Mesela bir cemaat ya da bir vakıf içinde bir sapık çıkınca suçu sapığa değil de cemaatin ya da vakıf üyelerinin tamamına atarak bütün cemaatler kapatılsın hüloo diye ayağa kalkan Kemalist kafalar, CHP içinde tecavüz olunca neden sessiz kalıyorlar? Alın size CHP'de ki sapıklıklar: 1) CHP'deki taciz skandallarının ardı arkası kesilmiyor. CHP'li Kırşehir Belediyesi'ndeki görevli personelin 14 yaşındaki çocuğa cinsel organının fotoğrafını atmasının etkileri sürerken bir skandal da Maltepe'den geldi. Maltepe Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyesi Mehmet Türkyılmaz, 16 yaşındaki B. D. C isimli kız çocuğuna taciz içerikli mesajlar gönderdi. Gelişme üzerine mağdur kız çocuğunun ailesi olayı yargıya taşıdı. İstanbul Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi Türkyılmaz'a "Çocuğa zincirleme taciz" suçlaması üzerinden yargılama yaparken ifadeler de ortaya çıktı.
2 CHP yönetiminin ısrarla örtbas etmeye çalıştığı vakaların yanı sıra yenileri de gün ışığına çıkıyor.
Son taciz olayı ise Erzurum'da meydana geldi.
CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, parti binasında çalışan çaycı kadını taciz ettiği iddiası üzerine dün görevden alındı.
18 İLDE 33 VAKA
CHP'de son olarak Erzurum'da yaşanan son taciz-tecavüz vakasıyla birlikte bu sayı, Türkiye'de 18 farklı ilde 33'e yükseldi.
CHP'de yaşanan 33 taciz-tecavüz sayısının illere dağılımı ise şöyle;
"İstanbul'da 8, Yalova'da 1, Bursa'da 2, Tekirdağ'da 1, Kocaeli'de 1, İzmir'de 2, Aydın'da 2, Muğla'da 2, Antalya'da 5, Konya'da 1, Adana'da 1, Hatay'da 1, Sivas'ta 1, Kırıkkale'de 1, Giresun'da 1, Artvin'de 1, Bitlis'te 1, Erzurum'da 1"
CHP kapatılsın hüloo sjsjssj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cemaat yurtlarinda yasananlarin yaninda sinek pisligi senin anlattikalrin. nedeni bu.
Kardeş okuma özürlü müsün sjsjssj cemaat yurtlarında yapılanda tecavüz bu da tecavüz. Onun yanında bunlar sinek pisliği diyerek bu tecavüzleri hafife almanda ayrı bir yobaz kafası
Kardesim CHP'de böyle bir olay son 20 senede kac kere yasandi, Cemaat yurtlarinda veya tarikatlarda sadece son 2 senede böyle bir olay yasandi?
Bununlada bitmiyor AKP hükümeti cemaatlarda yasanan bu olaylari örtmeye calisirken, CHP'li birisi bir yanlis yapinca haftalarca TV'de geciyor.
Ikiside ayni mi?`Cemaat yurtlarindaki tecavüzler ile CHPli siyasetcilerinde yasanan bir iki olayi ayni sayiyorsan ne diyeyim bilmiyorum.
Dünyadan haberi olmayan uzayl gibisin sjajsj İstanbul'da CHP'li Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi'nde sekreter olarak çalışan Canan D. 2014- 2019 arasında meclis üyesi olan annesinin de yakın arkadaşı olan Müdür Engin B. tarafından işten çıkarılma tehdidiyle önce tacize sonra da organizasyon bahanesiyle götürüldüğü otelde tecavüze uğradı. Sjajsj
www.google.com/.../chpli-edirne-belediyesinde-tecavuz-iddiasi-ciglik-sesimi-duyunca-yardimima-geldi-6765877 yıl 2022 sjajsj
Yav bırak tecavüzün şu su bu su olmaz birader. Bana kalkıp da yok tecavüz kıyası yapma midem almıyor çünkü. Tepki verecekseniz adam olun. Tüm tecavüzlere tepki verin...
Biz tüm tecavüzcülere tepki veriyoruz zaten. Bikereden birsey olmaz diyelerden degiliz, cemaatlarda kuran kurslarinda cocuklar tecavüz edildiginde susanlardan da degiliz.
