instada yabanci sayfalarda Şu an türklerin ermenilere soykirim yaptigini yaziyorlar güncel durum yüzünden
hatta kim kardashian bile paylaştı ama biz de kimse cikipta öyle bir sey olmadi diyemiyor dese bile zaten türkçe der onuda kimse iplemiyor
Belki ingilizce bilen az oldugu icin gerceklerimizi duyuramiyoruz
Ya da yeterince sosyal medyaya önem vermiyoruz
Mesela erzurum alaca köyünde ermeniler çok kötü şeyler yapmış ama ben bunu yabancı paylaşımlarda hiç görmüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya şimdi ben olaya farklı bakış açısıyla bakacağım Kimin ne düşündüğünü de umurumda değil şimdi geçmişte yaşanmış bir olay geçmişte yaşamış Türklerin ya da Ermenilerin benimle bir alakası yok onların yaptığı iyi ya da kötü şey beni ilgilendirmez böyle bir soykırım yok tarihi verilere göre olsa bile beni ilgilendirmiyor çünkü ben mi yaptım ya ben olayı ırksal bakmıyorum bireysel bir insanım hiçbir şekilde ırk ya da Ümmet olma bilince geç açıkçası bende yok yani umrumda değil bana ne gerçekten değil mesela benim kardeşim böyle bir şey yapsa umurumda olmaz çünkü ben yapmadım ben bu bakış açısıyla gönlüm vicdanım çok rahat umursamıyorum zaten sosyal medya kullanmayan bir insan olarak kafam o kadar rahat ki
Bizim lobilerimiz var. Ayrıca emin olun ingilizce konuşmayan ülkeler arasında en çok ingilizce bilen insanlara sahibiz. Nufusumuz çok fazla diye ingilizce bilen yok gibi kalıyor yabancıların aklında. İlgili ülkelerin işine gelmediği için bizim sesimizi duymak görmek istemiyorlar. Bu tamamiyle siyaset ile alakalı. Batılılar doğu bloğuna kaymamızı istemiyorlar. Ama onlara da %100 uyum göstermeyip doğu bloğuyla iş birliği yaptığımızda kendilerince bizi cezalandırıyorlar. Peki siyasi büyüklerimiz neden bu duruma el atmıyor? El attığı zaman tayyip efendinini Amerikaya bile soykırımı kabul edecek iken mecliste red ettiklerdiğini gördük. İsteseler siyasi gücümüz bunu kabul ettirmeyebilir. Ama başımızda ne zaman bizden biri oldu ki? Hep dışarının desteğiyle gelip onlara kulluk edenler var başımızda. Paranın esiri olmuş vekiller parti başkanları. Çok mu umurlarında sanıyorsun? Dünya da Türkler kadar vatanına ihanet eden başka millet bilmiyorum. Hala da ihanet devam ediyor.