Ülke gerçekten cahil dolu Filistini destekleyenden tutunda İsrail'i destekleyene kadar ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar Filistin ve İsrail benim gözümde teröristtir Filistinden başlayacağım önce Azerbaycan Ermenistan savaşında Filistin ermenistana destek vermiştir sonra 1915 yılında yaşanan ermeni soykırımını kabul edip ermenistanin haklı olduğunu öne sürdü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanımadıgini belirtti ve son olarak tarih Okuyan çalışan bilir bunu cevat paşa komutasındaki ordumuzun arkasından iş çevirip İngilizlerle iş tutan şerif Hüseyin'in torunları benim gözümde müslüman değil haindir filistini bu yüzden desteklemiyorum İsrail'e gelecek olursam İsrail ise Biz PKK ile savaşırken PKK ya silah yardımı yapıp onlara destek olan terörist bir devlettir sonra yük gemimize baskın yapmışlardı mavi Marmara gemisine yanlış hatırlamıyorsam bir vatandaşımızı şehit etmişlerdi sonuç olarak bu iki devlet teröristtir bunlari destekleyen ise ahmaktir ve cahildir düşünceniz nedir

Ülke gerçekten cahil dolu Filistini destekleyenden tutunda İsrail'i destekleyene kadar ne düşünüyorsunuz?