Bunu bazen düşünüyorum
sonuçta istedikleri bahaneyi ve arka planı oluşturup güç kullanabiliyorlar
buna yönelik bir çare düşünülmüş müdür?
Bunu bazen düşünüyorum
sonuçta istedikleri bahaneyi ve arka planı oluşturup güç kullanabiliyorlar
buna yönelik bir çare düşünülmüş müdür?
Hava savunmamız Korkut, Koral ve S-400 ile oldukça güçlü. Karadan bizi alabilecek hiçbir ülke de yok. Kendi radar sistemimize, kendi yazılımlarımıza sahibiz.
Siz soğanı 10 liraya alıyorsunuz diye TSK'nın gücü ve savunma sanayiinin kalitesi tartışamaya açılmıyor.
Abd her yere terörü bahane ederek savaş açıyor zaten. Örnek, Irak. Yunanistan'ı dedeağaçta silahlandırdı. Yunanistan ve Türkiye olaylarında ab Yunanistan'ı haklı görüyor. Öyle natodayız diye arkanıza rahat yaslanmayın. İçimize de eğitti cihatcı askerlerini yerleştirdi abd iktidar ile birlikte. Savaş kaçınılmaz olacak.
savaş açmak öyle kolay bir şey değildir öyle kolay olsa amerika heryere savaş açardı en basitinden şöyle düşün rusya ve amerika birbiriyle düşman ülke amerika bize savaş açarsa rusya amerikayı devirmek veya hasar vermek için bizi destekler ve bizim tarafımızda olur
yani ruslara güveniyoruz onlar da bizi gözden çıkarırsa yarrgı yedik demektir
ruslara güveniyoruz manasında demedim sadece savaş açmak sanıldığı gibi kolay bişey olmadığına dair örnek vermek istedim arka planda birçok bilinmeyen şeyler oluyor
bana basit gibi geldi yani sonuçta gazzeyi hamas saldırdı bahanesiyle abluka altına alıp bombaladılar kimsede bi cacık diyemedi bence bizede yapabilirler
gazze ile türkiye bir değil türkiyenin silahları ile gazzenin silahlarıda bir değil türkiyeyi karadan almak neredeyse imkansızdır o yüzden füzeler ile saldırı yapabilirler yani amerika türkiyeyi alsa bile hiç uğramadığı kadar zarara uğrar ve belkide şuanda amerikaya savaş açmak için bekleyen başka ülkeler vardır (bunlardan biri rusya olabilir) ve amerikanın bu kadar zarara uğramasından faydalanıp amerikayı tamamen yok edebilirler
Cevap
2Cevap
Amerika zaten bize savaş açmış durumda. Kendi askeriyle gelmiş ya da silahını kürdün eline vermiş ne farkı var? Türkiye karadan teslim alınması neredeyse imkansız bir ülke. Ancak bize zarar veren 5. Kol faaliyetleri ve içimizdeki okullu ama cahil gençlik. Gerçekleri fikirleri tarihten ve realiteden öğrenmek yerine manipülasyon altında kalıp yanlış akımları takip etmeleri. Ülkelerini siyasete göre tartmaları.
Ya hocam sanki karadan savaş oluyormuş gibi konuşuyorsun da karanın hükmü kalmadı bence
havadan yağdırırlar tüm denizleri uçak gemileriyle doldururlar tek başına kalırız
Hoca olduğum belli oluyor mu 😀 tabiki kara harekatı olmadan hava saldırılarının bir manası yok. Bir toprağı kontrol etmek o kadar kolay ve mantıklı seçenek değil. Yoksa vekâlet savaşları yaratıp azınlıkları kullanmak yerine topuyla tüfeğiyle işgal ettiği coğrafyada kalırlardı. Gönülleri fethetmeden her işgal zaman kaybıdır. O yüzden ABnin yaptığı gerçek bir fetihtir. Bakın Bulgaristan’a, Ukrayna’ya. Bulgaristan’ı ab üyesi yaparak ülkeyi tamamen etki altına aldı. Yılların Osmanlı bakiyesi yarısı Türk olan Bulgaristan, sonra Soviyet etkisine giren mezhepsel olarak bağlı Bulgaristan, 15 senede 5 milyon olan nüfusunun 3 milyonunu göç ile ABye verdi. Gidip Avrupa’da finansal sistemin köleleri olarak yaşamayı onlara tercihen pazarladı. Ne gerek var gemilerle köle taşımaya ! Muazzam başarı.
Bugun oraya saldıran yarn bize saldırır
Nato'dayız la. Önce nato'dan atmaları gerekir
savaş açan zaten nato lideri
2 dk da çıkarırlar kafalarına koyarsa
Bizim hükümetler 70 yıldır zaten ne isteseler yapıyorlar 😃 niye savaş açsın adamlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?