim işte sendikalar eylem filan yapıcakmış
Hiç kimse eylem eylem yapmasın kafalarına göre kararlar alıp uyguluyorlar olan gene bize oluyor
Valla yeni bakan ters hamleler yapıyor atmasalar iyi😂
Yok yok bugüne kadar yapılması istenen ama yapılamayanları yapıyor
Adam medrese tarzı eğitim vermek istiyo resmen 70 altı türkçe notu alamayan geçemiyo vs cok sert kurallar
Kasım tatilini kaldırmasın da
Hayrola ya senin niyetin ne😂
Ya işin şakası bir tarafa sana her konuda hak veriyorum
Allah razi olsun😂
Hem seni niye bu kadar ilgileniyorsun bakayım
Anlamadim
Öğretmen değilsin konu olsun diye mi yoksa öğretmenlik mi düşünüyorsun
Yok düşünmüyorum ablam öğretmen de
Devlet memurluğu öğretmenlik güzel meslek
Öyle rahat meslek
Sen de düşün
Yok ben halimden memnunum
Özel sektör az veriyor Sen gene de düşün
Ben adli bilişim mühendisliği okuyorum yani;
Siber güvenlik
Yazılım
Yapay zeka
Siber suçların hukuki boyutu
Maaşımın kötü olacağını sanmıyorum devlette de çalışırım ama ozel sektör tercihim
İnşallah gönlüne göre olur hepimizin hayalleri var bazıları olduğu bazılarını yaklaşamadık bile
Valla benim hayalim bu değildi ben mimarlık resim grafik tasarım gibi şeylerden zevk alırım yeteneğim de vardır ama iş yok ülkemizde el mahkum
Dediğim gibi işte herkesin hayalleri var ama hayat bir şekilde seni başka bir yola sokuyor
Doğanın kanunu ortama uyum sağlayamayan yok olur
Doğru mantık Aklın yolu bir
Bu sene kalkmayacak
Bana da öyle geliyor çok fazla baş kaldırış oldu
Öyle görünüyor
Kalkar umarım
Kalkmaz