İstanbul'da sorunlar varken umursamayıp tatil yapması keyif çatması.
Seçimi İyi Parti ve Hdp oylarıyla kazandığı gerçeği de var onları desteğine rağmen ucu ucuna farkla kazandı. Bu seçimde İyi Parti ayrı aday çıkaracağını duyurdu zaten.
Siyaset işlerinden anlamam Ama ülke çok kötüye gidiyor mülteciler yüzünden işsiz kalan vatandaş Paranın değerinin olmayisi vs Yani artık biri şu düzene dur desin Deprem oldu kardeşlerimiz işzlsiz bunlar hala multecileri düşünsünler Yazık ya vallaha yazık
AKP'yi seversiniz sevmezsiniz ama Türkiye'de iktidar olan partiler arasında İstanbul'a en iyi hizmet veren tek parti AKP idi. Marmaray'dan tut çift şeritli tünele kadar, hızlı trenden tut İstanbul'un su sorununa kadar çok hizmet gördü İstanbul Erdoğan sonrası. Tek sorun her İstanbulun neredeyse her yerini müteahhitlere verdikleri ihaleler ile yüksek binalarla doldurdular. Onun dışında başka bir zararları olmadı daha çok yararları oldu diye düşünüyorum. Görselde de olduğu gibi
Başkası olsa İstanbul'da chp yine alır ama bu ikiyüzlü papazson ile zor. İbb yi feminist karıların ve lgbtlilerim eline vermiş özelliklede ulaştırma kısmı çökmüş bu ise habire medyatik olmanın peşinde habire başka yerlerde iş karıştırıyor. Neymiş 516.000 çocuklu kadına ücretsiz ulaşım lan bunun bütçesi nereden çıkıyor, geri kalanına habire zam bu daha sadece bir örnek.
İstanbul'da sanırım başka partiden aday çıkaracaklar ( hdp veya iyi parti) ondan dolayı alabileceğini sanmıyorum. Hem CHP üyeleri vermez hem de başka partililer. Ayrıca zaten ne yaptı ki ya, iyice kötüye gidiyor her yer yol çalışması 🤢 ve asla bitmiyor. Zaten trafik ölüm, sayesinde 10 katına falan çıktı. Çoğu zaman bisikletle gitmeyi tercih ediyorum 🙄
İstanbul'da 4 senede ne yaptı derseniz sadece tabelalarda iş yaptı. elle tutulur bir icraatı yok sadece algı oda patladı.
iett otobüsleri her gün arızalanıyor, metrolar arızalanıyor ki birini bende yaşadım ayda bir metro kullanan biri olarak, birde saçma özgüveni var imamoğlunun ne imiş tatil herkese yakışmaz mış ama kendisine yakışıyormuş pehhh
KK devam ederse ve iyi parti de kendi adayını gösterirse asla kazanamaz. Zaten bunlar olursa aday olmaması kendi adına daha iyi olur yoksa İnce'nin zamanında yaptığı hataya kendi de düşmüş olur
Ekrem İmamoğlu İstanbulu Tayyip erdogandan aldığı gün kutlamiştık keşke seçimleri de kazansalardi ve biz bugün mutlu olsaydık İstanbulu yine alır Ekrem İmamoğlu
Valla İstanbullu bilir ya yine seçer pislik içinde katlanarak yaşar ya da hizmet eden kişiyi seçer kesinlikle bunu parti olarak düşünmemeli. Hizmet odaklı düşünmeli