Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Antalya Saklıkent'te ''Gökyüzü Gözlem Etkinliği'ne katıldı. Etkinlikte konuşan Bakan Kacır, "Ay'a kendi geliştirdiğimiz ve ürettiğimiz uzay aracıyla erişeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Antalya Saklıkent'te ''Gökyüzü Gözlem Etkinliği'ne katıldı. Etkinlikte konuşan Bakan Kacır, "Ay'a kendi geliştirdiğimiz ve ürettiğimiz uzay aracıyla erişeceğiz" ifadelerini kullandı.
Af buyrun da aya gidip napıcan? Birileri yapıyor 50 yıl sonra aynısını biz yapmaya çalışıyoruz gereksiz masraf. Kimsenin yapmadığını yap da bir halta yarasın
Millet her gün düşen zam bombaları yüzünden nefes alamayacak hale geldi.
Ülkeden kaçan yığınla insan var.
Ülkenin içini elin Arabı, Afganı, Suriyelisi ve diğer cahil şeriatçı artıkları doldurmuş.
Gelecek belirsiz, ekonomi, adalet, sağlık ve eğitim sistemi çökmüş.
Suç oranları yükselmiş.
Ama adamlar dalga geçer gibi Ay'dan bahsediyor!
Senin dedigin Yonden. Bakinca.. Sonunda. kadar haklisin.. " Ulkede kacan yiginla insan var.. Ulkenin icin elin Arabi Afgani Suriyelisi. doldurmus...( Ozellikle bunu. hazmetmek zor. Tum bu gelenler hizmet veriliyor. Hastaneler beles.. Haram. Zikkim Olsun..) surileri al Ve ulkenin Turk vatandasi baska ulkelerde. yasamaya calissin.. Tekrar haram. Olsun. Tum Turkiyenin. Hakki. Bu Surilere Afganlar..
Hadi götür beni Ay'a Ay'a
😂😂😂öyle mi, ne zaman?
Cevap
45Cevap
Gidemezler. boş açıklama olmuş. :D :D :D
sqme binsinler mng demin balkonda yaşlı amca Allahım ne olur ekonomiyi düzelt diye ağlıyor yine suçlu muhalefet reyizi koru diyor ahaha nasıl bir ülke mng ya Sok markete giderkene duydum gülme tuttu beni kasiyerlerde gülüyor bizde oy verdik abi sqsnler bizi diyor
secimden once
uzay mekigini sıradan butun bakanlar dener guzelleme yapar kiyaslamalar olur :)
secimden sonra en yakin muzeye 3 - 5 sene sonrada iyi para veren bir hurdaciya verilir
Bu da iki gün sonra bulduğumuz doğalgaza benzer bedava doğalgaz veriyorduk her şeyin fiyatı uçtu ondan sonra petrol buluyorduk petrolün fiyatı uçtu şimdi uzaya gideceğiz derken ülkeyi uçuracaklar
Siz daha ülkenin ekonomisine bsi yapamiosunz eğitim sistemi beraber ülke mülteci kampı bilim sizin neyinize
hı hıııı... evettt bittabii pek tabii gayet tabii hı hııımmm
Gidip dönmemek istiyorum mümkünse. Bıraksınlar beni orada biraz yiyecek stoğuyla.
Bi de paraşüt al yanına sonra yemek bitince atlarsın dünyaya
@Yardımedin_ zjsjxjxjxjxjckcmcmvkvkvkbkknlblb
Ay ben de saçmaladım di mi öyle atlamıyorlardı ebxkdndkebjdhd neyse olur öyle
@Yardımedin_ nasıl ciddi söyledin yani paraşüt olayını bu daha da komedi 😂😂😂😂😂😂😂🤩
@Barbiemiyimneyim atlıyorşardı ya astronotlar dünyaya uzaydan unuttum ben aydan atlıyorlardı sandım bi an 🥲 hüü dalga geçmeyin
@Yardımedin_ boş ver ister atlasınlar ister patlasınlar bırak gitsinler
Buna ancak gülerim 😅 Onlar ihtiyaç sahiplerine (Akp seçmenine ) kömür dağıtmak için kararname çıkarsınlar ancak 😄
Hangi araç üretiyormuş yellenme osuruk gazı ile giderler belki
Kendi ürettiğimiz? İlk tavuk göndersek daha iyi olur.
