Celal hocanın İstanbul u deprem sebebiyle terketmesi sebebiyle bende hazırlığımı yaptım.
40 adet konserve
6 adet power bank
75 adet ıslak mendil
2 adet yangın tüpü
aldım.
Celal hocanın İstanbul u deprem sebebiyle terketmesi sebebiyle bende hazırlığımı yaptım.
40 adet konserve
6 adet power bank
75 adet ıslak mendil
2 adet yangın tüpü
aldım.
iki beton arasında sandwich olunca konserveleri kim yiyecek, power bankler i hergün şarjda tut , ıslak mendille gerek yok olduğun yere mıç gitsin, yangın tüpü seni boğar. Celal de zaten papyonuyla gitsin ne olur da gelmesin, ben o adamı bilim adamı kimliğine yakıştıramıyorum
Celal hoca gibi benim evimde sağlam deprem sonrasından korkuyorum
neden korkuyorsun
zaten delisin lan, bırak senden korksunlar
Oğlum market yok hastane yok napcaz
kızım sen delisin zaten:)))) 40 tanede konserven var, kafadan hastasın zaten hastaneyi napıcan
güneye tatile gideriz, sen para tut cebinde
oo yaş 30 muş görmedim, güneye tatile gidersin tek:))))
Ergen sefil uza
haahahahaha 45 yaşındayım canım:)
kız arkadaşımın yaşını duysan kafayı yersin:)
bu arada İstanbul da deprem olmayacak iddiasına da girerim
Cevap
7Cevap
Hazır olsalar nə olur ki? Tüm şehri yıkıp tekrar inşa etmeleri lazım. Son belli, olacaklar da belli. İstanbul depremi denilen deprem 6 Şubat depreminden daha büyük felaket olabilir, umarım olmaz. Ben buna hazır değilim.
İstanbul'da değilim ancak sonrasında yaşanacak ekonomik krize hazırlıklı değilim.
Celal hocaya inanmıyorum ama zaten deprem olacağını bislende bişey yapamassin 10 senedir deprem olcak diyorlar şu tarihte deprem olucak diyen yok.
Ben hiç hazırlık yapmadım muhtemelen ilk ölen kafilenin içinde giderim herhalde 😃
Ölen kurtulur yaşarsan kötü
İtfaiye olmayacak
Peki deprem anında o yanına aldıklarınla aynı yerde sıkışıp kalma oranın yüzde kaç?
Allah İstanbul'da yaşayanlara yardım etsin berbat bi şehir planlaması var
İstanbul'da değilim.
Kalp olmadan yaşar musun Türkiye nin kalbidir İstanbul
yok hocam ne alaka. sadece tehlikede olmadığımı söyledim.
Gerçekten yaptın mı bunları?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?