Şanlıurfa'da, dün sabah tabancasını takmaya çalışan bir kişinin silahı ateş aldı ve mermi mal afatına isabet etti. Olay sonucunda mal afatı koparak yaralanan kişi hastaneye kaldırılarak mal afat yerine dikildi.

Şanlıurfa'da, dün sabah tabancasını takmaya çalışan bir kişinin silahı ateş aldı ve mermi mal afatına isabet etti. Olay sonucunda mal afatı koparak yaralanan kişi hastaneye kaldırılarak mal afat yerine dikildi.
Açıkçası güvenlikten sorumlu kişiler dışında istisna durumlara maruz kalacak dışındakiler hariç kimse de silah olmamalı. Asker, polis, jandarma, koruma ve tehdit edilen tehdit altında olan kişiler dışında kimse de silah bulunmamalı.
Benim silah taşımama gerek yok mesela güvenlikle alakam yok tehdit altında da değilim niye silah taşımama izin verilsin? Kazayı yaşayanda böyle bir izin yoksa eğer doğru hapse atılmalı başkalarının hayatını hiçe sayan ve başkalarını tehdit etme potansiyeline sahip zaten.
Polis ve asker dışında silah taşıyan herkesin başına gelmesi dileğimle. 😃 Tabi zorunlu durumda olanlar da hariç. Memlekette hırsız çok. Diğerleri yaşayabilir.
😂😂Bi günde güzel haber ver
Anaaaa😂😂😂 tövbeler olsun
Cevap
6Cevap
En talihsiz olayım neydi hatırlamıyorum ama böyle bir canım yapmak da zor iş bence
çocukken üzerime tüplü televizyon düşmüştü
yüksek bir yerden biri üzerime yürümüştü biri düşmüştüm
Elime kase girmişti dikiş atıldı her yer kandı 😂
çok fena çocukluk gecirdim
Malafat ne Allah aşkına ya. İğrenç iğrenç takma atlar. Bu erkeklerdeki lakap takma isteği hiç bitmeyecek
Neyse inşallah eski işlemini görür dikkat etsin de dikişler açılmasın, Urfa'nın adamını beyni yok ki zaten 😄
😅😅😅😅😅😅😅oyyyyy bu kötü olmuş ınş hak eden biridir vurulduğuna degsin hiç böylesi kötü bir anım yok olmasında kıyamam pamuğuma yaa
Yerde tığ varken uzandım sırtıma batmıştı. evde çıkardık hiç doktora gitmedim, biraz daha derine gitse belki ölmüştüm.
Bundan çok korkuyordum nasıl bellerinde taşıyolar diye
Allah bilir kimin bedduasını aldı yarrxagın kırılsaydı diyen kadının ahı mı yoksa
Adamın bundan sonraki favori şarkısı. Artık sevmeyeceğimmmm bütün kabahat benim 🤣🤣🤣🤣
Oh olsun iyi olmuş fazlaliktan kurtulmuş 😂
Bu gerçek olamaz
Artık hissedemeyecek mi yani
@Arifim216 ya eder ya etmez işte
Bugün de mutlu olduk oh
Cana geleceğine mala gelsin
Bu soru başliklari beni öldürecek 😃
Zavallı adam
Abi mal afat ne
Tamam anladım 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?