Hani bir Türk dünyaya bedeldi? Hani Türkler boyun eğmezdi? Bir Pkk kadar olamıyor mu bunlar abi ya?
Biz bunlarla aynı soydan mıyız şimdi?
Hani bir Türk dünyaya bedeldi? Hani Türkler boyun eğmezdi? Bir Pkk kadar olamıyor mu bunlar abi ya?
Biz bunlarla aynı soydan mıyız şimdi?
Baş kaldıranın başını kesiyorlar zaten katliam var hiç uğruna neden canına kast etsin buradaki gibi haklıysan bir şey söylüyorsan ya teröristsin ya fetöcü, e ordada böyle bir oluşuma gitsen örgütlenmeye gitsen aradan çıkar bi kansız gambazlar olan yine onlara olur ayaklanma toplu yapılır
Cevap
6Cevap
Onlar müslümanlar yani arkalarinda kimse yok. Ve karşılarında da çin var.. dunyanin super guçlerinden biri.. bu bahsettigin paralı katillerdrn olusan orgut ise kamplarda ozel teror egitimi alan ateist ve ermenilerden olusuyor ve arkalarinda süper güçler var. Karsisinda ise sahipsiz türk milleti var. Bakin karsilarinda turk devleti demiyorum türk milleti var.. devleti dersek yaninda mi karsisinda mi derinlemesine arastirmak gerekir. Ve konu cok uzar.
Yahu 1. Dünya Savaşı'nda vatanın her bir köşesi işgal edilmişken, Ermeniler ninelerimizi kılıçtan geçirirken, Yunanlılar dedelerimizi tek tek vururken yanımızda kim vardı?
Dizilerde kiz tavlamak icin arkadaslarini ayarlayip siz kiza saldiron ben hepinizi dovim kacın. Diye klasik bir senaryo vardir. Bildin mi? İste bu millet o kiz😂 o vocuklar o kizlari tavlayinca ne yapiyorsa milleti tavlayanlar da onu yapiyor 100 yildir
Cin hukumeti korkunc baskici bi hukumet. Kendi vatandaslarina bile acimadiklarini pandemide gorduk. O insanlara bi ton iskence ediyorlar ve senin dedigin gibi kolay bi is degil
doğu turkistan 10 milyon çin 1milyar 400milyon zeka seviyelerini ve ekonomik askeri gücünü hesaba katmiyorum
Kafirlere karşı cihat etmeliyiz ama bugünün şartlarında zor.
Allah'a mı güvenmiyoruz?
Askeri gücümüz zayıf, ekonomimiz kötü ve yöneticilerimiz pek donanımlı değil. İslam dünyasının geneli böyle.
Askeri gücümüz son 10 yılda katlarca artmış vaziyette. Kıbrıs Harekatı sonrası Ambargo yiyen Türkiye beğenmediğin liderin önderliğinde savunma sanayiinde dışa bağımlılığı neredeyse yok etti. İthal değil ihraç ediyoruz.
Hayır düşünüyorum, lider beğenmediğini göz önünde bulundurarak. Kılıçdaroğlu'na oy verip bu düşüncelere sahip olamazsın herhalde.
Mesele TR değil sadece. Arap dünyası da pek bir varlık gösteremiyor bu dönemde.
Müslüman oldukları için arkalarında bir güç yok. Karşısındaki Çin
Kafasiz arkadaşım pkk yla nasıl kiyaslarsin. Pkk daki dış güç destegi hangi teror örgütünde var. Doğu turkistanin arkasinda kim var. Olanlarda lafta destek verenler
Nasil konuşmaya bile korkuyorlar ne demek 1. Dünya savaşından 1923 e kadar atalarının yaptiklarini bilmiyormusun
Bu konu yüreğimde hep derin bi sızı bırakıyor özellikle tecavüze uğrayan o kadınlar.. keske biz de bu konuda bir şeyler yapsak ülke olarak.
Filistin İsrail'e karşı direniyorken onlar sadece yardım bekliyor. Aklım almıyor
Askeri anlamda israil daha güçlü olsada çinin nüfusu belli direnmislerdir elbet direniyorlardir fakat güçleri yetmiyor belli ki. Ben çok araştırdım bu konuyu zamanında çok zor şeyler yaşamış o insanlar. Bir de filistin direniyor evet ama onların kıyaslamak gibi olmasın çok sıkı bi durumlar yok. Filistinli bir arkadaşım vardı turkiyede uni okuyordu ailesinin yanına rahatca gidip geliyordu yani yasak vs. Yok. Ama doğu türkistan halkı çinden dahi çıkamaz şu an
Doğu Türkistan'da yaşayan Türklerin zayıf olduğu kanaatindeyim, üçü bir araya gelse bir polisi alt edip tabancasını ele geçirebilir. Belki konuşmak kolay diyeceksin lakin bu şekilde yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim. Onlar dinleri için, namusları için ölümü göze alamıyorlarsa bu onları değersiz kılar.
Bence zayıf olan onlar değil türk alemi yani biz ve diğer türkler. Kardeşlerimizi orada o halde bıraktığımız için zayıfız. Ben Siyasi olarak suçlamıyorum ama en azından bir şeyler için dahi olsa cabalanabilir. Kan bağımız olmayan insanları ülkeye doldurup karınlarını doyurduk savaştan kurtardık ama kendi kardeşlerime ilaç olamadık. Benim en çok canımı yakanda bu dur. Insanlıkmis yok müslümanlıkmis. Çıkar olduğu için araplara yardım ettiler batinin gözüne girmek için. Hadi ettiniz ulan bari şu insanlar içinde ufakta olsa bi çaba sarfetseydniz. O insanları suçlamak haddimize bile değil yıllardır çektikleri çilenin haddi hesabı yok
Niye Doğu Türkistan'dan gelenleri ülkeye kabul etmedik, doyurmadık mı? Allah'ın Suriyelisi Esad'a karşı direndi, düşünsene orduya karşı halk.
Seni düşünmeye davet ediyorum, Türkiye'yi ABD işgal etse ve bize aynı işkenceler uygulansa, dünyaya bizi kurtarın mı diyeceğiz yoksa ucunda ölüm bile olsa direnecek miyiz? Onlarda bu ruh yokken Türkiye oraya gitse ne olur gitmese ne olur?
Büyük konuşma. Ayrıca bu 2 3 yıllık bir şey değil bu insanlar kaç yıldır bunu çekiyorlar. Suriyeli mi direndi esada? Hadi ukrayna putine direndi desen anladım. Adamlar kadınları bırakıp kaçtılar sen ne diyorsun ya? Türkiye de vicdan falan diye etmedi tabi yardımı çıkar her şey işte. Mersin adana civarına gittim bir süre yolda 10 kişiden 9 u suriyeli. Bu normal değil. Tabelalar arapça normal değil. Resmen şehirler araplasiyor. Kilis %80 den fazlasi suriyeli. Bana şu olayı savunmayın cinlerim tepeme çıkıyor
Ya cinlerin tepene çıksa ne çıkmasa ne? %70'i kaçmış olsa bile %30'u orada çatıştı. Ben Çin'e boyun eğilmesine karşıyım. Keyifleri bilir orası ayrı
Göç etseler bari böyle cok eziliyorlar
Nüfusundan haberin var mı😂 it sürüsü gibiler
Onlardan korkan bir insan kardeşim değildir.
En İyi Cevap