He he eminim öyledir. CHP Savunmandan bile belli nasıl bir iğrenç tecavüz savunucusu oldugun. Gelmis bana tecavüz kıyası yapıyor ahlâksız herif. İşiniz gücünüz İslam'a sallamak aklı başında yorum yapmaktan bile acizsiniz. 1) Bir her hangi bir kurumda bir tecavüz olayı varsa suç şahsidir. Bunu tüm cemaate ya da Kur'an kursuna bağlarsanız İslam düşmanı embesil olduğunuzu ortaya koyarsınız. Niye lan solcuların eğitimsenli öğretmeni çocuklara tecavüz ederken sesin çıkmadı hiç? Tüm tecavüzlere tepki veriyormuş yalancı herif. Daha İlk yorumunda cemaatin yanında bunlar hafif kaldı diyen ahlâksızın önde gidesin. Eğitimsenim içinden bir kaç sapık öğretmenler çıkınca niye eğitim seni hedef almıyorsun da cemaat içinden sapıklar çıkınca tüm cemaati hedef alıyorsun? .
www.internethaber.com/...usma-basladi-2287452h.htm
Daha bir kac ay önce yasanmis olay. 6 yasindaki kizi tecavüz eden Cemaat üyesine sahip cikmak icin binlerce Cemaat üyesi mahkeme karsisinda toplaniyor.
"Bir kac" ve "Sahis"dan ibaret degil bunlar. Hala gelmisin CHP CHP diyorsun. Kardesim ülkede sapikliklarin 90%ni sakalli cübbeli dini bütün tarafta cikiyor.
@besiktas256 birader harbiden okuma özürlüsün. Daha önce siz solcu ifitiracılar çocuk gelin dediniz bu olay için sonra ne oldu? Aaa meğer kızın 16 yaşında düğün fotoğrafı varmış diyerek madara oldunuz. Arttığıniz iftiranın altında kaldınız. İsmail Ağa dediğin cemaatin sayısının biliyor musun sen? Ulan 3 milyon kişi sadece bir cenazeye gelen kişiler. Salona gelen kaç kişi? Bunlar arasında bu kişilerin akrabaları olmadığını ispatlasana bana. 3 milyon sarıklı sakallı ehli sünnet insanı sapıl ilan etmen akıl tutulmasıdır. CHP içinde de tecavüzlere tek laf etmeden sürekli cemaatleri hedef alman
da tecavüz CHP nin tecavüz savunucusu iğrenç ahlâk yoksunu biri olduğunu ispat ediyor. Eğer mahkeme bu adamları haklı bulmuş olsaydı bu sefer de hükümete sallayacaktınız. Çünkü hiç bir zaman İslam lehine verilen doğru karar siz kâfirlerin işine gelmez. burada toplanan kişiler de tecavüz ile suçlanan damadı savunmuyor. Kızını damada veren babayı savunuyorlar. Baba mı tecavüz etmiş yok. İddaa küçük yaşta verildiği niye o zaman 16 yaşında düğün fotoğrafı var? O yüzden bir şeye sazan gibi atlamadan beyninizi kullanmayı öğrenin. Bu adamları savunduğum yok eğer böyle bir şey gerçekse suçu işleyen ortak olan kim varsa Allah hepsinin belasını versin. Ama eğer bu da iftira çıkarsa Allah senin belanı versin.
Ne iftirasi kardesim? Kiz ile adamin fotograflari ortada. Kizin ailesi 6 yasinda evlendirdik diyor. Alinan sahte kemik raporlari ortada.
Adam gitti 6 yasindaki kiz ile evlendi, bütün kanitlar ortada olmasina ragmen Cemaat yalan oldugunu iddia ediyor olay bu.
Gercekleri bunlarin önüne atiyorsun, kabul edemiyorlar ki...
@besiktas256 sahte kemik raporları mı 😂😂😂 hanı göstersene raporu ne yazmış raporda 😂😂😂 hangi hastane hangi doktor vermiş😂😂😂 bunların hiç biri yok 😂😂😂😂 varsa söylemek zorundasın. Yoksa aha İftiranın dibine vurmuş oldun sende 😂😂😂
@besiktas256 velhasıl diyelim ki cemaat içinden biri böyle bir sapıklık yaptı niye kardeşim bütün cemaati hedef alıyorsunuz. Bak soruma hâlâ cevap veremiyorsun. Çünkü taraflı bir İslam düşmanı mahlukatsın. Bu ülke Selçukludan beri tarikat üzerine kurulmuş bir ülkedir. Vezir Nizamülmük tarikat üyesidir. Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey 'in şeyhi Şeyh Edebali'dir. Tarıkat üyesi padişahlar sayesinde sen bu toprsklarda ekmek yiyorsun. Senin kafana göre bütün Ecdad tarikat/cemaat üyesi olduğu için sapık olmalı. Bir oluşuma laf atmadan önce git önce tarihini öğren sonra İslam'a pis dilinle çamur at. Solcuların eğitimsenli öğretmeni senin gibi sübyancı sapık öğretmen 23 kız çocuğuna taciz etti. Bak burada bir kız var. Senin sol kafa sapık 23 kıza taciz ediyor. Niye eğitim sen kapatılsın, hep eğitimsenli öğretmenler tarafından çıkıyor bu sapıklıklar diyerek yırtınmıyorsun da sabahtan beri cemaat için yırtınıyorsun. O kalın kafanı sok artık. Suç şahsidir. Bir kişi suç işlediyse onu suçlarsın. Gidpte o adamın üye olduğu bir oluşumu değil. Doktora kıl dönmesi için ameliyat olmaya gitsen. Adam senin gtünü kesse. hastenler kapatılsın der misin? Bu hastanede tüm doktorlar gt kesiyor hastane kapatılsın der misin yoksa o hastanedeki doktordan mı şikayetçi olursun. Biraz kafanı çalıştırmayı öğren artık. Biraz da mümkünse tarih oku da tarikatler/cemaatler sayesinde bu topraklarda yaşadığına aklın basmaya başlar belki.
