Erkekler arasında kadınların ellerine (bile) çok zorbalık yapan veletler gördüm. Dolma parmaklı vb. ben buna inanmıyorum sizce elimdek kaç kilo duruyorum? Tahminleri alıp karşılaştıracağım buyurun bakalım. Ayrıca görüş de belirtebilirsiniz kilo belli oluyor mu, bilekle alakası var mı vs.
Genetik meselesi bu işler bizde kemikler harbi iri bu yüzden el bacak falan ince oluyor bel civarımız etli.. Sağ olasın umarım geçer bu sene artık. Bebek elleri güzeldir.
Bence de.. Hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim ben de. Ha (165cm) 60 kiloyken ellerim şimdiye göre daha inceydi ama aman aman fark etmiyor bence.
Nope, hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim (165cm)
Boyu birkaç cm ile kaçırdım da kilo nope geçen seneki kilom.. hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş
Kemiklerim harbiden iri btw 165 boyla 65 kiloyken anoreksik muamelesi görmüştüm.. hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş ya
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim ben de
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş diyorum
2 sene önce öyleydi.. Hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş diye düşündüm ben de
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 kilo civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş ya
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim (165cm)
Geçen seneyi tutturdun.. hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim
Çocukluktan gelme düzenli tansiyon 16, haliye kalp sıkıntısı ve kolesterol ile kemik vb ağrıları hareketimi kısıtladı bununla birlikte şeker direncim yenilemiş (insülüni vücutta depolayan lanet bir hastalık) kısa sürede su gibi kilo aldırdı
Geçen seneki kilom.. hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş diye düşündüm
Ediyorum çünkü 5 senede bir kendini yeniliyor ve ben kilo vermekle uğraşıyorum.. çok yorucu. Yoksa zayıflık takıntılı biri değilim etli butlu olmak iyidir sağlığa dokunmadığı sürece.
En son ortaokul başlarında o kiloda olabilirim.. Hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim (boy 165)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
ya boyun kisaysa eger 40 kilo falan değilsen eller küçük oldugu icin mecburen tombis oluyor boyunu soylesen yorum yapilir
Şöyle diyeyim 165 civarı boyum
O zaman 55 kilosun ya da 60
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş
Aaa ben 58 kiloyum elim bebek eli gibi cok şanslısın bu konuda bu arada gecmis olsun
Genetik meselesi bu işler bizde kemikler harbi iri bu yüzden el bacak falan ince oluyor bel civarımız etli.. Sağ olasın umarım geçer bu sene artık. Bebek elleri güzeldir.
Hayır alâkası yok. Benim ellerim ince ve uzun
Fakat fit bir vücuda sahip değilim.
Bence de.. Hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim ben de. Ha (165cm) 60 kiloyken ellerim şimdiye göre daha inceydi ama aman aman fark etmiyor bence.