:D :D :D :D yapacakları uzay aracı enflasyon hesaplamalarına benzer ise aya değil marsa gideriz
Daha önce Ay a hiç gidilmediği için sorun yok. Yolu biliyorlarsa gideriz 😀
Neyse desem...🤔 Çünkü moralimi bozmak istemiyorum. 😁💯
Trük malı kalemi dahi alıp kullanmam kaldı ki aya gidicem asla
İnşallah bunda da malzemeden çalınmamıştır
Hayır istemem
44 sene sonra bu hedefe ulaşmak eminim Türkiye'nin ekonomisini yerine getirecektir.
İstemezdim çünkü Ay'a hiç çıkıldığını düşünmüyorum.
Olur, hem intihar etmemiş olurum hem de ölmüş olurum mükemmel 👍
Bildiğimiz kadarıyla insansız araç gönderecekler.
Ben isterimde onlar götürürlermi var mı tanıdık 😂
Dogru mu bu... Eger Dogruysa. HELAL. Olsun. 60, li yollarda. devrim. Otosunu. Yapmamis. Engellemislerdi... Bunu dusununce... Tek. Kelime. HELAL OLSUN. SIZE!!! iyi ki varsiniz. Turkiye icin..
Develer'de güler bu espiriye. haberlerden takip ettiğim kadarı ile Türkiye ekonomisi bitik durumda. morotoryum ilan etmesi gerekirken halkın cebine elini soktu. Allah yardımcınız olsun
bahsettigi şey çok zor bir şey degil. yıllar önce zaten yapılmış birşeyi yeni yapabilecegimizle mi övünecez
Aya gitmek istemiyorum, enflasyon düşsün istiyorum
Atmosfer tabakasından çıkmadan roket parçalanır kesin
Hiç bi s.. kim yapamazlar. İmam Hatip eğitimiyle mi Ay'a gidecekler?
Beşli çeteye biniş garantili olarak yaptırırlar. Boş gitse de 25 yıl öderiz.
Hatta, Şili'deki Ay Vadisi'ne iniş yapıp bütün dünyayı kandırabilirler.
www.google.com/search
Yaaarrragii yedikkk ozaman birde onu bahane edip milyar dolarlar calacak
Nasıl olsa yer akkoyunlar . Seçimden önce yedikleri gibi!!!
Giderken yakıtımız biter güvenemem
Evet seneye sert iniş yapacağız. 😃😃
Asla gitmem ödmxösölx
İstemem yoldayken patlar
Hayır istemezdim
Önden bir kaç kişi gitsin. Ben sonra gelirim
Hayır gitmekten korkardım
Uzay benim hassas noktam bakalım
Asgari ücretten vergi alarak gitcekler
İnsanlar markete zor gidiyo
İsterdim ama bunların yapacağı araçla değil
Çok gerekli bir şey kesin olmalıyım
hayır istemem
bana çekici gelmiyor
Biletimi alayım her yer bitti beni uzay paklar😅😅
Olmaz öyle şey ben Plüton istiyordum 🚀🛸
Gitmek isterdim eşsiz bir deneyim olurdu.
Sert inişten bahsediyor sanırım
Ayranı yok içmeye tahtaravelli ile gider sicmaya. Tam bu söz cuk oturuyor önce ülke ekonomisi verdiğiniz zararı telafi edin, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltin tahtaravelli ile gidersin sonra.
Kendi ürettiğimiz 😃
sanırım istemezdim.
İsterdim
beni de gotursunler hic donmemek uzere😑
Helal
Şakacı şey seni 😊😊
hayır güven vermiyor
İstemezdim
Aynen uzayda patlamazsa bir şey bilmiom
Lafla peynir gemisi yürütüyorlar 23 senedir
İyi kafa yapmış kendimizi kandırmayalım lütfen
Boss milleti kandırıyorlar