Adana'da bir evden 20 ton çöp çıkmış toplamda.. Temizlik için ekipler gelmiş, ev sahibi de "yapmayın, bunlar yılların emeği" diyerek direnmiş. Ne alaka ya anlamıyorum.. O çöpler çevrede nasıl kokuyordur kim bilir

Adana'da bir evden 20 ton çöp çıkmış toplamda.. Temizlik için ekipler gelmiş, ev sahibi de "yapmayın, bunlar yılların emeği" diyerek direnmiş. Ne alaka ya anlamıyorum.. O çöpler çevrede nasıl kokuyordur kim bilir

İstifçilik hastalığı, ne yazık ki bu hastalığı yaşayan çok var. Özellikle yurt dışında, tedavi ile düzelecek bişey ama insanın kendisinin de istekli olması gerekiyor. Bunlar evden bir eski kürdan parçası atmaya bile kıyamıyorlar, belgesellerini izlemiştim birçok kez.
Böyle bir müşterim vardı malikane gibi mükemmel bir evde çöplerle dolu bir şekilde yaşıyordu.
Bu kişiler ayrıca toplumda saygı duyulan insanlardı.
Kokmuş yemekler küflü ürünler, tozlar fareler bozuk ürünler yiyip ölmuyorlardı da😃
Evin jçin leş gibi kokuyordu maskeyle zor durdum.
Cevap
27Cevap
Ruhsal sorunları olduğu için olabilir hastalık
Artık insanlarımız ciddi anlamda ruh hastası karşına cok düzgün bir insan gibi gelenler elbet olacaktır ama kişilerin iç dünyaları gerçektende cok farklı.
Bir nevi çöp biriktirme hastalığı bu.
Kişi istek dışı yapıyor bunu.
Psikolojik bir durumdan kaynaklı
Rahatsız olduğu için olabilir mi? İnsanları yargılamadan önce bi durun düşünün. Anlamaya çalışın.
Çöplere 'yılların emeği' diyip evde biriktirmek sşdhshslşs akıl sağlığı yerinde olan biri değilmiş demek ki
Psikolojik sorunları vardır kınamayalım arkadaşlar Allah düşürmesin bu hallere
Kimse o hale düşmeden anlamaz
Dünyada 9 milyar insan var hepsinin ayrı ayrı kafası var
Bu istifci hastalığınin ilerlemiş hali m. l lık yani
İtinayla mal biriktiren, 3 kuruşum cebimden çıkacak diye ödü kopan tipler varya onların sonu işte
Normal bir durum değil elbette. Psikolojik sıkıntısı yaşayan insanların yaptığı hareketler bunlar
Bu bir hastalık. Acilen psikolojik destek almaları lazım.
sen bunu normal biri olarak değerlendiriyorsun o kişinin ne yaşadığını biliyor musun böyle yargılıyorsun
Hahaha ben de öyleyim ama temizlik yaptığım zaman atıyorum hepsini. Üşengeçlik işte :)
Dedem hastaydı, eve böyle çöpler getirirdi hafızasını bütün akıl sağlığını kaybetti sonunda da vefat etti. Dalga geçilecek bir şey değil
Allah tahmet etsin. yeni mimoldu
Birkaç yıl geçti, ama çok uzun sürdü hastalığı hatırlarım. Bı ara tane tane hatırlattım kendimizi torununuz dedik aaa yaptı ayağa kalktı başımızı okşayıp alnimizdan öptü hiç unutmam. Ananemin de eşi olduğunu söyledik farklı bir zamanda yanına gidip sevişmeye çalıştı ananem de leh git öteye diye bağırdı 😂
Şeytana çarpılmış şeytan pisliği sever o yüzden
Bence ya çok yokluk çekmiş zamanında ya da sevgisizlikten
Benim de etrafımda 20 ton çöp insan var olabilir ahs
Sen de mi biriktiriyorsun😂
Bu da bir cesit hastalik. İstifcilik deniyor tlcde izlemistim
Psikolojik rahatsızlık.
Psikologmus7n
@tradermathh hayır
Ne sin🙃
Ruhsal hastalık sebebiyle yapmış
Ohaaaaa belki de seviyordur
Bu bi hastalık yargılamamak lazım.