Size iyilik yapmak istediklerine inanıyor musunuz? En ufak meselede bile ortak yolu bulamayan bu danışıklı dövüşçüler şimdi sepsessiz el ele.
Avrupa ve Amerika'da bazı şehirlerde insanlar sokakta protesto yapıyor. Bizim insanımızınsa olaydan haberi yok. Varsa yoksa suni gündemler... Yok ittifak olacak mı, yok kim aday olacak... Kim olursa olsun farketmez. Hepsi aynı yolun yolcusu. Farklı olana siyaset yaptırmazlar zaten, bir şekilde alaşağı ederler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence olumlu olabilir
Tek dünya düzenine geçmek için planlanan şeyler gerçekleşiyor mülkiyetsiz toplum nakitsiz toplum 15 dakikalık şehirler geliyor gelmekte olan
Deccalizm.
Karbon projeleri ile daha çok kontrol edileceğiz gibi. 😃 Bu kanundan bahsetmek bile istemiyorum sanki. 🤔
Belirli bir kesim harici ne olduğunu bilmiyor. Anlatsan komplo diyor. Ben bir şeyler anlamaktan ve anlatmaktan yoruldum
Öyle. Hem cahiller hem de sizi cahil sanıyorlar.
Plandemide aynı şeyi yaşamıştım. Cahillik başa bela
Türkiye'nin dogasinin icine eden Parti iklime cok deger veriyor sanki. Iklim bahanesi altinda yeni vergi cikardilar, arkasindaki tek neden bu.
Keşke tek dertleri vergi olsaydı. Muhalefetin de bir farkı yok.
Reis kötü bir şey olsa okey demez. O yüzden sorgulamayın.
:D
İnanır mısın. Şu ana kadar senden bile haberim yoktu.
Tarım yapılmasına karışacak.
Hayvan tesisleri kapanacak. Kimyasal etler üretilecek.
kanun hakkinda biraz bilgi verseydin de yorum yapsaydik
Haklısınız ama 1 milyon insan karşı çıkmak için imza dilekçesi verdi. Keşke ülke gerçeklerinden biraz haberdar olsanız.
O ne
1 milyon insan karşı çıkmak için imza dilekçesi verdi. Keşke ülke gerçeklerinden biraz haberdar olsanız.
Anlat da bilelim neyin atarını yapıyon
Dünya nüfusunu 1 milyara düşürecekler