Ankara Söğütözü'nden havalaalanına taksiyle gitmek isteyen vatandaşın ödediği ücret gündem oldu. Sizce fiyat normal mi yoksa taksiye binmek hayal mi oldu?
Ankara'da havaalanına gitmek için taksiye binen vatandaş 670 tl ücret ödedi. Artık taksiye binmek bir lüks mü?
Taksicinin de suçu yok herkes ekmeğinin derdinde halkı kaderine bırakıp sonra başkalarını hedef gösteren yönetim ne yapıyor acaba, dünyada eşi benzeri olmayan bir millet olduk yöneticiler melek esnaf şirketler halk suçlu.
Taksi her zaman pahalıydı zaten. Taksicilerin yapacağı bir şey yok, yakıtlar ve araba bakımları almış başını gitmiş. Emin olun bazen günü bile kurtaramıyoruz.
BİNMESEYDİ napalim yaaaani fakirsen evet lüks zengine bu para cıtır çerez parası gibi gelir zengin adama bu soruyu atsan kıcıyla Güler pis fakirler der fakirsennnnn senin hakkın dolup taşmış nefes alınamayacak kdr pis kokan dolmuş ve otobüslerdir fakirin ne haddine konforlu taksiye binmek boyle adamı soyarlar işte