Peşinden koştuğunuz siyasetçiler kral hayatı yaşarken sizler gerek realde gerek sanalda bir birinizi yiyorsunuz, Siyasetçiler dün söylediklerini bugün yalayan insanlardır. Hepsi aynı sistemin parçası , kendileri kral hayatı yaşamak için insanları kamplaştırıyorlar ve bu sayede kendi kitlelerini oluşturuyorlar oluşturdukları bu kitleler sayesinde kendi saltanatlarını sürdürüyorlar , sizlerde bir birinizi yiyip duruyorsunuz , aslında insanların istekleri hepsi ortaktır, herkes barışçıl bir toplum adaletin olduğu bir toplum ekonomik açıdan refah düzeyi iyi bir toplum ister , aslında aynı şeyleri istememize rağmen belli kesimler tarafından kutuplaştırıldığımız için ortaya anlamsız bir kargaşa öfke sinir çıkıyor. Aslında onlarına tam olarak istediği budur , iktidar koltuğu bırakmak istemez muhalefette iktidar olmak istemez , ve her ikiside seçmenlerini çok iyi kandırır , birileri din üzerinden birileri laiklik üzerinden kendi saltanatlarını sürdürüyorlar. Bu sisteme çomak sokmaya çalışanlarıda bertaraf ediyorlar, dikkat ederseniz siyaseti tamamen dar bir alana sıkıştırdılar alternatifsiz bir muhalefet alternatifsiz bir iktidar , dışarda kalanlarıda kendilerine kattılar. Demem o ki siyasetçilere çok fazla güvenmeyin onlar perde arkasında iktidarı ve muhalefeti can ciğerdir. Ortada bir tiyatro var ve herkesi bu tiyatroya inandırıyorlar. Ülke zaten şu an Allah’a emanet gidiyor yarınımız ne olacak belli değil
Son seçimden sonra ülkeye dışarıdan ve içeriden ciddi müdahaleler yapıldığını görmüş olduk. Boşuna oy veriyoruz. Kılıçdaroğlu'nun kazandığı seçimi elinden aldılar. Sistematik şekilde araplastirma politikası ve Türklüğü silme operasyonları var. 50 100 seneye Türkiye kalmayacak
Daha önce dediğin göre yanlıştan döndüğünü görüyorum. Zira akp kendini düşünen bir parti. Kılıçdaroğlu koltuk sevdalısı çıktı. Bırakmasi lazım bırakmıyor. Son seçimi de kazanmıştı aslında. Son anda yurt dışı oyları açıldı oysa ki yurt dışı oyları en başta açılmıştı. Herkes her şeyin farkında
Erdoğan'a çalışmıyor. Erdoğan dışarıdan ve içeriden destekleniyor. CHP tek başına bir şey yapamıyor. Görmüyor musun Hizbullahci HÜDA-PAR bile meclise girdi. Bunlar hep araplastirma politikası. CHP sürekli karalaniyor, Atatürk unutturulmaya çalışıyor. Türklük silinmeye. İnsanlara bir bak ne kadar asimile olup araplasmislar. Din adı altında kontrol edilebilir olmuşlar. Bunlar çok tehlikeli olaylar. Mantığı olan her insan bunları görebilir. Kılıçdaroğlu koltuğu bıraksın İmamoğlu veya Mansur Yavaş'a anca öyle kurtuluruz bu hukumetten
Emin ol çok yanılıyorsun , kılıçdaroğlunu kasetler kimler oturttuysa Kılıçdaroğlunu onlar yönlendiriyor , biraz kafanı çalıştır kasetle getirilen kişi kendi iradesiyle hareket edebilir mi?
Ben ne diyorum sen be diyorsun 😂😂 emin ol benim kadar bilgili olamazsın :)) Baykal kaset olayından sonra koltuğa hiç bir vasfı olmayan kullanılmaya elverişli Kılıçdaroğlu oturtuldu , daha sonra zaman içinde parti içinde gerçek Atatürkçüler tasfiye edildi , partiye kimlerin alındığıda aşikar
Demek istediğim baykalın kasetini kimler patlattıysa Kılıçdaroğlunuda aynı eller oraya getirdi , tarihi iyi okuyun Kılıçdaroğlu Atatürk’e düşman bir aileden gelir dersim olaylarından dolayı
Yok beynimden alıyorum haberleri , Erdoğan ile Kılıçdaroğlu aynı güçler tarafından yönetiliyor , ama insanlar aptallaştırıldığı için bir birileriyle uğraştıkları için bunları göremeyecek kadar aptallaştılar
İnanmıyorum ve senin dediğin gibi siyasetçilerin hepsi aynı hepsinin canı cehenneme Bir tek bizim ülkemizde değil dünyadaki siyasetçiler de aynı ikiyüzlü sahtekar insanları birbirine düşman ediyorlar Onların tek derdi oy ve iktidar olmak siyaset ve siyasiler dünyada bunun için vardır zaten bu yüzden dünyadaki insanlar birbirini yiyor Onlar ballı kaymak yiyor biz ise üç kuruşa geçim mücadelesi veriyoruz Sana bir şey söyleyeyim mi dünyada siyasetçi ve siyaset olmasın dünya cennet olur ne savaş ne kavga ne geçim derdi hiçbiri olmaz olursa da az olur Çünkü dünyadaki savaşlar terör vs. siyasi nedenlerden dolayı yapılır yani bir siyasi görüşü zorla benimsetmek için yani buna güç çıkar ve oy savaşları da diyebiliriz Onun dışında dünyada kutuplaşmalar ırkçılık kin nefret öfke olmazdı olsa da az olur Keza çok eskiden dünyada siyaset diye bir şey yoktu olsa da çok az sayıda ülkede demokrasi vardı partiler yoktu ve siyaset konuşulmazdı ama huzur vardı insanlar bu kadar birbirine düşman değildi sevgi saygı muhabbet vardı taki dünyaya ne zaman demokrasi ve çok partili hayata geçti siyaset hayatın merkezine girdi o zaman dünyada huzur kalmadı herkes güç ve iktidar için kavga eder duruma geldi maalesef ;)