Cünkü tüm cemaat bu sapiga sahip cikiyor ondan. Gercekler ortada kardesim, iftira iftira diye hala sahip cikmaniz aslinda gercekleri gösteriyor.
@besiktas256 yav delilsiz saklamak kanında mı var 🤣 tüm cemaat derken İsmail Ağa cemaati sözcüsü Cübbeli Ahmet hoca bile eğer böyle bir şey yaptılar ise Allah belalarını versin dedi birader. Dünyada değil de uzaydan mı geliyor bu bilgiler sana sjsjssj. Bak bütün cemaatler sahip çıkıyor diye iddia ettin şimdi. Hadi bunu kanıtla şimdi bana. Delilsiz davaya bakılmaz. Eğer bir iftara arıyorsan bunu kanıtlamak ile mükellefsin. Mesela Tüm cemaatler derken. Süleymancılar cemaati bir açıklama yapmış mı sahip çıkmak için? Menzil cemaati bir açıklama yapmış mı sahip çıkmak için? Risale-i Nur cemaati açıklama yapmış mı sahip çıkmak için? Hadi ispatla şimdi bana. Madem bütün cemaatler sahip çıkıyorlar dedin bana. Sadece bu yazdığım cemaatlerin nasıl sahip çıktığını ya ispatla. Ya da iftira atmaktan vazgeç artık. Konuştukça batıyorsun çünkü sjsjssjsjsj
Mahkemenin önüne binlerce insan toplanmis hala kivirda kivir kardesim.
Gercekleri kabul etmek istemiyorsan biz burada neden tartisiyoruz?
@besiktas256 rezil rüsva oldun sıçtın şimdi sıvazlama vakti sjsjssj. O toplanan kişiler İsmail Ağa cemaatinden bazı kişiler. Tüm cemaat üyeleri olsaydı orada 3 milyon dan fazla insan olurdu sjsjssjsjsj j az önce bütün cemaatler diye iftara attin neden şimdi kanıtlayamiyorsun bütün cemaatlerin sahip çıktığını sjsjssj dansöz olan sensin burada ben değil sjajsj
Binlerce insan gelmis "Bazi kisiler" deyip geciyor ya...
Soruma hâlâ neden cevap veremiyorsun dansöz sjsjssj bir kere cemaatler kendi aralarında ayrılır daha bunu bile bilmiyorsun sjsjs Mesela Süleymancılar camide namaz kılmaz ama İsmail Ağa cemaati kılar. Sen tüm cemaatler dedin daha diğer cemaatler kim onu bile bilmeden iftira atıyorsun sjajsj.
Cemaatlarin hepsi ayni bok kardesim.
@besiktas256 sjajsj belli kimin ne bk olduğu sjsjssj delilsiz okumadan cahil Cahil iftara atıyorsun. Tek bir kanıt bile veremiyorsun sjajsj. İçi dolu tartışma yapmaktan bile acizsiniz. Tek yaptığınız şey iftira atmak. Sjsjs
Kanit olmasa savci en basta herifin mahkemeye kadar hapise girmesini isteyemezdi. Haa tüm kanitlarda ortada bu ara.
Kanitlar ortada olmasina ragmen Cemaat iftira iftira diye tutturuyor, herifin cocukla fotograflari, velilerin ifadeleri hersey ortada.
Siz Müslümanlarin alayinizin bilirim ama ben. Isinize yaramadi mi gözünüzün önündekini bile inkar edersiniz.
@besiktas256 sjsjssj birader harbiden anlama problemin var sjsjssj git biraz kitap oku. Çok takılma buralarda. Ben Mersin nerde diyorum sen Kuru fasulye de diye cevap veriyorsun sjsjssj o yüzden biz seninle sağlıklı bir şekilde tartışamayız. Hadi iyi geceler
Cemaat ve tarikatların anayasaya göre yurt açıp öğrenci yetişmeleri yasak zaten vakıf adı altında yapılıyor hem bu tarz olaylar yüzünden partiler kapatılmaz.
Günümüz 82 Anayasanın hangi maddesinde yer alıyor vakıf açması yasak yazda aydınlat bizi.
Tum chp seni sevsin
Tüm CHP Allah'a yakın bana uzak olsunlar. Bu kadar tecavüzcü sapıkları ancak Allah ıslah etsin denir sjsjssj
Seni sksn
@Realangler1 sjajsj ateşin bol olsun ahirette ölünce bu kul hakkı sana yeter de artar bile 🔥🔥🔥🔥🤣🤣🤣
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!