Kendi tanımımı yapayım önce.
Dinin, devletin, kralların, kuralların, maskelerin ardına gizlenmiş menfaatçi, şahsiyetsiz, namussuz insan yığını...
Kendi tanımımı yapayım önce.
Dinin, devletin, kralların, kuralların, maskelerin ardına gizlenmiş menfaatçi, şahsiyetsiz, namussuz insan yığını...
IQ seviyesi ortalaması düşük zeka grubunda olduğu için kendisinden pek de bir beklentim olmayan yer.
Bİ BOT+EİC=@rekreasyonistt
Bahtımızı seveyim...
Bİ BOT + EİC
Eyvallah reis
Cevap
4Cevap
https://youtu.be/buqZ4HAO3Hs birde bu var
Pahalılık
Keşke tek sorun pahalılık olsa. Adalet, liyakat, güven, şeffaflık, öngörülebilirlik gibi ne sorunlar.
Bana göre pahalılık bir sorun değil tercih. Ülke yokluk içinde pahalılık yaşayan stagflasyonist bir evreden geçse buna sorun diyebilirdim.
Biz varlık içinde bir pahalılık yaşıyoruz ki bu durum sermaye sınıfının dönemsel çıkarlarını önceleyen para/maliye politikalarının sonucu.
Bir cümle dersen soruda bu olur, yoksa kitap gibi yazı çıkar
Nasıl yani tam algılayamadım. Biraz açar mısın?
Tek kelimeyle açıklama istemişsin detaylı yazmak gerekirse yukarıda yazdıklarını da yazardım
Pahalılık
Keşke tek sorun pahalılık olsa. Adalet, liyakat, güven, şeffaflık, öngörülebilirlik gibi ne sorunlar.
Bana göre pahalılık bir sorun değil tercih. Ülke yokluk içinde pahalılık yaşayan stagflasyonist bir evreden geçse buna sorun diyebilirdim.
Biz varlık içinde bir pahalılık yaşıyoruz ki bu durum sermaye sınıfının dönemsel çıkarlarını önceleyen para ve maliye politikalarının sonucu.
Recup teyup erduvan
Filistin
Berbat
😃🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar