https://youtu.be/Ta5z8EXaZJA?si=TiG4nlSkXuP8R6Fi
Evinize en son ne zaman et aldınız? Kıyma demiyorum et diyorum? Kasaptan en son ne zaman et aldınız ve ne kadara aldınız?
https://youtu.be/Ta5z8EXaZJA?si=TiG4nlSkXuP8R6Fi
Soruya Akahpelileri bekliyorum. Memnun musunuz gidişattan ekonomiden Akahpeliler?
https://www.dokuzeylul.com/guncel-et-fiyatlari-2023
https://hizliresim.com/52i3pzs

2023 yılında ekmek, yağ, şeker, çay, et kuyruğunda olmak güzel mi? Bir 1945'te II. Dünya Savaşı nedeniyle bir de 1974'te Kıbrıs Savaşı Harekatı nedeniyle yediğimiz ambargo yüzünden yaşanan kuyruk meselesini 2023 yılında yaşamak güzel mi Akahpeliler?
Düzenli et alıp yiyebiliyorum. Fakat fiyatlarında bir kaç yılda astronomik bir şekilde zamlandığını inkar edecek değilim doğruya doğru.
Din konusuna gelirsek eğer dinde sorun yok bence sorun bence de insanlardan kaynaklı dini yanlış gösteriyorlar topluma ve hani insan ister istemez dinden soğuyor soğutuyor böyle tipler. Dini gerçekten yaşasalar insanlarda dine yönelir.
Söylediklerine katılıyorum haklısın.
Not: Akp, Chp veya herhangi bir partiyi desteklemiyorum. Siyasi görüşüm yok.
Cevap
6Cevap
Genelde canım istedikçe döner sipariş veririm bunun dışında kendim et alıp pişirmem
Kıyma da et değil mi? Bu ayrım neden anlayamadim 😅
Kıyma tat olarak etin yanına bile yaklaşamaz. Bir de kıyma karışık diye hayvanın kemiklerinden sıyırdıklarını çoğunlukla yağ olarak kıyıp veriyorlar ama et öyle değil.
Ha anladım. Öyleyse kıyma ve et olarak ayırma. Kıyma ve parça et demen daha doğru olur. Zira kıyma da ettir
kanka tam mahalle karisi gibisin kadinin agzina s.. ctn resmen ahahahah
Mahallede yaşıyorum. Sen mahallede yaşamıyor musun? Bunun gibi f4hişeler esas mahalle karısı olanlar onlar. Kurban kesmişmiş a... m.. k s... türtükler her yerde çok dindarlık taslarlar çok dinbazdırlar. millete nispet olsun diye kurban keserler. kurbanın temel mantığı dağıtmaktır. Ama bunun gibiler o eti alıp buzluklarına depolarlar. Sonra biz dindarız deyip senin benim hayatıma karışıp bize dinsiz derler.
Kurban kestik elhamdülillah... Cekahpeli trol 😅😅😅
Kaça aldın kurbanı a... m... cık akahpeli?
Kurban ibadetinden herkese mükellef değil.. Herkes et yemek zorunda da değil.. İyileştirme gayet iyi gidiyor bence daha da iyi olacak 😉
Ulan hani siz çok dindar değil miydiniz? Hakkaniyeti savunmuyor muydunuz? Et yemek zorunda değil diyorsun. İyileştirme gayet iyi gidiyor diyorsun. Ulan şu lafı halk pazarında Afyonda konyada söylesen seni akpliler s1ker orada :D :D :D :D :D :D
😂 😂 😂 Komik şovmenler siziiiii... Et yemeyen aç birini gösterin bakalım ben hiç görmedim duymadım da.. İş çok çalışan yok, ha varsa aç açıkta siz mesulsünüz yakın çavrenizden zekat sadaka 👍 bu kriz düzelene kadar insanlık yapın varsa yakınınızda
@Adamlikfarki İktidar bir değişsin bunların hepsi tespit edilecek ediliyor zaten tıpkı benim yazdığım şeyleri tespit ettikleri gibi iktidar değiştiğinde bunlar hiçbir yerde iş bulamayacaklar. Devlet memuruysa atılacak. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Bu ülkede milleti 1980'lerde hapse attılar. Dışkı yedirdiler, vücutlarına jop soktular ne iğrenç insanlık dışı muameleler yapıldı. Hepsi bunlar olurken kendilerini dünyanın efendisi sandılar. Güç bir değişti hepsinin içinden geçildi. Bunlara da aynı olacak. Güç değişiyor. Değişecek. Son 25 yıl Türkiye'nin gelecek 50-60 senelik sorunlarını oluşturuyor. 25 yıl boyunca yarattıkları mağduiyeti 50-60 sene boyunca hesabını verecekler. Bunların ömrü yetmese çocukları verecek. Bu devlette herkesin hesabı görülür.
