Gündem Starlink uydulari Türkiyede görülecekmiş bakicak misiniz? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tamda doğum günüme denk geliyor 🥰 Elondan alacağim en güzel hediye 🤩🤩🤩 Starlink uydulari Türkiyede görülecekmiş bakicak misiniz? Cevapla Doğum Soruları En Güzel Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tsk onları vurmalı sınır ihlali https://www.youtube.com/@pskbuseaydinfan?si=HRKr001Cz03etadz&fbclid=PAAaaABob3BcZ07KkqJQWABVGqc-ZjsDgYst0bz2OdhIY-e1GfAlXAuY42L4E 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.facebook.com/.../?mibextid=Nif5oz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.facebook.com/.../1352137775723186 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek burada www.facebook.com/.../1352137775723186 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Keşke bu aoruyu kaçırmasaymışım seninle izlerdim ben. Çatıya çıkmamıza gerek var mı? Yoksa terastan da izlemir mi?🥲🙃❤️❤️❤️ 0 4 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Teras daha iyi olur Yorumla onlyteenage +1 yıl Olur anlaştık.😍❤️ Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Sanada fotoğraf çekmesini öğretirdim Yorumla onlyteenage +1 yıl Yiaaa çok iyi olurdu 🥲🙃 Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl AYYYYY ENERCİDEN YERİMDE DURAMİYORUM 777 ALDİM VERDİM G*TUME SOKTUM 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl koordinatları paylaş bende izleyeyim 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Tamam 🙏✨️🧚🏼♀️ Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl ege açıklarında görüldü diye biliyorum ben 0 0 Yorumla
вчера Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Timam hemen çıkıyoz yazlıka 0 13 Yorumla Atlas_du +1 yıl sivrisinek gtünü ısırmasın bence çıkma 🤪 Yorumla вчера +1 yıl @Atlas_du abov unutmuşum geçti mi Yorumla Atlas_du +1 yıl içeri bitane girdiyse yandın vingggggg gelir tam uyku dalınca ışıgı yak yok olur 😁 vınggggg bidaha delirrti beni antalyada Yorumla вчера +1 yıl @Atlas_du uyduları didimdi Yorumla Atlas_du +1 yıl sen ne anlatıyon bebiş , kafan güzel galiba mojito mu içiyon Yorumla вчера +1 yıl @Atlas_du he Yorumla Atlas_du +1 yıl miyavvvv Yorumla вчера +1 yıl @Atlas_du o ne Yorumla Atlas_du +1 yıl Türkçe yok galiba sende , davay davay Yorumla вчера +1 yıl @Atlas_du miyav Türkçe anlamlı bir kelime mi beyinsiz Yorumla Atlas_du +1 yıl evet hav hav da Türkçe anlamlı Türk olmadıgın nerden belli , rus sen anlaman nataşa yat aşaga kaldır taşşa 😁😁 Yorumla вчера +1 yıl @Atlas_du ya bi s Yorumla Atlas_du +1 yıl öp barışalım 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tsk onları vurmalı sınır ihlali https://www.youtube.com/@pskbuseaydinfan?si=HRKr001Cz03etadz&fbclid=PAAaaABob3BcZ07KkqJQWABVGqc-ZjsDgYst0bz2OdhIY-e1GfAlXAuY42L4E
www.facebook.com/.../?mibextid=Nif5oz
www.facebook.com/.../1352137775723186
Gerçek burada www.facebook.com/.../1352137775723186
Keşke bu aoruyu kaçırmasaymışım seninle izlerdim ben. Çatıya çıkmamıza gerek var mı? Yoksa terastan da izlemir mi?🥲🙃❤️❤️❤️
Teras daha iyi olur
Olur anlaştık.😍❤️
Sanada fotoğraf çekmesini öğretirdim
Yiaaa çok iyi olurdu 🥲🙃
AYYYYY ENERCİDEN YERİMDE DURAMİYORUM 777 ALDİM VERDİM G*TUME SOKTUM
koordinatları paylaş bende izleyeyim
Tamam 🙏✨️🧚🏼♀️
Elon sana jest yapmis aşkosu jdjdjr
ege açıklarında görüldü diye biliyorum ben
Bakarım
Timam hemen çıkıyoz yazlıka
sivrisinek gtünü ısırmasın bence çıkma 🤪
@Atlas_du abov unutmuşum geçti mi
içeri bitane girdiyse yandın vingggggg gelir tam uyku dalınca ışıgı yak yok olur 😁 vınggggg bidaha delirrti beni antalyada
@Atlas_du uyduları didimdi
sen ne anlatıyon bebiş , kafan güzel galiba mojito mu içiyon
@Atlas_du he
miyavvvv
@Atlas_du o ne
Türkçe yok galiba sende , davay davay
@Atlas_du miyav Türkçe anlamlı bir kelime mi beyinsiz
evet hav hav da Türkçe anlamlı Türk olmadıgın nerden belli , rus sen anlaman nataşa yat aşaga kaldır taşşa 😁😁
@Atlas_du ya bi s
öp barışalım 😁