Güncellemeler
+1 yıl
Simitçiler, pastaneler, fırınlar, A101 vb. marketler bakkallar, sokak satıcıları bozuk para vermiyorlar çünkü onlarda arıyorlar.
Müşterilerime para üstü vermekte zorlanıyorum çünkü bozuk para sıkıntısı çekiyorum. Kağıt astım para bütünleme için ama pek fazla gelen olmuyor onun içinde. Binlerce liralık bozuk para temin edebileceğim bir yer var mı düzenli olarak alabileceğim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İstanbul da yasıyorsan eğer merkez bankasına git Eminönü'nde kime demir para alabilirsin orada
Orada değil dükkanım maalesef :/ Peki Merkez bankasına gidersem istediğim kadar alabilir miyim bir limit var mı yoksa? Gitmişken değsin yai 20-30 bin liralık demir para alayım en azından.
Yok en fazla 5 bin günlük alabilirsin madeni demir para p kadar çok vermiyorlar
Ne iş yapıyorsun? Banka, simitçi, fırın gibi yerlerden bozdur
Zor çünkü bütün senin gibi hurdacilar topluyor Kilo işi değeri fazla ettiği için
en garanti alacağınız yer merkez bankasıdır ve istediğiniz miktarda alabilirsiniz..
PTT, Merkez Bankası bu iki kurumdan temin edebilirsiniz.
Ptt'ye sabah gidip sıra alarak yapıcaz demi yoksa orada farklı bir yere gidip sıra kağıdı almadan mı alıyoruz yoksa?
Oradaki güvenlik sizi yönlendirmesini yapar. Ama sabah giderseniz bozuk parada sıkıntı yaşamazsınız
Teşekkür ederim :)
Rica ederim.
Dilencileri bul günlük sana getirsinler
a101 BİM falan
Vermiyor onlarda.
Dilenci
Simitciler
Vermiyor onlarda bulamıyormuş.
O zaman yuvarlama yapacaksın.
Zam şeklinde 😀😀😀
fırınlarda çok olur
Vermiyorlar.
vya güzel kardeşim verseelr olecekler sanki sennne satiyon
Market işletiyorum.
öyle ise bankada tanıdığın birisi varsa alabilriisn ben askerde öyle yapıyor dum