Gündem Bugün beklenen sıcak hava sizin yaşadığınız illerde etkili oldu mu? nobodyandeveryone Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Suriye sınırından Arabistan sıcakları Türkiye'ye giriş yaptı. Evet Hayır Kısmen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Osmaniye'de termometreler 52 dereceyi gösterdi. Güncellemeler+1 yıl Hatay, Kumlu'da hissedilen 72° sıcaklıkla Türkiye’de hissedilen sıcaklık rekoru kırıldı. Bugün beklenen sıcak hava sizin yaşadığınız illerde etkili oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ankara çok sıcak 1 1 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Allah yardımcınız olsun
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet burası bile yanıyorsa... dünya tersine dönmüştür 1 12 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Allah yardımcınız olsun... Yorumla maviayyyyy +1 yıl Amin 🥹. Kutuplara gidicem Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Kuzey kesimleri serin gözüküyor aslında Yorumla maviayyyyy +1 yıl Kuzeyde değilim ben 🥲 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Tam sıcakların geçiş noktasındasın sanırım Yorumla maviayyyyy +1 yıl Dadaşlar diyarı beyefendi. Bu kadar sıcak değildi normalde.. akşamları bile sıcak sadece geceleri serin.. Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Umarım bir an önce serinler, Osmaniye 52 dereceyi görmüş az önce okudum. Yorumla maviayyyyy +1 yıl Umarım. Uyyyyy 34 burası ben buna yapıyorsam 😂😂 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Şükret bence 😄😄 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Valla tam şükür namazı kılmalıkk Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Kesinlikle... Yorumla maviayyyyy +1 yıl 😊😊 Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bugün beklenen sıcak hava mı Sanki dün kar yağıyordu, yaz mevsiminde Ağustos ayının ortasındayız sıcak havadan başka ne bekliyonuz ki 0 1 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Normalin üzerinde sıcak hava bekleniyor, Adana rekora yaklaştı bile. Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kayseri yanıyor yanıyor 1 3 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Gece biraz olsun serinlemedi mi? Yorumla Yadelina +1 yıl Gecede sıcak sabaha doğru biraz serinliyor Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Burası da çok sıcaktı iki gündür serinledi biraz Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnanılmaz uykusuzum ama sıcaklar uyutmuyor 😄 1 5 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Sıcaklık değerlerine bakınca gerçekten bunaltıcı derecede... Yorumla Edaaa97 +1 yıl 41 şu an 😳 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Allah sabır versin gerçekten sınırları zorlayıcı 🙄 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Cümleten tüm vatandaşlara 😂 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Aminn 😁 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 512 cevap paylaştı. Gece üşüdük burasi serin maşallah 1 10 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Aynen uzun bir aradan sonra baya serin 😄 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Erken geliyor kış diye endise ettim jsjsjs hemen hemen kışa hazirim Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Hazırlıklar tamamsa bildiği gibi gelsinn 😄 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Doğal gaz faturasına hzir değilim Rabbim Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Ona kimse hazır değil bence... Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Ocak ayina kadar yaz olsunm. Bunu toplasak konusak bi ara Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Anlaştık o zaman 😄 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Benden haber bekleyin jskskss Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Bekliyoruz 😄 Yorumla birssporcu +1 yıl Neresi ora Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 369 cevap paylaştı. Evet dışarı çıkmadım bu yüzden. 1 1 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Dikkatli olmakta fayda var tabii. Yorumla
BenYoutuber Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Olmuştu o zamanlar 9 ay sonra yazıyorum Elazığ 47 dereceyi görmüştü 45 43 44 falan da sürekli oluyordu 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Gündem konusunda 317 cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ankara çok sıcak
Allah yardımcınız olsun
Evet burası bile yanıyorsa... dünya tersine dönmüştür
Allah yardımcınız olsun...
Amin 🥹. Kutuplara gidicem
Kuzey kesimleri serin gözüküyor aslında
Kuzeyde değilim ben 🥲
Tam sıcakların geçiş noktasındasın sanırım
Dadaşlar diyarı beyefendi. Bu kadar sıcak değildi normalde.. akşamları bile sıcak sadece geceleri serin..
Umarım bir an önce serinler, Osmaniye 52 dereceyi görmüş az önce okudum.
Umarım. Uyyyyy 34 burası ben buna yapıyorsam 😂😂
Şükret bence 😄😄
Valla tam şükür namazı kılmalıkk
Kesinlikle...
😊😊
Bugün beklenen sıcak hava mı
Sanki dün kar yağıyordu, yaz mevsiminde Ağustos ayının ortasındayız sıcak havadan başka ne bekliyonuz ki
Normalin üzerinde sıcak hava bekleniyor, Adana rekora yaklaştı bile.
Kayseri yanıyor yanıyor
Gece biraz olsun serinlemedi mi?
Gecede sıcak sabaha doğru biraz serinliyor
Burası da çok sıcaktı iki gündür serinledi biraz
İnanılmaz uykusuzum ama sıcaklar uyutmuyor 😄
Sıcaklık değerlerine bakınca gerçekten bunaltıcı derecede...
41 şu an 😳
Allah sabır versin gerçekten sınırları zorlayıcı 🙄
Cümleten tüm vatandaşlara 😂
Aminn 😁
Gece üşüdük burasi serin maşallah
Aynen uzun bir aradan sonra baya serin 😄
Erken geliyor kış diye endise ettim jsjsjs hemen hemen kışa hazirim
Hazırlıklar tamamsa bildiği gibi gelsinn 😄
Doğal gaz faturasına hzir değilim Rabbim
Ona kimse hazır değil bence...
Ocak ayina kadar yaz olsunm. Bunu toplasak konusak bi ara
Anlaştık o zaman 😄
Benden haber bekleyin jskskss
Bekliyoruz 😄
Neresi ora
Evet dışarı çıkmadım bu yüzden.
Dikkatli olmakta fayda var tabii.
Olmuştu o zamanlar 9 ay sonra yazıyorum Elazığ 47 dereceyi görmüştü 45 43 44 falan da sürekli oluyordu
Yokk
Kısmen
Olmadı