2001 doğumluyum bu dolar denen para biriminin hemen hem 1 2 lira olduğu zamanları hatırlıyorum hatta bundan dolayı düğünlerde birsürü 5 lira saçmak yerinde birsürü 1 dolar saçarlardı şimdi halk o 1 dolarları almak için birbirini eziyor

2001 doğumluyum bu dolar denen para biriminin hemen hem 1 2 lira olduğu zamanları hatırlıyorum hatta bundan dolayı düğünlerde birsürü 5 lira saçmak yerinde birsürü 1 dolar saçarlardı şimdi halk o 1 dolarları almak için birbirini eziyor

Kardeşim ne olduysa şu pandemiden sonra oldu zaten ondan öncesi her şey çok iyi gidiyordu ne zaman şu soktumun doları eurosu yükselişe geçti insanlar o zaman ne yapacağını şaşırdı ve durum bu şekilde ilerliyor yazık günah elalem dolar dağıtıp prim yapma peşinde gelmeyin bu oyunlara şimdi bakıyorsun çoğu kişiye cebinde parası olan başlarına parasızları toplamaya çalışıyor ayıptır
Ve tek sizde şu kağıt parçası yok şu kafadan vazgeçin insanlarla alay etmeyin dolar molar dağıtıp 1 2 TL iken olmuyodu ama böyle bişey. d ne tesadüf
Arkadaşlar kimsenin dolarina eurosuna muhtaç kalmayın girin işe çalışın bunlar provokatörlük yapıyor elalemi başına falan topluyor gelmeyin şu gtlerin oyununa
Cevap
9Cevap
Evet başladı uçuyoruz
Sen olsan sen de yerlere yatardın para toplamak için. Evet ülkemiz şahlanıyor.. Nalların altında kalnlar çığlık atıyor.
evet şahlanıyoruz ama neyin üzerinde onu bilmiyorum. kalın uzun bişey olduğu kesin gibi çünkü acısından baya yükseğe şahlandık milletçe
İnsanımız cahil , ahmak , görgü yoksunu normaldir.
Aynı şeyi baklava dağıttıklarında , marketlerin indirdim yaptığı dönemlerde de çok gördük.
Kapkaranlık yıllardan geçiyoruz. Türk milletinin bu kadar aşağılandığı başka bir dönem olmamıştı.
😁😁😁 Öldüm gülmekten bu ülke bence her şeyi hakediyor
Onu yerden almaları çok büyük bir görgüsüzlük olmuş maalesef. Dalga için yapıldığı belli
Ah be güzel ülkem nedenn
F li banknotlar mı🤦🏽
Para degersizlesdi ne olacakki
Akpnin eseri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?