Gündem Erdoğan telefonlara ötv indirimi yapacaktı hani nerde :D? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor pişştt oy verenler hani nerde? seçim vaadi vermişti kazandı seçimi? Erdoğan telefonlara ötv indirimi yapacaktı hani nerde :D? Cevapla Telefon Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl "VERGİSİZ İPHONE FİYATLARI 2023 ÖTV'siz ve vergisiz telefon ne zaman satışa sunulacak? Vergisiz iPhone 11, 12, 13, 14 ve 14 Pro Max fiyatı ne kadar, kaç TL olacak?" m.haberturk.com/bakan-acikladi-otv-siz-telefon-ne-zaman-yururluge-girecek-iste-2023-vergisiz-iphone-fiyati-ne-kadar-kac-tl-olacak-3612295-amp 0 0 Yorumla
122334444 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen fiyatların artmasını bekliyor kasten çünkü yüksek fiyatlı olunca genel kitlenin alması zor olacak ama Erdoğan ben indirimi yaptım sözümü tuttum diye gövde gösterisi yapacak. 0 0 Yorumla
Douqi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O kadar inanmayın yurtdışından alın kayıt ücretiyle bile ucuza geliyor dedim dinlemediler bundan böyle bana beter olsunlar demek düşer😇 0 0 Yorumla
_Ş-A-H_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Seçim saçmalıkları her günde açılış vardı, petrol kuyuları falan. d 0 0 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Daha çok bekleriz biz o indirimi🤙🏻 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
"VERGİSİZ İPHONE FİYATLARI 2023 ÖTV'siz ve vergisiz telefon ne zaman satışa sunulacak? Vergisiz iPhone 11, 12, 13, 14 ve 14 Pro Max fiyatı ne kadar, kaç TL olacak?" m.haberturk.com/bakan-acikladi-otv-siz-telefon-ne-zaman-yururluge-girecek-iste-2023-vergisiz-iphone-fiyati-ne-kadar-kac-tl-olacak-3612295-amp
Muhtemelen fiyatların artmasını bekliyor kasten çünkü yüksek fiyatlı olunca genel kitlenin alması zor olacak ama Erdoğan ben indirimi yaptım sözümü tuttum diye gövde gösterisi yapacak.
O kadar inanmayın yurtdışından alın kayıt ücretiyle bile ucuza geliyor dedim dinlemediler bundan böyle bana beter olsunlar demek düşer😇
Daha çok bekleriz biz o indirimi🤙🏻
Gittikten sonra belki
Yeni zamlar yükleniyor. Hahahah
Kandırıldıkk