Uzun zamandır çok fazla gündemdeler. Bugün de işyerine silahlı saldırı olmuş. Garip ve korkutucu olaylar.

Uzun zamandır çok fazla gündemdeler. Bugün de işyerine silahlı saldırı olmuş. Garip ve korkutucu olaylar.

Aniden çok büyük bir servete ulaşmış insanın, bu serveti tamamen dürüst yollarla elde etmesi mümkün değil. Çok büyük ihtimalle yanlış insanlarla işbirliği yapmışlıkları var. O yüzden olabilir pekala.
Yeni haberim oldu. Bu Dilan Polat ve engin Polat'ın ne halt yediği zaten ortaya çıktı ve devam ediyor. Kadının sadece şarkısını arada sırada dinlemisligim var ama kendisini tanımam. Bu kadar zengin olmalarının sebebi kara para aklama vergi kaçakçılığı zaten başka bir şey olmaz.
Cevap
35Cevap
Umurumda değil. normal böyle şeyler ülkede maalesef
Ben polise anlatılmaması için onu korkutmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Az ama helal kazançlar versin Allahım bize. Yetecek ladar, rahat edecek kadar kafi. Ben mimarım. İlk mezun olduğum zaman kaç kişi imza yetkisi için aradı. Kabul etmedim. Etik değil. Herkes hakkı ile nasibi neyse onu kazanmalı.
Hedef şaşırtmaya çalışıp kendi kendisine sıktırmıştır. Siyaset dünyasında bu tarz şeyler yaygın mesela.
acindirma cabalari magdur edebiyati yapma cabalari.. kendileri vurdurmustur
Dilan ve Engin Polat çiftinin çok masum olduğunu düşünmüyorum
Silahlı saldırı yapmak nedir ya.. Bu resmen katletmek oluyor.. Böyle olaylarda polis bile el atmıyor korkuyor paralı insanlardan
Kaç para aldın bu soruyu sormak için söyle kaç para Sana söylüyorum. Nayır cünneyt ben almadım😂
Ya bırakın şu Polat ailesine bıktım hala ya
Bak kurtlar vadisi'de Polat alemdar de , sabaha kadar bıkmadan dinlerim okurum ama bu ne ya djdjd
Bu işin içinden ne çıkacak acaba. Ee onlar banu parlak'ın ofisine silahlı saldırı yaparlarsa gün gelir devran döner.
Birilerinin sağlam hedefi oldular. Malın varsa bu dünyada sat baba
Yesinler birbirlerini ete para vermesinler miksinler birbirlerini döte para vermesinler
Engin Polat kim diye düşündüm yorum okumaya geldim bunca insan neye yorum yapmış diye
Kardeşim Bu adamların bu dükkanları bayilik sistemi değil mi Engin Polat ismi taşıyan bir mağaza
O kim ki, neyse geçmiş olsun kötü bir olay sanki mesaj verir gibi.
Gündemimde yok. Hayatımı böyle gereksiz insanlarla meşgul etmem..
Dünya cehenneme dönmüş. Ülkemde ki konuya bak. Bu ülke insanı gerçekten acınacak halde
Bilerek kendilerini masum göstermek için yapmıyorlarsa ben de bir şeyi bilmiyorum
Kendileri yaptırmıştır. Öyle çirkef pisliklerden her şey beklenir 😁
Görgüsüz cahiller grubu yesinler birbirlerini de sayıları azalsın.
Fazla şımarmışlardı zaten gösteris budalalıgı yaoatlarsa böyle olur
Yav bu polatlar hakkinda ki sorulari hep ayni kisi mi soruyor mk
Birbirlerini yesinler Ete doysunlar banane Allah’ın gçrgüsüz mallarından
Benim avukata verecek param nede çok zamanım yok ondan yorum yapıp kalitemi dusurmeyecegim.
Aaaa sıktı ama he bu iş yeter ya bi Dilan’ı engini bitmedi
Pandemide her yer birer birer kapanırken, firmalar küçülürken bile bunların kat kat büyüyüp birde insanların gözüne sokmasi zaten hayra alamet değildi.
Su an bile tutusmuslar 12 bin TL lik paketleri 1500 TL den veriyorlar 😀
Mafya dolu her taraf hiç şaşırmıyorum yabancılar bile gelip çatışmaya buraya geliyor artık.
Belliki pis iş yapıyorlar işte. Temiz çalışanın adı niye ciksin
Umrumda değil birbirini yesinler.
Havasını atıp fakirleri eziklerken mafyaymış gibi pozlar atarken iyiydi.
Çilesini de çeksinler bize ne
bizene mk cok laf yalansız cok mal haramsız olmaz yesınler bırbırlerını
Bir gazeteci olarak olaya farkli bakıyorum veya bildigim seyler farkli aslinda ama iste mahkemelik olmak istemiyorum 😅😅
Engin polat dediğin adam şurda bi kaç ay bilemedin 1 yıldır bu işi yapıypr yani ötttürürler yakında 😂
Dikkat çeken düşman çeker kendi etti kendi buldu iyisinden kotusune akrabasiyla paylasmiycagi şeyleri medyayla paylaştılar Allah selamete erdirsin
Ya bunlar kendileri yaptryolar boyle durxilerden alisveris yapmayin
Hala inaniyor musunuz bunlara
Hiç ilgilendirmiyor bu tipler
Güzel mağduriyet
Gerçek olduğunu düşünmüyorum
Eee bana ne ölen ölsün kalan kalsın
Bi tuhaflık var zaten onlarda
benim derdim bana yetwr
Ülke Teksas a döndü iyice 🤦🏻♀️
İyi yapmışlar elimde olsa kafasına sıkarım 😂🫡
Kendi kendilerini taratmıştır onlar😂😂
Umrumda değil pek
kendi kendine yaptirmistir bu it
Bunların olaylarından bıktık hepimiz
Umrumda değil sonları yaklaşıyor
Islamcilikta terör coktur
Boş yapma
Öğretici değilim. Olsaydım senin gibi beynini boş işlere veren birine önce onu kullanmayı öğretirdim kuzum yazık çok yazık.
İslamcılıkta terör çoktur sözünden ne anlayalım sayın beyinsiz? Sen ne tür bir andavalsın?
Bakalım bu işin sonu nereye giddcek
Kendisi yaptırmıştır
Kendileri yapmıştır dikkat çekme çabası
ilgilenmiyorum
Haraç istemişlerdir
Olaylar büyük
Engin Polat kim
Enercii diyen bir kadinin esi iste
@mavikelebekdeniz enercii kim
Aman boş ver cok bos ve gereksjz insanlar
@mavikelebekdeniz tamam
reklam olabilir