Gündem Sigaraya gelen zamlardan sonra bırakmak doğru mu yoksa tütün mü içmek daha makul sizce? gmzglz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi marka sigara içiyorsunuz peki tütün markası öneriniz var mı Sigaraya gelen zamlardan sonra bırakmak doğru mu yoksa tütün mü içmek daha makul sizce? Cevapla Marka Soruları Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Ben içmeye devam ediyorum 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 1 haftadır içmiyorum, yetiştiremeyeceğimi anladım ve yol yakınken vazgeçtim, uzun süre tütün de içilmez 0 1 Yorumla gmzglz +1 yıl Benimde aylık iki bin TL geçiyor sigara masrafım denedim bırakmayı olmuyor tütün de denedim berbat bir şey Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tütün daha zararlı ayrıca hijyenik açıdan hiç tavsiye etmem. 0 2 Yorumla gmzglz +1 yıl Ama sigara paketleri de aşırı pahalandi aylık iki bini geçiyor sigara masrafım tütün denedim oda öldürdü beni iyi bir tütün markası da bulamadım Yorumla Homelanderr +1 yıl Böcek içmeyi seviyorsan devam et tütüne Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Ne kadar gelirse gelsin içeriz. Parliament night blue içiyorum 1 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl 10 sene oldu bıraktım 0 2 Yorumla gmzglz +1 yıl Keşke bende bırakabilsem Yorumla DavidLuizx +1 yıl kafanda bitireceksin Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tütün leş gibi kokuyor ve cok daha zararlı 0 2 Yorumla gmzglz +1 yıl Bir ara bende denedim gerçekten öldürdü beni iyi marka tütün de bulamadım Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Aslında daha zararlı değil sarma içersen sigaranın esas zararı tütünndeğil kağıdın içindeki zararlınkimyasallardır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben tütüne geçmeyi planlıyorum artık e mecbur. 0 2 Yorumla gmzglz +1 yıl İyi tütün bulamadım maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani içtiğim 45 TL idi olmadı 45 ne gelirse onu alacam. İyi tütün yok ki doğru düzgün. Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bırakmak mantıklı 0 4 Yorumla gmzglz +1 yıl Hemende bırakılmıyor maalesef Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl İradene bağlı hemen bırakan çok insan gördüm Yorumla gmzglz +1 yıl Keşke bende öyle olsam Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Kendine inanırsan başarırsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birak bence 0 1 Yorumla gmzglz +1 yıl Denedim çok zor nasıl bırakacam bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben içmeye devam ediyorum
1 haftadır içmiyorum, yetiştiremeyeceğimi anladım ve yol yakınken vazgeçtim, uzun süre tütün de içilmez
Benimde aylık iki bin TL geçiyor sigara masrafım denedim bırakmayı olmuyor tütün de denedim berbat bir şey
Tütün daha zararlı ayrıca hijyenik açıdan hiç tavsiye etmem.
Ama sigara paketleri de aşırı pahalandi aylık iki bini geçiyor sigara masrafım tütün denedim oda öldürdü beni iyi bir tütün markası da bulamadım
Böcek içmeyi seviyorsan devam et tütüne
Ne kadar gelirse gelsin içeriz. Parliament night blue içiyorum
10 sene oldu bıraktım
Keşke bende bırakabilsem
kafanda bitireceksin
Tütün leş gibi kokuyor ve cok daha zararlı
Bir ara bende denedim gerçekten öldürdü beni iyi marka tütün de bulamadım
Aslında daha zararlı değil sarma içersen sigaranın esas zararı tütünndeğil kağıdın içindeki zararlınkimyasallardır
Ben tütüne geçmeyi planlıyorum artık e mecbur.
İyi tütün bulamadım maalesef
Yani içtiğim 45 TL idi olmadı 45 ne gelirse onu alacam. İyi tütün yok ki doğru düzgün.
Bırakmak mantıklı
Hemende bırakılmıyor maalesef
İradene bağlı hemen bırakan çok insan gördüm
Keşke bende öyle olsam
Kendine inanırsan başarırsın
Birak bence
Denedim çok zor nasıl bırakacam bilmiyorum