Britanya Başbakanı Rishi Sunak’ın cezalarla ilgili yeni planı kapsamında ci*el saldırı ve eziyet çektirerek cinayet suçlularının ömür boyu hapiste kalması sağlanacak.

Britanya Başbakanı Rishi Sunak’ın cezalarla ilgili yeni planı kapsamında ci*el saldırı ve eziyet çektirerek cinayet suçlularının ömür boyu hapiste kalması sağlanacak.

Hapiste çürümeye bırakılmasındansa hadım edilmesini tercih ederiz. En azından üreyemez ve diğer insanları rahatsız edemez. Bir diğer yandan da topluma kazandırılmış ve tehlikesiz hale getirilmiş olur.
Hapse koymak bana mantıklı gelmiyor. Adam hem suç işliyor hem de devlet ona bedava kalacak yer ve yemek veriyor. Şaka değil bir ara ben bile düşündüm xdxdxd
Cevap
13Cevap
Umarım idam gelir bu suçlara
Mantıklı bulmadık pek, cezaların arttırılmasının caydırıcılığı arttırmanın yanında insanları daha büyük suçlar işlemeye teşvik etmek gibi bir handikapı var.
Örneğin, cinsel saldırı suçu işleyen herhangi birinin, panikleyip bir cinayet işlemesine sebebiyet verebilecek bir uygulama. Her türlü ömür boyu ceza alacak en nihayetinde, delilleri ortadan kaldırmaya yönelebilir.
Hoş buldumm hoş buldum, şu aralar bi sardım buraya bakalım
Umarım bizim ülkede de böyle kararlar çıkar bugün yapan yarın çıkıyor ya
Yakın zamanda yaşanan İtalya diye hatırlıyorum ama Avrupa ülkesi yaşanan vahşet olay sonrası Hadım yapmayı ve ilerisi için yaptırımlar gelmesini istiyorlardı.
İyi bir çözüm. İnsanların travmaları biraz yatıp beslenip çıkmakla bitmemeli. Zaten bu tip adamları şişlerler ceza evinde.
Harika bir karar. Cinsel saldırıda ise cinsiyet ayrımı yapılmaksızın cinsel organı da kesilmeli bence ve o şekilde ömür boyu kalmalı hapiste.
Bence güzel yapiyorlar
Böyle insanlar hal ettigi cezalari almali
Herkes biraz nerde durmasi gerektigini bilmeli
Ağır ceza suçun işlenmesinin önüne geçmez. En iyi örneği Amerika. Bunun yerine sosyal yöntemlere başvurulmalı
Direkt ölümüne karar verdi falan sanmıştım okurken az bile ömür boyu hapis orada beslenip yaşıyorlar bir şey fark etmiyor
Merhaba,
Güzel olmuş tebrik ediyorum da yeterli olduğunu düşünmüyorum! 😅
Kısasa kısas olmalı! 😅
Somut delil önemli orada, öyle kadının beyanı esas deyip attığı delilsiz iftiradan kimseye ceza vermiyorlar.
öyle bir şey yok zatwn kadın beyanı esastır cümlesinin anlamını bile bilmiyorsun sadece sen
Hiçbir hayat tecrüben yok, sana ezberletildiği gibi konuşuyorsun, neler yaşadığımızı biliyoruz git kendini kandırır.
Kötü bir karar bence hapiste yaşam var sonuçta bence bundan ziyade suçun önüne geçilmeli
Darısı bizim Ülkeye..
Ama hadim etme şartı ile..
Bizde de öyle canım tecavüz edilen kadın adamı öldürünce içeriden çıkamıyor
Saçma. Devlet neden onları besliyor ki? Bilimsel deneylerde kullanılsınlar.
Bence bakmaya gerek yok. Cengizhan usulü makbuldür.
Helal olsun diyorum. Darısı Türkiye'nin başına.
Çok iyi karar keşke bizde de olsa böyle bir şey
İdamı gerektiren şeyleri hapisle bitiremezsin. Bazı suçlar için idamın gelmesi gerekmektedir.
En iyisi yeminle keşke burada da olsa ya
olması gereken keşke bizdede olsa
En güzeli, iyi olmuş.
Mis gibi karat darısı bizim ulkemize
Acil bu ülkeye de gelmeli
Keşke bütün dünyada böyle olsaydı
Olması gereken
Hakkediyorlar keşke Türkiyede olsa.
Daha kötüsü verilmeliydi
Cok guzel ulkemizede gelir insallah
Bence işkence ile öldürürmeliler ama buda iyi
Aşırı iyi bir çözüm