evet eerin de iyi maslalh gerisini de sormak istedim
boyun 172 olmalı
165 civarı mlsf
hmm
en az 60 var senin 65 68 arası falandır
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş ya
Kilolu bırının eli
55 kilosun,1.58 boyundasın
Nope, hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim (165cm)
164 boylarında 62 kilo
Boyu birkaç cm ile kaçırdım da kilo nope geçen seneki kilom.. hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş
İri yarı olduğun anlaşılıyor ellerinden
Kimse de anlamamış değişik, 62 kiloyken biraz daha inceydi ama aman aman fark etmiyor
O zaman62 olsaydı yanılmış olurdum, yine iri yarı gelirsin bana 😂
Kemikler iri olabilir mi 62 kiloyken anoreksik muamelesi yiyordum herkes nasıl böyle zayıfsın diye soruyordu valla kemiklerim ortaya çıkıyor
Mesela sen hafif balıketlisin
Kemiklerim harbiden iri btw 165 boyla 65 kiloyken anoreksik muamelesi görmüştüm.. hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş ya
şu an kaç kilom
şu an kaç kilon
98 işte
Bilemedim mi yani
Doğuştan beri balıketliydim, bu sene aldığım kiloyla balina etli oldum pek bilemedin gibi
Balina da bir balık ama neysa 😂
Doğru haklısın söxnlsnx hep ayrı benzetme yaparlar diye böyle dedim balık daha ince bellenir nedense
Neyse balık balıktır 😂😂
Sen tosun gibisin belli
Oo nereden bildin.. söxnsöxnd
Esnaf adam bilir😎
Sırf zıtlık için mi yorum yaptın doğru söyle kimse parmaktan anlamaz
Asla bir esnaf olarak anlarım
Ne esnafı bu
Yav ticaretle uğraşıyorum inşaat malzemesi ve mobilya aksesuarları
Takı toka, kuyumcu olsan ok derdim de senin harbi alakasız esnaflık be
Önemli olan para kazanmam işlerim süper sen takı toka sat
Lan yanlış anlayıp laf ediyorsun parmaktan anlayan esnaflık seçeneklerinden bahsediyorum
Tahminlerim yanlış çıkmadı yav daha mesela birine borca mal vermeyim veya birine vereyim yanılmadım
Piyango bileti falan al bari
Gerek yok işlerim süper🥰
Tosun🥰
O tosun-- boşluğu sen doldur amca haydi bay bay
31 yaşındayım🤣
Hadi tosun kendine iyi bak
Edilebilir
Kaçmışım ben
54 kg bu el
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim ben de
Alakası yokmuş
62 var
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş diyorum
Evet yanıldım.
Bay bay Nutella.
Mersiiiiii
55-60 arası
2 sene önce öyleydi.. Hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş diye düşündüm ben de
Geçmiş olsun
Sağ olasın umarım kurtulurum artık sıktı
Tedavi görüyorsan ilaçlarını tam alıyorsan iyileşirsin inşallah
Almıyorum ilaçları o yüzden zayıflamıyorum ya yazın sıcakta midemi bulandırıyor kışın düzgünce başlayacağım inş.
65.5
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim
Deemekki yokmuş Allah şifa versin
Çok sağ olasın, evet bence yok alaka ya genetik bir şey gibi.
70 civarı
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 kilo civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş ya
65-70 arası
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim (165cm)
165 boy 75 kilosun
Geçen seneyi tutturdun.. hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim
98 de çokmuş be reis
İsteyerek mi kilo alıyorsun sence hem de bir senede:((
Geçmiş olsun allah acil şifalar verein en kısa sürede sağlığına kavuşursun umarım
Çoook sağ olasın.. 🌸 Umarım artık bu sene geçer.
Umarım … ayıptır sorması hastalığın nedir
Çocukluktan gelme düzenli tansiyon 16, haliye kalp sıkıntısı ve kolesterol ile kemik vb ağrıları hareketimi kısıtladı bununla birlikte şeker direncim yenilemiş (insülüni vücutta depolayan lanet bir hastalık) kısa sürede su gibi kilo aldırdı
(İnsülini*)
çok geçmiş olsun
Tekrardan sağ ol 🩷
ama hayata küsmemişsin ellerin bakımlı ve güzel eminim kendine özen gösteren birisin
69 ?
Geçen seneki kilom.. hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş diye düşündüm
Olsun veririsen dert etme
Ediyorum çünkü 5 senede bir kendini yeniliyor ve ben kilo vermekle uğraşıyorum.. çok yorucu. Yoksa zayıflık takıntılı biri değilim etli butlu olmak iyidir sağlığa dokunmadığı sürece.
Evet canım 💙
55 kg
En son ortaokul başlarında o kiloda olabilirim.. Hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim (boy 165)
geçmiş olsun
Çok sağ olasın
62 bence
Nope bro hastalığım nedeniyle 1 sene içinde 70 civarından 98'e çıktım elim ayağım bileğim değişmedi demek ki parmakların bununla alakası yokmuş dedim