Beyninin acilen araştırılması gerek. Herkes et yemek zorunda değil diyerek sen kendin birileri etten mahrum ve bu doğal diyorsun. Şimdi de et yemeyen yok diyorsun. Nasıl bir cesitsin sen ya. Şu kapasite ile okuma yazmayı öğrenmen güzel, başarılı
Nankör kö'peklikten başka bir şey değil senin çığırtkanlığın soruyu soran şahış.. Hazmedemiyorsun 22 yıllık iktidarı belli ki. Onca iyiliği hizmeti kenara sıyırıp zırlama boşa.. İyide olacak kötüde.. Sizin beyniniz kötüye programlı.. Beddua eden ama kö' peğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı 😉
Ya toplumsal gerçekleri sadece iktidara yıkmak da saçma bu kadar siyasi olmamak lazım. Objektif şekilde değerlendirmek lazım. Evet zor durumdayiz da 2002de de mükemmel değildik. Hatta o günlere göre ya da 90lara göre daha kötü olmadigimiz kesin. Ha bu gelişen koşulların da etkisiyle oldu ama oldu. Sorun kimin gelip kimin gittiginde değil. Sorun kimsenin mükemmel olmayisinda. Unutma ki sistemi donderen memurlar dâhi bu halkın içinden çıkan kişiler. O yüzden suçu biraz da halkta aramak lazım:)
Allahım kendimi nasıl bir ateşe attım. Zaten yeterince yorgun bir zihinle belki günlerce sürecek bir tartışma 😂😂 lütfen yorumlarimi siler misiniz. Bildirim gelmesin ikide bir
Neyi hazmedemiyorum orrrospu? Sen herhalde önüne suriyeli arkana afganistanlı alığ kendini s! ktiriyorsun sanırım ondan çok mutlusun. Baksana yorumlarına. Ülkede 3-4 milyon kayıtlı sığınmacı 7-10 milyon kadar kaçak sığınmacı var bunlar suriyeden afganistandan pakistandan geliyorlar millet kirasını ödeyemedi diye evden atılıyor ev sahipleri kiracılar birbirini yaralıyor öldürüyor. Millet pazara çıkamıyor. Neyi hazmedemiyorum orrrospu? İyi olan ne var? TL dünyada en değersiz para oldu. Afrika parası bile daha değerli tlden. Venezuelayı bile geride bıraktık Arjantini zorluyoruz.
Sen bir orrrospusun. Bu kadar basit. Sen dağdaki terörist kadar ve hatta ondan da tehlikeli bir orrrospusun. Çünkü bile isteye bu ülkeyi iflasa sürüklüyorsunuz. Bir ülkenin iflas etmesi demek bağımsızlığının son bulması demek. Sizin yaptığınız kötülüklerin derecesinde pkk bile başarılı olamadı yapamadı. Pkknın yapamadığı şeyleri siz mümkün kıldınız orrrospu seni.
Ablacım sen de abartma yav. Tamam yeterli işte tartışma.
Hep aliyirum ama kıyma ben sevmiyorum et
Dun aldim kilosu 800 tl 4 kilo aldim
Yakında akpciler vegan olacaklar 😃
Sizin gibi olamaz kimse o dediğinizden
Unuttum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?