Gündem Arkadaşlar sizce İstanbul depremi olacak mı sonuçları nolur? Gamzeçelik7689 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar İstanbul depreminde sizce sonuçları nolur? Felaket olur Hiç iyi olmaz Allah korusun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlar sizce İstanbul depremi olacak mı sonuçları nolur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Olabilir ama olmayabilir de. Fay hattında çok enerji birikti evet olabilir ama belki 2 sene sonra. Belki küçük küçük olacak bilemeyiz. Olursa İstanbul diye bir şehir kalmaz. Hatta siyasi açıdan çok zarar görecek çok şey. Eğer imkanınız varsa kaçın. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Umarım olmaz. 0 0 Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Olacağı kesin gibi artık da deprembilimciler yıllardır her gün bas bas bağırıyor. Ama inşallah en az hasarla atlatılır. 0 0 Yorumla
Eva33_ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Birebir yaşadım. Umarım önlem alırlar. En azından olursa bile hafif atlatılır. Ben bilime sonuna kadar güveniyorum. 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Büyük deprem 2080 li yıllarda olacak marmarayı şu an 5 lik silvriden 4 5 yıl içinde ise sonrada kumburgazdan 6 lık sarsıntı bekliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Teknik açıdan bakıldığında elbette zamanı bilinmeksizin bu yüzyılda yaşanacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olacak ve çok pis şeyler olucak 0 2 Yorumla Gamzeçelik7689 +1 yıl Üşümezsoy olmıycak diyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Yorumla