🔥 Son Dakika: BRICS ailesine ALTI yeni üye!
Suudi Arabistan 🇸🇦 , İran 🇮🇷, BAE 🇦🇪, Arjantin 🇦🇷, Mısır 🇪🇬 ve Etiyopya 🇪🇹.
BRICS ülkeleri = Çin 🇨🇳 Rusya 🇷🇺 Hindistan 🇮🇳 Brezilya 🇧🇷 Güney Afrika 🇿🇦 Arjantin 🇦🇷 Suudi Arabistan 🇸🇦 İran 🇮🇷 BAE 🇦🇪 Mısır 🇪🇬 ve Etiyopya 🇪🇹 oldu.
BRICS'in genişlemesi, Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde düzenlenen #BRICSSummit sırasında düzenlenen bir basın toplantısında duyuruldu.
Bu efsane bir haber! Özellikle Doğu için! Bu, petrodolar'ın sonra ermesi demek. Çin 🇨🇳 dünyada en çok ihracat yapan ülke. Suudi Arabistan 🇸🇦 dünyada en çok petrol ihracatı yapan ülke. An itibariyle BRICS ülkeleri 🇨🇳🌍🌏 dünyadaki toplam ihracatın %30'dan fazlasını (G7 ülkelerden daha fazla🇺🇸🇪🇺) yapıyor. Ve tüm dünyadaki gaz ve petrol ihracatının %80’İNDEN FAZLASINI karşılıyor. Eğer Suudi Arabistan yakında petrolü dolar ile satmayı bırakırsa (ki muhtemelen böyle olacak çünkü BRICS ülkeleri doların hakimiyetini sonlandırmak istiyor) bu, dolar için büyük darbe olur ve doların ölümü olur. ABD'nin de bitişi olur. Ne kadar yukarı çıkarsan, yere o kadar sert çarparsın. Batı tüm bu olanları sadece çaresizce izlemekle yetinmek zorunda, kelimenin tam anlamıyla tüm Doğu, Batı'ya karşı birleşiyor! Tarih tekerrürden ibaret derler, göreceğiz! Ama şu bir gerçek ki, BRICS şimdiden G7 ülkelerini ihracatta geride bıraktı. Hep gelecek Çin'in, gelecek Asya'nın derlerdi, göreceğiz. 😎 bu gidişle hem Asya'nın, hem de Afrika'nın olacak gibi görünüyor. Ve bende, Batılı çocukların aç, Asyalı ve Afrikalı çocukların tok yattığı bir gelecek istiyorum! Asyalı ve Afrikalılar en iyisini hak ediyor. ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bugünden yarına olucak bir iş değil bu
Kaldı ki ABD her ülkede adamlarını ajanlarını yerleştirmiş ve oraları karıştırmak onlar için çok basit daha biz bile elimizdeki evi arabayı kaybetmek istemezken dünyanın kabul ettiği bir güç olan ABD buna seyirci kalır mı sanmıyorum
Evet seyirci kalıyor, ABD Tanrı mı haşa. Ayrıca ABD güçlü de, dünyanın EN ÇOK ihracat yapan ülkesi Çin güçsüz mü sanıyorsun? Üretilen her telefonda Çin yapımı çip olduğunu biliyor muydun? Çin çok ama çok önemli bir ülke. Bu zamana kadar bunu göstermedi, ama bundan sonra gösterecek gibi duruyor. Suudi Arabistan’ın BRICS’e katılması zaten inanılmaz. Suudi Arabistan, ABD’nin karşısına resmî olarak geçti. Muhammed bin Selman, diğer Suudi kralların aksine gerçekten ülkesini seviyor ve ülkesini yukarıya taşımak istiyor gibi görünüyor. “Artık ABD’yi memnun etmeye çalışmayacağız” bunu Muhammed bin Selman dedi.
Doları ortadan kaldırmak konışulduğu kadar basit bir durum değil
Ne tür ekonomik çalkantılar olur düşünebiliyor musun
Ayrıca Suudi kral vardı şu an adını jayırlaysmadım
Oda ABD ye kafa tuttu sonunun ne olduğunu bir oku derim
Artık devir değişti ABD’ye denk hatta ABD’den daha iyi bir ülke var 🇨🇳 artık ABD hegemonyası kalmadı baksana Rusya göz göre göre ABD’nin müttefiki hristiyan Ukraynalıları öldürüyor ne ABD ne avrupa hiçbir şey yapamıyor 🤣 gitsin öldürsün Prens Selman’ı öldürebiliyorsa, ama önce 278263721 korumasından kurtulması lazım ve 10000 metre kare sarayında korumalı odasında onu bulması lazım 🤣 devir değişti kanka 100 yıl önceki olayı söylüyorsun. Çin şu an resmen dünya devi, ve hızla gelişmeye devam ediyor. Çin’in yanında olan geleceği kazanır diye düşünüyorum.
Çin büyüyor o uçuyor bu kaçıyor peki biz ne yapıyoruz ya da neler yapıyoruz
Bizim ne yaptığımız bunlardan çok daha fazla önemli
Biz hiçbişe yapmıyoruz ben Türkiye’den umudumu kestim zaten biz 1000 sene de geçse Avrupa Birliği’nin kapısında bekleriz
Bizim böyle şeyler yapmamız gerekirken başka milletlerden medet bekliyoruz ki o gitsin bu gelsin bugün ABD nin yaptığını yatın Çin yapıcak sadece isimleri şekilleri değişicek
Birine bağlı olmaktansa kendi özgürlüğümüz için mücadele etmeliyiz
Dediğim gibi biz anca AB’nin kapısında bekleriz
Ebulfez elçibey ın çok güzel bir sözü var
Sen Türk olduğunu unutsanda düşman unutmaz
Biz kendi özümüzü bılmalıyız yoksa daha çoookk bekleriz p
Çok doğru bir söz gerçekten. Bunu hükümetin yapması gerek ama nerde.
Bunlardan bir cacık olmaz
Bencede
Ve sonraki gelecekler de pek umut verici değil bence
Arkadaşlar sakin. Arjantin Brics üyesi değil asla olmadı da! İçinden bahsediyorsunuz ama İsrail gibi abd ülkesi bile petrolü rusyadan alıyor.
Bence ülkemiz reste rest diyerek katılmalı Natodan da çıkmalı. Batıya yardım etmemeli. İthalatı azaltmalı ithalat ağırlığını Afrika ve Asya ülkelerine vermeli.
Türkiye, Katar, Kuveyt, Azerbaycan gibi ülkelerde katılırsa daha iyi olur.
Türkiye de BRICS, Şangay İşbirliği Örgütü gibi kuruluşlara üye olmalı kanımca. AB'den hayır yok bize.
Tabikide yok, Batı’dan hiçbir Doğu ülkesine hayır yok, bunu Suudi Arabistan bile gördü ve Çin’in yanına geçti. Türkiye ise hala AB’nin kapısında. BRICS’e üye olmak için başvuru bile yapmamış…