Güncellemeler
+1 yıl
2028'i bekleyin umarım yaşarsınız da o zaman bu dediklerinizi yüzünüze vuracaz
Cidden moralim çok bozuldu bunu duyunca. Normalde bu yıl yani 2023 yılında bitmesi şu an refah içinde olmamız lazımdı ama işte uzatmaya karar vermişler. Off off moralim çok bozuldu. Şu an o borları çıkarıp dünyaya diz çöktürüyor olmak vardı ama beklesinler yakındır. 2028'de bütün dünya bizim gücümüzü görecek. Neyse er geç şahlanan güçlü Türkiye tüm dünyaya gücünü gösterecek kardeşlerim sabredelim güzel günler için 5 yılcık daha.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sacma bir soylenti lozan sonsuzdur madde degismesi de 5 ulkenin aynı yerde toplanması ile mumkun bu olursa da ulke ayaga kalkar hukumet duser kimse kalkısamaz buna
Al işte bu da ne diyor
kimse ayaga kalkmaz. misak-ı milliden taviz verilen bir muahede olan lozan için ayaga kalkmak abesle iştigaldir.
güzel ironi tebrikler bunu ciddiye alacak %50küsür guruh var.
Gerçekleri dedim ama neyse...
ay ay buna inanan varsa satılık elimde kelepir boğaz köprüsü var.. satayım.
Hahahahaahahahahahah köprüye talibim
@GGNNSS 3 tane var 2 tanesini alana 1 tane benden :D dampinggg :)
Ay sabah sabah beni güldürdün.. ben galatayıda cok begeniyorum ama onda var mi bi kampanya? 😂
Galata kulesini ama hakdjdkdj
@GGNNSS topkapı sarayı ile beraber satılıyor Şu an Rus aile kiraladım cıksınlar fiyatta anlasırız:) Sultanahmet dikilitaş yanında hediye veririm :D
Tamam sen rus aile cikinca beni bul anlaşiriz her türlü 😂
@GGNNSS kapora alayım :D bedava olmaz :D potansiyelim var
Sen buna kendi içinde inanmaya devam et hedef 2023 tü 2024 oldu nasıl olsa inanıyor enayiler..
Göreceksiniz elbet sizde. O zaman da pişman olacaksınız
Saçmalama gördüğümüz için bu yorumu yapıyorum zaten yıllardır iliklerimize kadar sömürdüler doğmaış çocuklarımızun torunlarımızın bile rızkını yediler hala göreceksiniz diyorsun senin gibi körlere zaten laf anlatılmaz.
Al işte yapılanları görmeyin siz saygısızlar
Lozan öyle bir şey değil taraf Devletler fesh etmedikçe devam eder hükmü nereye bitiyor antlaşma bu.
Trollük yapmayın sıktı ya
Bu da trol diyor üstüne cidden pes
Mizah bu değil, trol bu değil 😏
her şey bir politika. Birilerinin cikari vardır
Yok bu sefer hepimiz için iyi olacak
Lozan ile 2023ün zerre alakası yok
al işte bilmiyorlar off
Knk Lozan müddetli bir muahede değildir.
yooo
cahil cail konuşma
Ne alaka