Bence Bu Bir Oyun Yani Öyle Düşünüyorum Yıllardır Olan Olaylara Tepkisiz Kal Resmen Bugün Kalk Aniden Saldır Festival Bas 260 Sivili Öldür!
YYanlış Anlaşılma Olmasın Taraf Falan Tutmuyorum Ve Müslümanım Sizce Hamas'ın Yaptığı Doğru bir şey mi?
Bence Bu Bir Oyun Yani Öyle Düşünüyorum Yıllardır Olan Olaylara Tepkisiz Kal Resmen Bugün Kalk Aniden Saldır Festival Bas 260 Sivili Öldür!
YYanlış Anlaşılma Olmasın Taraf Falan Tutmuyorum Ve Müslümanım Sizce Hamas'ın Yaptığı Doğru bir şey mi?
israilli filistinli fark etmeksizin olan hep sıradan halka oluyor bu s4lak fanatiklerde filistin israil övme peşinde hatta hamas hizbullah öven falan var kafasını s1keyim ben bu insanların savaşmayı ne sanıyorlar acaba bir kere bunun şiddetini yaşamamışlar burada konuşuyorlar birde
Valla nasilki 2 dunya savasinda 7 milyon yahudi yakildi yalanini insanlara gagaladilar ve inandirdilarsa bu saldiriyida hamas baslatti ve 700 kisi oldu demeleri yalan. Kendilerince haksiz ilhak icin bahane olusturuyorlar. Hamasin filan saldirdigi yok kendileri kendilerine saldirtiyor kendi adamlari ile ve gerekce olusturiyorlar
Cevap
1Cevap
Hamas dediğin terör örgütü
Terör örgütü festival de basar, konser de basar, sivilmiş kadınmış çocukmuş masummuş dinlemez.
Adı üstünde terörist
Aynen öyle şimdide son dakika geçiyor neymiş gazze kuşatma altında bombalanıyor tabii ki bu normal canını acıtıyorsun adamların
Abd iraka savaş acmak istiyordu
Ne yaptı peki
Kendi ikiz kulelerini vurdu
Irak vurdu dedi
Savas başlattı.
Bu bir oyun düzen tuzak olabilir
Israil zaten savaşmak icjn biraz daha toprak almak icn bahane arıyor
Nedeni cok basit açık cezaevi gibi hayat yaşıyorlar yillardr amborgo var seyahat yasak bilmem ne yasak insanlarn artk kaybedecek bir seyleri kalmadı bin kez ölmektense bir kez ölüruz dediler
israil çoluğu cocuğu kundaktaki bebeği bile öldürürken bir şey yoktu da 260 israilli ölünce mi tepki gösteriyorsunuz?
asıl algıyı israil yapıyor kendileri yazıp kendileri oynuyorlar sırf filistini yok etmek için yazılmış bi senaryo, filistin israile girecek ve mossadın falan bundan haberi olmayacak öyle mi? inanıyo musun buna?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?