Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye artık darbe anayasası ayıbından kurtulmalıdır. Milletim çağın şartlarına uygun, sivil, özgürlükçü anayasa ile yönetilmeyi sonuna kadar hak ediyor."
Düşüncem yeni anayasaya göre kadınların giyimine ne olursa olsun asla karışılmayacak. Eşcinsellik resmîleştirilecek zaten eşcinsel dernekleri resmîleştirilmişti 2005 yılında, 2024 yılında da eşcinsellik resmîleştirilecek yani eşcinsel evlilikler artık suç sayılmayacak. Yani zaten Batının yasalarının çoğu uygulanıyor ülkemizde, bu yeni anayasayla birlikte de Batının yasalarının tamamı uygulanacak diye düşünüyorum. Artık ülkemiz tam Avrupa (ve ABD) yasalarıyla yönetilecek. 🇹🇷🇪🇺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
20 senedir neden değişmedi? Bir çok maddesi revize edildi. Asıl 4ncu kere aday olabilecek mi yeni anayasada.
Sen İsrail’de mi yaşıyorsun?
Evet
Türkiye’den sanane o zaman?
orada is yerlerimiz var. Toprak satın aldik Doğu güneydoğu ve ege bölgesinden.
Ha anladım yakında Türkiye’yi de işgal edeceksiniz
Ülkendeki 15 milyon Arap için de aynı yorumu yapıyor musun?
Türkiye’de 4 milyon mülteci var, 15 milyon falan değil. Ayrıca Araplar işgalcilik yapmadı ama İsrail’in yaptığını görüyoruz, inkar edemezsin. Bu yüzden insan tedirgin oluyor. Resmen bir ülkeyi işgal ettiniz parayla satın aldık ayağına. Yarın aynısını bize yapmayacağınız ne malum? İsrail saldırgan bir ülke sonuçta. Devletin bunu yasaklaması gerekiyor ama umrunda değil ki. Umarım ileride biz halk bunun cezasını çekmeyiz.
Tarih boyunca yahudilerden zarar görmediniz. ABD temsilciler meclisinde Ermeni soykırım tasarisi Yahudi lobisi sayesinde geçmez engellenirken Filistin Ermeni kere destek verdi hep. 4 milyon resmi rakamlar buna inanman komik. Bir diğer husus İsrael 3000 yol önce Yahudilere vaad edildi ve Yahudilerindi. Mısır ve Babil surgunleri ile ismailogullari yani araplar yerleşti topraklarımıza. tarih araştırsan bunu söylemezdin. Sana öyle videolar gösteririm ki ağzın açık kalır ve bizlere ne kadar haksızlık yapıldığını öğrenirdin. Sen sadece sana servis edilen kadarını biliyorsun, yani bilmeni istedikleri kadarını. Filistin 1916 yılında Osmanlı'ya baş kaldırıyor Şerif Hüseyin ile. 30.000 Osmanlı Askeri katlediliyor ve bugün bayraklarını o zaman isyan sembolü olarak tasarliyorlar. daha neler var neler. Lütfen oku araştır ve öyle hukuk ver. Kulaktan dolma bilgilere itibar etme. Kal sağlıcakla. 🙋♂️🙋♂️
Adalet bakanlığın Tbmm ile ilgili skandal açıklamalarını okuduktan sonra insanların nasıl olur da hâlâ suskun kaldığını merak ediyorum.
Sen rüya görmeye devam et. Eşcinsellere saygımız yok.