İtalya'da 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl adlı kadın ölü bulundu. Türk asıllı sevgilisi Ömer Çim ise tutuklandı ne düşünüyorsunuz?

İtalyada 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl adlı kadın ölü bulundu. Türk asıllı sevgilisi Ömer Çim ise tutuklandı ne düşünüyorsunuz?

"İtalya’da evinde ölü bulunan 21 yaşındaki genç kadının Türk asıllı eski erkek arkadaşı şüpheli sıfatıyla tutuklandı. İtalya'nın Trentino-Alto Adige/Südtirol bölgesine bağlı Güney Tirol ilinde bulunan Silandro kasabasında 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl, eski erkek arkadaşı Ömer Çim'in dairesinde ölü bulundu. Türk asıllı Çim cinayet şüphesiyle tutuklanırken, olay ülkede büyük bir öfkeye yol açtı. Konuya ilişkin açıklama yapan Silandro Belediye Başkanı Dieter Pinggera, köyün şokta olduğunu belirterek, “Celine Frei Matzohl'un Silandro’da çok popüler bir insandı. Spor ve gençlik etkinliklerinde yer alıyordu. Sevgi dolu ve yardımseverdi. Ailesi de kasabada çok iyi tanınıyor. Hatırladığım kadarıyla Silandro'da son 50 yılda hiç cinayet işlenmemişti. Aileye başsağlığı diliyoruz" dedi."

Detay için:

https://www.rudaw.net/turkish/middleeast/turkey/150820233

https://www.sondakika.com/haber/haber-italya-da-turk-sevgilisini-olduren-genc-yakalandi-16230888/

İtalya'da 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl adlı kadın ölü bulundu. Türk asıllı sevgilisi Ömer Çim ise tutuklandı ne düşünüyorsunuz?
Cevapla