Çok zaman yağmur yağmadı şimdi ise birden yağmaya başladı Anlaşılan iklimler ciddi şekilde değişti Eskiden bizim mahalleye 2000'li yıllarda bol bol yağmur yağardı hatta İstanbul'un tamamında yağmur yağardı bölgesel yağış diye bir şey pek yoktu şimdi ise bizim mahalle betona gömüldüğü için eskisi gibi bizim mahallede boş arsalar yok dolayısıyla iklim fena halde değişti Gerçi bu iklim değişikliği Türkiye'nin her yerinde var ama İstanbul daha bozuldu insan ne giyeceğini şaşırıyor ama bizim mahallede de yağmur yağdı onu söyleyebilirim ama sel olayı olmadı çok şükür Bizim mahalle nerede soracak olursan Yeşilpınar Mahallesi bizim mahalle orası Alibeyköy'ün üstü Saya yokuşunu çıktıktan sonra bizim mahalle gelir Gerçi mahallenin adı değişse iyi olur çünkü bizim mahallenin yeşili falan kalmadı Mahallenin adı Betonpınar Mahallesi olsun bence Çünkü Yeşilpınar adı mazide kaldı artık :)
Burada da çok yağdı ama o kadar değil elbette. Kocaman metropol, yıllardır altyapı üstyapı yanyapı aklınıza ne gelirse hiçbirini çözemediler. Anca siyaset siyaset, halkı düşünen 1 kişi yok ya. İnsanların maddi manevi kayıpları ne olacak? Bu kaçıncı sel haberi, çok mu imkansız yani altyapıyı düzeltmek? Ama yok yol yaptık, çöp topladık, miting miting gezdik, halk markete yüzerek de gitse olur
Ben küçük bir ilçede yaşıyorum şu an. Yollar daha yeni yapıldı, dün yağmur yağdı ortalık neredeyse sel oldu. Bu kadar mı umrunda olmaz kimsenin, daha yol yapılalı 2 ay olmuş nasıl azıcık yağmurda sel gibi olabiliyor anlamıyorum. Anca lüks arabalarda gezsinler, işyerinin önündeli kedileri su götürmesin diye topladım yağmur altında, yazık günah
Evet, küçük ilçede bile durum böyle. Adam 3. Dönem mi ne girecek adaylığa, hiçbir icraat yok ama halk partiden dolayı verecek yine de. Ki ben şu an belediyenin partisini destekliyorum ama ona oy vermeyeceğim mesela. Dediğin gibi hak ediyoruz bazı şeyleri.
Anlamayana anlatamıyorsun ki. Birçok kişi sorgulama yeteneğini kaybetmiş. Örnek üzerinden gidersek taşra değil, koca metropol, kaç tane büyük şehirde sel yüzünden halk hayatını kaybediyor ki? Partinin gram önemi yok ki zaten ben de o partiyi destekliyorum normalde ama bu işi yapamıyorsan bırakacaksın ama nerede o cesaret
Barajlar kurudu diyorlar isyan ediyorlar Allah bol c averiyor onuda sikatlyet ediyorlar birden yagislar doldurmuyor iste eskiden bir yayardi haftalarca iklim ciddi anlamda degisdi adana da damla yok bu ay bol yagisli olurdu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burada yamur sabah ezanı olmada başladı gün içi ciselemeyle devam etti şu an yok