Güncellemeler
+1 yıl
Manhattan. NY, nin en pahali. Yeri ve park yeri yok.. Turkiye Cumhuriyeti. Hem pahali. Manhattan da yer icin. Para veriyor... Hemde. Vatandasini Manhattan I icimden cikilmaz trafigine sokuyor park yeri yok.. Halbuki. New Jersey de. Olsaydi konsolosluk Hem ucuz yer bulurdu.. hemde. Park. Yerleri. Cok olurdu.. Millet rahatca. Gidersin trafik. Park Sorunu olmayan. New Jersey, e...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gurbetçi olup sadece bunları düşünebildiğim bir gün
Manhattan Ny. Cok pahali. ilk olarak. Devlet neden. Bu. Pahali. Yerde konsolosluk. harcamadi yapiyor.. ikincisi. Trafigi Cok. Olan. Park yeri. Bulunmuyan Bir yer Burasi. ama. onlara. Devlet. Oduyor... Vatandas o zorlugu cekse. onemli. degil..
Gurbetci olunca akla gelenler..1-. Doviz basiyorsun 2- Konsoloslukta isin. olunca. Manhattan gibi. kalabalik trafigi olan. yere gidip. gelmek. Bir gun duruyor.. PATRONUN. TABII EFENDIM BU. IZNINIZ... Konsolosluguga. gidip. butun gunu. harcayabilirsiniz diyor... Yani gurbetci. Olunca hersey kolay degil.. Turkiye, deli Surilerden. Farkiniz. Olmuyor.. Gurbetci. olunca..
Gurbetci olunca. O kadar yolu trafige. katlanirim. diyorsun.. Cunku. Gurbetci olunca. Doviz basiyorsun. Yabanci Bir ulkede. Masabasi. is buluyorsun. Rahatsin. V. S. ( Gercek. ise. Geldiginde calisma izni yok. Sosyal. guvenlik numaran. ve oturum. izni olmadan. ehliyet. Alanazsin.. Ehliyet olmayinca. Araba alanazsin... Banka hesabi. acamassin.. Ama. Turk. Konsoloslugu. En. Trafigin Yogun oldugu yerdedir.. Bir kagit islemi icin butun gunu harcarsiniz... Kacaksaniz. Patronumun. sizi isten cikarip. baska kacak alir. Kacak oldugunuz. icin. sikayette. edemezsiniz... Ama. Gurbetcisiniz. O kadar yolu. cekip Bir. Kagit islemi icin. Konsolosluga. Giderdiniz. Cunku. Sadece. bunlari dusunebildiginiz bir gundur. Gun. sizin. gununuzdur.. isten. cikarilma. Bir. Gunu. harcama. onemli degildir..