AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
😂😂 her youtube u actigimda atip tutuyordu o ayu.. 70 kilo adam belasini mikmis😂 70 kilo adamdan dayak yemem diyordu ama dayagin kralini yemis bir fiske vuramamis
Yiyin birbirinizi etme para vermeyin s… in birbirinizi g. te para vermeyin afedersin
Videoyu izledikten sonra bi garip oldum böyle şeylere gelemiyorum herhalde😂
Ne gereksiz işler. Kafa da basmıyor hiç. Birinin kaşına dudağına vurursan direkt açılır, boksör bunları bilir ama fitness koçu bilmez. Temiz dövmüş, ellerine sağlık.
Savaş Cebeci çok boş bir insan ukala birisi bir videosunda da ben çok mütevazı biriyim falan diyormuş o lafıyla bile mütevazı olmadığını kanıtlıyor
Kızlar 1.70 birini erkek olarak bile görmezdi şimdi boyun önemsiz olduğunu anlamışlardır
Şöyle ki gerçek hayatta ben 190ım 95im şöyle kaslıyım böyle kaslıyım kimse beni dövemez diyen g. tlere kapak olmuş oluyor kaan kazgan 170 70 kg adam 195 yıllarını spora vermiş 120kg kaslı adamı 30 saniyede yere serdi :)
Silahlı arkadaşları ile kavgaya gitmesi zaten Kaan dayak yerse müdahale edecekleri anlamına geliyo ve savaş hoca ringe çağırıyo o ara atlıyo yere düşürüyo bence adil kavga değildi savaş hoca da fazla uzamasın diye tebrik videosu atmış
Bence ikisinde yargılansın bunu saçma iş sokak aralarında kavga gürültü bunlar ikiside sporcu diye örnek olması gerekirken yaptıklarına bak yazıklar olsun diyorum sadece…
Ulan eşek kadar adamsin dayak yedigin herife bak.
50 yaşında adamın yaptığı hareketlere bak karşısındaki gençte direk ayağına sarılmış zaten adam düştüğü an mevzu bitmiş kısaca ikiside kendini rezil etmiş
Kaan arkadaş profosyonel değil. İzledim cocuk gibi kavga ediyor
Kanka hasar verdikten sonra salıyor profesyonel biri olmasa o küfürleri kaldıramayip çok büyük darbeler verebilirdi soğukkanlı olmak zordur kavga esnasında
@GECE__KUŞU yumruklar çok amatörce geldi kanka. Sağlam iki yumruk olsa iş biterdi
Yani bu kadar yılan gibi sarmaş dolaşa gerek kalmazdı
Kanka bilemezsin ki ne olacağını komalık olabilir belki adamın kariyeri mi bitsin bu yüzden en iyisini yaptı kontrol altında tek yumrukla süründürdü vursa vururdu emin ol yumrukları zor görürdük
@GECE__KUŞU ne bileyim bende anlamadım yüze değil de kanurgaya sağlam birkaç darbese daha sağlam olurdu adam da çok hasar almazdı sanki
Adam cok ukala biri. Soylemi cok bostu. İyi de dayak yemis amaaa karsi taraf daha baslamaya hazir olmadan baslamis gibi geldi bana
Kızlar 1.70 birini erkek olarak bile görmezdi şimdi boyun önemsiz olduğunu anlamışlardır
gram akıl yok içi boş heykeller birde gençlere örnek olacaklar. yazık yaa
Savaş cebecinin herkese rezil olduğunu düşünüyorum hshshsgsgs
178 boyumla 194 lik adamı dövdüm sevgmisinin yanında. Kadınlar gülüyordu bana bakıp:) biri numarami aldı. Kası sadece sağlık için yapın. Alkolik ve göbekli biriyimdir
Seni de 1.60 lık adam döver. Kim bilir? 😂
Ben saygı duyuyorum kimseye erkeklik taslamam kardeşim
Genelde sessiz olduğum için beni ezyiyorlar
O adam kaşındıysa hak etmiştir o zaman
Yok benim umrumda değil. Alkol içerim sarhoş olurum uyurum
Kütlenin bir önemi olmadığını gösterdi bence ve üstüne düşmedi Kaan vurmadı yani
Hazırlıksız yakalandı adam başka bir mantıklı açıklama göremiyorum
Savaş cebeci çok ego yapıyor 70 kiloluk zargana çok hızlı dovusurse o cussesi savaş cebeciye avantaj değil dezavantaj sağladı sonuna yedi dayagini
babası yaşındaki adamı dövüyor bumu erkek
Popülariteyi arttırma çabası olarak yorumladım
Reyting şovu boş işler
Ben 70 kg dan dayak yemem😅
Turkiyeye rezil oldular
Küçük eleman çok yüklenmedi ama fena dövdü
Önce hangisi öldü ksksks
Ölen yok ama savaşı dövdü tabi hazırlık siz başladı
çoluk çocuk hareketler
Ne önemli bir konu ya bizene
Savaş amca kalıbına yazik
Dovuscu ile fitnesci karilastirilmamali
Adam.120 kilo adamim gidip te 70 kilo adamdan dayak yemem isterse dunya sampiyonu olsun.. diye cok iddali videloari vardi. Olayi o baslatmis karsi taraf bitirmis
Evet duydum ego basmis
Tek daldi yerden de kaldirmadi işte
Zargana diyordu hak ettigini buldu 😂
Her kuşun eti yenmez bu işler boya cüsseye bakmaz
Boş boş işler gerçekten
Savaş hayat dersi verirdi bu sefer aldı.
😅😅😅
Üzüldüm savaşa yaşıda büyük bu duruma düşmemeliydi
Hak etmiş kaşınan adami kasirlar
Tanımıyorum hiç birini
Banane ya etsinler
Geç ergenlik
Komedi xd
atarlı gençler
Boş isler
İyi olmuş 😂
Kaan iyi yapmis
Kızlar 1.70 birini erkek olarak bile görmezdi şimdi boyun önemsiz olduğunu anlamışlardır🤣
@Reldon biz erkeklerle dovusmuyoruz yalniz kaan asiri kasli biri degil ama bence de oyle olmasi lazim asiri kas itici cunku savasin ki abarti bence
Saçma
😁😁😁😁😁😁
tanımıyorum
Kaan benim idoll olur 💪🏽
İyi olmuş ✌🏻
Nekadar sacma
Tanımıyorum
Link var mı 😂
Ağzına sıçmış
Kaan dayağı yemiş 🤣
kollar kırıldı mı
dayağı hak etmiş :)