Bazen o kadar lazım oluyor ki bazen acil durumlar oluyor birilerini aramak gerekiyor.
2 ay
Telefon da hiç dakika SMS hakkı ve internet paketi olmaması ne kadar zor bir şey değil mi ya?

Bazen o kadar lazım oluyor ki bazen acil durumlar oluyor birilerini aramak gerekiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ailen neden paket yüklemiyor? Madem böyle yapacaklar telefon kullanmana ne gerek var? Dünya hali bu insana hiç mi lazım olmaz
Ailemin maddi durumu yok ben öğrenciyim benim de maddi durumum yok bu yüzden yükleyemiyorum hattıma 10 aydır hiç yükleme yapmadım faturasız paket fiyatları da çok pahalı 150 TL den başlıyor Bazen o kadar lazım oluyor ki bazen acil durumlar oluyor ben bugün sürücü kursundan akşam geç saatte çıktım önceden haberim yoktu bugün kursa gidince kurstan bize bugün kursa müfettiş gelecek akşam sizi geç bırakacağız haberiniz olsun dediler bende aileme söyleyecektim bunu geç geleceğim beni merak etmeyin böyle bir durum var akşam geç geleceğim diyecektim ama telefonumda ne dakika var ne SMS hakkım var ne de İnternet paketim var hiç biri yok bu yüzden ailemi arayamadım aileme söyleyemedim ailem de bir ara beni aramış gittiğim sürücü kursu eski bir pasajın içinde olduğu için orada telefon çekmiyor bu yüzden bana ulaşamamışlar beni merak ettiler eve geldim onlara durumu anlattım
Ben geçen yıl dershaneye giderken 1 gün çok hastaydım karnım çok ağrıyordu dayanamadım bu yüzden eve erken geldim meğersem o zaman annem doktora gitmiş neyse gittim evin kapısını 1 saat çaldım açan yok annem evde değil bizim yandaki 2 dairenin kapı komşuların kapılarını çaldım onların telefonundan ararım diye çünkü benim o zaman da telefonumda dakika yoktu baktım kapı komşular da evde yoktu binada başka tanıdığım hiç kimse yok oturdum merdivende 1 saat boyunca annemin gelmesini bekledim sonra annem 1 saat sonra geldi bana çokta kızdı neden beni aramadın bana söylemedin diye ona durumu anlattım sonra yine geçen yıl 1 kez dershaneden erken çıkmıştım eve geldim ailem misafirliğe gitmişlerdi benimde bundan haberim yok ailem evde yok o zaman da yine kapı komşularımız evde yoktu bu sefer tam 2 saat boyunca kapıda beklemiştim merdivenlere oturdum en sonunda ailemin gelmesini bekledim yine bu zaman da telefonum da dakika yoktu ailemi arayamadım
Tamam da bu bir temel ihtiyaç? Dershaneye gidiyorsun ve sürücü kursuna gidiyorsun bunlar için para var ama 150 tllik paket için mi yok max 200 ₺ bu arada ailen nolursa olsun karşılamalı sen biraz milleti tırtıklamaya çalışıyorsun sanki bu soru üzerinden güzel kardeşim
Ailem yüklemiyor işte ne bileyim ben bana lazım olmaz sanıyorlar hatta bir ara bana bu yüzden sen iş adamı mısın telefonunda dakika olsa ne olmasa ne bir şey olmaz demişti bana ailem
Öyle değilse de Allah yardımcın olsun ne diyelim idare etmeye çalış üniversiteye geçince çalışırsın
Böyle aileler oluyor mecbur idare edeceksin o zaman kendi paranı bi an önce kazanabilmen dileğiyle
İnşallah hayırlısı üniversite kazanayım bakalım
İnşallah iyi şanslar
Üzdün
Bazen o kadar lazım oluyor ki bazen acil durumlar oluyor ben bugün sürücü kursundan akşam geç saatte çıktım önceden haberim yoktu bugün kursa gidince kurstan bize bugün kursa müfettiş gelecek akşam sizi geç bırakacağız haberiniz olsun dediler bende aileme söyleyecektim bunu geç geleceğim beni merak etmeyin böyle bir durum var akşam geç geleceğim diyecektim ama telefonumda ne dakika var ne SMS hakkım var ne de İnternet paketim var hiç biri yok bu yüzden ailemi arayamadım aileme söyleyemedim ailem de bir ara beni aramış gittiğim sürücü kursu eski bir pasajın içinde olduğu için orada telefon çekmiyor bu yüzden bana ulaşamamışlar beni merak ettiler eve geldim onlara durumu anlattım
Ben geçen yıl dershaneye giderken 1 gün çok hastaydım karnım çok ağrıyordu dayanamadım bu yüzden eve erken geldim meğersem o zaman annem doktora gitmiş neyse gittim evin kapısını 1 saat çaldım açan yok annem evde değil bizim yandaki 2 dairenin kapı komşuların kapılarını çaldım onların telefonundan ararım diye çünkü benim o zaman da telefonumda dakika yoktu baktım kapı komşular da evde yoktu binada başka tanıdığım hiç kimse yok oturdum merdivende 1 saat boyunca annemin gelmesini bekledim sonra annem 1 saat sonra geldi bana çokta kızdı neden beni aramadın bana söylemedin diye ona durumu anlattım sonra yine geçen yıl 1 kez dershaneden erken çıkmıştım eve geldim ailem misafirliğe gitmişlerdi benimde bundan haberim yok ailem evde yok o zaman da yine kapı komşularımız evde yoktu bu sefer tam 2 saat boyunca kapıda beklemiştim merdivenlere oturdum en sonunda ailemin gelmesini bekledim yine bu zaman da telefonum da dakika yoktu ailemi arayamadım
Zorrrr
Bazen o kadar lazım oluyor ki bazen acil durumlar oluyor ben bugün sürücü kursundan akşam geç saatte çıktım önceden haberim yoktu bugün kursa gidince kurstan bize bugün kursa müfettiş gelecek akşam sizi geç bırakacağız haberiniz olsun dediler bende aileme söyleyecektim bunu geç geleceğim beni merak etmeyin böyle bir durum var akşam geç geleceğim diyecektim ama telefonumda ne dakika var ne SMS hakkım var ne de İnternet paketim var hiç biri yok bu yüzden ailemi arayamadım aileme söyleyemedim ailem de bir ara beni aramış gittiğim sürücü kursu eski bir pasajın içinde olduğu için orada telefon çekmiyor bu yüzden bana ulaşamamışlar beni merak ettiler eve geldim onlara durumu anlattım
kötüü 😄
sen o problemleri yaşama bebiş ben varım sponsor