Erzurum'da bir bal üreticisi, arılarına "Allah, Erzurum, Dadaş, Canısı, Aşkım, Nusret, Kalp ve Ayyıldız" gibi kelimeleri yazdırmış, bana çok yaratıcı geldi. 😅 Peki siz yazdıracak olsanız, hangi kelimeyi yazdırırdınız? 😂😂😂

Erzurum'da bir bal üreticisi, arılarına "Allah, Erzurum, Dadaş, Canısı, Aşkım, Nusret, Kalp ve Ayyıldız" gibi kelimeleri yazdırmış, bana çok yaratıcı geldi. 😅 Peki siz yazdıracak olsanız, hangi kelimeyi yazdırırdınız? 😂😂😂

Millet abartısız söylüyorum insanlığa nasıl faydalı olabiliriz diye düşünür çalışmaları var, bu mal oğlu mallar nelerle uğraşıyor yemin ediyorum tiksiniyorum
Cevap
18Cevap
Ben bir şey yazmazdım ya da sevdiğim sözleri yazardım
Gencler bilmez, bundan 10 sene önce sosyal medyada bunun gibi paylasimlar vardi, Arilar "Allah" yazdi Islamin mucizesi diye paylasiyorlardi.
Az gülmüyordum onlara.
Bu olmayacak bir sey degil Allah dilerse olur ama onun haricinde ben yazdırdım ettim gibi bir şey olmaz
Hindistan bile Ay'a gitti biz hala bunlarla uğraşıyoruz...
Büyük bir peteğe sığar belki.
"Sabrımı zorlama, sokarım..."
Sevmem böyle şeyleri. Özellikle vatan diyenler en önde kaçıyor
Yani bunu nasıl yaptı bilemiyorum belli ki içine bir katkı bir şey koydum bence gerek yok bunlara
Kocamın adını yazdırır ve satın alırdım. O da benim balım sonuçta.
bu harflwerden oluşan kalıp yapmış ve arıcıkları da bu kalıpların ıcıne hapsetmiş ve boylece yazılmış labılır ((: canısı denen ama Ibrahım Erkal'dan ötürü mu acaba
Dogal bal yiyoruz biz ve petekleri ari kendi yapıyo, bu direk yapay bal olmus
Aman ne kadarda yaratıcı
Türk aklı be kardeşim
Hiçbir şey yazdirmazdim.
Canım Anam dövmesine rakip
Zeki olan arılar. Arıcı değil.
Eyvallah yazdırırdim😂
Allah ol deyince o şey olur
Onu nasıl yazdırmış acaba
Başka ülkede yaşayamam
Manita ben şaşırt bir şeyler yap demiştir
Bu ne ya sekerli diye bağırıyor