Bayadır dünya şampiyonu bile olsa 70 kg adamdan dayak yemem diyen savaş cebeci ile mma dövüşçüsü Kaan kazgan arasında büyüyen viral olmuş bir konu vardı.. Sonunda olay gerçekleşti ve Kaan kazgan savaş cebeci yi kanlar içinde bıraktı 😉

Bayadır dünya şampiyonu bile olsa 70 kg adamdan dayak yemem diyen savaş cebeci ile mma dövüşçüsü Kaan kazgan arasında büyüyen viral olmuş bir konu vardı.. Sonunda olay gerçekleşti ve Kaan kazgan savaş cebeci yi kanlar içinde bıraktı 😉

savaş cebecide gram akıl olsa o dövüşe girmezdi aldığı steroidler beyninde yan etki mi yaptı anlamadım ama hiç hoş görüntüler değildi öyle sokak serserisi gibi kavga etmeleri edasıyla lisede falan bikaç kez kavga etmiştim sokak apayrı bi psikoloji savaş cebeci orada sakat ta kalabilirdi neyse fazla uzatmaya gerek yok.
Yani sonuçta profesyonel dövüşçü adam istese daha çok zarar verirdi savaşa kendi kendini bitirdi bide onun yüzünden herkes dövüşçülere meydan okuyor bende ağır sıklet kickboksörüm birkaç tane mesaj isteği gördüm 🤣 gülüp geçiyorum ben ne yapayım adamları çağırıp döveyim mi gündem olmak için hiç gerek yok saçmalığa
İzledim. Zevk aldım, izlerken. Şişme savaşın yorumlarına baktım da herkes teselli etmeye çalışıyor. d yok efendim ring lazımdı. Yok bir anda bacağına atladı görmedin falan. 40 küfür etti. Ben olsam o saniye çalardım. Kaan yine hadi hadi diyerek bekledi. Baktı başlayacağı yok sıctı ağzına bıraktı.
Aynen öyle adam o kadar süre verdi ve lavaş kendisi kuralsız sokak dövüşü olsun diye ısrarcı oldu fanları da dediğin gibi bacağına saldırdı ansızın diye geçiniyor
Fitnessci balonu patladı
Cevap
4Cevap
Savaş hazır değildi yoksa yerdi :D
Lavaş kendi yırttı kendini kuralsız olsun diye 🤣
boyu değil de işlevinin önemini anlayın
Dövüşçü ile Fitnessci nin farkı desek en doğrusu
Şu savaşı kim seviyor ya
Keşke beni de birisi böyle divse
Çok barbarca
Yaa kıyamam 🙃😉😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?