Maçka da altı yıl önce hainler tarafından şehit edildi. 13 kardeşin en küçüğü idi.. Aynı çatışmada şehit düşen askerimize rahmet dilerim.

Maçka da altı yıl önce hainler tarafından şehit edildi. 13 kardeşin en küçüğü idi.. Aynı çatışmada şehit düşen askerimize rahmet dilerim.

Allah rahmet eylesin ama çok abartıldı. Eren diye film yapıldı. Ya 13-14 yaşında bir çocuğun ne yaşanmışlığı olabilir ki film yapacak kadar? Çok saçma
Öyle düşünmüyorum... Unutulmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bak ınu anlamıyosun 13-14 yaşında çocuğun ne hayat hikayesi olabilir ki film yapacak kadar? Bunu soruyorum. Ben ailesinin yerinde olsam karşı çıkardım. Her yıl anılır o ayrı mesele ben filmi saçma buldum bu kadar büyütülmesini saçma buldum. Gitmeseymiş o çocuk kendisi gitmiş götüren falan olmamış. Banane yani. Vatan görevinde şehit olan hangi askeri her sene anıyorsun? Hangi birine film çekildi?
Biraz daha anladım. Ama yine de bu ruhu aşılamak önemli
Cevap
3Cevap
Huzur içinde yatsın
Allah rahmet eylesin. Memleketin gül gibi çocuklarına kıyanların iki yakası bir araya gelmesin...
Amin.
Küçücük çocuğu o bölgeye götürmemeliydiler. Yazık oldu yiğide. Nur içinde yatsın
Kahramanımız o bizim onu bilmemek olur mu hiç mekanı cennet olsun unutmadık unutmayacağız 🇹🇷
unutur muyuz hiç, kabri gül mekanı cennet olsun🙏🏻
Allah rahmet eylesin
Ne söylicemi bilmiyodun kendin kaybettin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar