Ankara’lılara üzücü haberim var!
— ZAM Haber (@ZAMajans) July 31, 2023
Yarın itibariyle simit 10₺ pic.twitter.com/Y7zkcSvCdm
Ankara’lılara üzücü haberim var!
— ZAM Haber (@ZAMajans) July 31, 2023
Yarın itibariyle simit 10₺ pic.twitter.com/Y7zkcSvCdm
Ankara da yaşadığım için burada da sanırım 10 tl zaten zam gelmeyen bir ürün yok gibi her şeye zam geldiği için de bunlar artık alıştık yakında 20 tl de olur zaten dolar da 40- 50 falan olur ülkecek maalesef iyi yerlere gitmiyoruz hiç bir şekilde
7.5 tl. Bizim burada artık simitçi bulmak bile zor. Alan yok çünkü. Eskiden fakir yiyeceğiydi ama şimdi üzerine az daha koyup tavuk döner alıp yiyorlar. Büfesi olan arkadaşlarımdan biliyorum.
Gazi Hastanesi'nin önünde bı abladan simit alırken "10 lira mi?" Dedim. "Evet satarken utanıyorum" dedi. "Simit 10 liraysa utanması gereken sen değilsin abla" dedim!!
kışın şubatta da bizim burada simit 10₺ idi öyle alıyordum yani burdaki fırından sonra daha yeni Bursada simit 10₺ oldu diye haber çıktı yav o zaman aylardır kazıklanıyordum mu diye derin düşüncelere daldım ben sormayın gitsin 🥺
Cevap
67Cevap
Ankara da 10 lira mı oldu gerçi ben yemiyorum ondan haberim olmayabilir
2 tane açma alıyorum meyve suyuyla beraber 17 lira veriyorum sabahları
Muhtemelen artık 30 liradan fazla vereceksin
Bayadır simit yemiyorum, en son aldığımda 5 TL di galiba ama
Ben her gün iki tane yerim
Kahvaltısiz bir hayat düşünemiyorum :)
Bizim buranin simiti daha güzel 5 lira fiyatı zaten bizim simitin yerini hic bir yerin simiti tutmaz asla Ankara demişken kac gundur gidip geliyorum zaten bir de hastane hastane geziyorum
Ankara simidi de çok güzel olur yaa. Ablam her eve geldiğinde en az 2 poşet aldırırdım. Uzun zaman oldu🥲
Hiç bilmiyorum uzun zamandır simit aldığım yok. Ama 1 kutu 12 kalibre fişeği 70 liraya alırken 300 3500 TL arasında geziyor
Evet 10 lira sanırım ama ne zamandır simit almıyorum, o yüzden ilgilenmiyorum da simit, ekmek gibi şeylerin fiyatı ile.
2 aydır simit almıyorum, protesto ediyorum. O yüzden kaç bilmiyorum. Zaten fırına da afganları doldurmuşlar..
Bazılar 5 bazıları 6 bazısı 7 liraya satıyo aynı fırından alonıp satılan seyyar satıcılardan bahsediyorum
2018 2019 ekonomik kriz damlası tsunami haline evirilişine şahit oluyoruz. Berbat ötesine yolculuk.
ben de Ankara da yaşıyorum ve simitin 10 lira olması üzdü
Bizim burada yasaklandı. Fakirlerin bu ürünü kullanarak hayatta kalabildikleri tespit edildi. Fakirlerin yaşamaması için de bu ürünün satışının durdurulması planlandı.
Gumledim ajabajabjabajqbabahah
@Nes2mvarhayattaQueen Kaderimiz; ağlanacak halimize gülmek :)
Zaten 10 lira en azından benim aldığım yağlı simit öyleydi herhalde normal olan da o fiyata geldi
2 simit 2 çay 60 tl hangisi daha pahalı bilmiyorum :D
Bayadir simit almıyorum ama bence her yerde aynı gibi
Migrosta 10 TL dışarıda arabayla gezenden alırsan 7bucuk. Pastane daha pahalıdır muhtemelen
Biz de çok düşük. Sizde daha da artar bu gidişle.
Bizim buralarda satışı tamamen durdu, kimse almıyor sanırım protesto var, adamlar da geçici olarak üretimi kesti. Güzel şeyler bunlaaaaar, on numara oluyor, az bile
100 lira yiyemezsin kimse hakeden cok mal var
Ohhhhhh ohhhhhhh şahlanıyoruz ohhhhhh ohhhhhhh şahlanıyoruz ohhhhhh ohhhhhhhhhh 😂😂😂
1 simit Ankara da 15 liraydı 1 hafta önce 1 çay ile oluyor 50 lira değmez yani
Kocaeli / 10 lira
Tabi satıcıdan satıcıya da farklılık gösterebiliyor.
Ankara 'da oturduğum için haberi vermiş oldun 10 TL imiş bizim orada 😊
burada 12.50 İstanbul simit yemesinler ot yesinler
On lira olalı çok oldu ya Ankara 'da Tunalı tarafında on liraydı
Merhaba iyi akşamlar Küçük Hanım :)
Hafta sonu aldım 7 TL idi ama bilmiyorum şu an arttı mı fiyatı..
(İzmir Buca)
a101 den alıyorum sabahları pişirmek için 26tl 4 adeti sanırım. Tabi 3 dakka 4kw fırın çalışıyor son pişim için1tl de ona koyalım
çok ekonmk adamım yaw:))))
Bu hal de yarım simit beş lira oluyor Türkiye iflas etti başka açıklaması yok bunun.
Ankaraliyim kardeşim artık ekmek yoksa pasta yicem :)
10 lira mı oldu simitte yemeyelim iyi. Yeter ya
İstanbul dudullu fırıncıda orta boy 8 tl büyük boy 12 tl
6 liraya migrostan alıyordum normalde 15-20 lira deniz kenarında
Bizde yarim 5 çeyrek 2.5 tam alan yok malum fakirlik🙈
Değişiyor en ucuzu 5 lira (2 gün önce fırından çıkmış. d)
simit yemiyoruz biz de :D
Geçende simit center da ulusta on liraya yemiştim
bayadır yemedim simit haberim yok
Simit yeme pasta ye 😂😂😂
Pasta daha pahalı abi iyi misin sen
@Isimyokfalan4 ironi yaptım ironi hani doyolarya ekmek yeme pasta ye diye sen sanırım Türkiye'de yasamiyosun
Yoo yaşıyor6m ne alakaa
@Isimyokfalan4 birisi öyle demisya ekmek pahalı ne yicez pasta ye demiş ya ben onu dedim 😂 ondan
Yani anlican cahil topluluk çoğalıyor demek istedim sefalet dahada ilerliyor onu diyorum aslında
İstanbul’da da 10 lira oldu
En son 7.5 liraydı şu an bilmiyorum
Eskiden 10 liraya 5 tane lahmacun yerdik.
10 tl mi Ankara bedavaya yaşıyor
İzmir'de 5 TL ikin önce fırından çıkmış 😂
Bugün 13.5 a pogaca aldim🤦🏻♀️
10 lirami oldu burada haberim yoktu
Simit sevmem o yuzden bilmiyorum
Gevreğinde tadı duzu kalmadı
Yemeyin hem susamlı sivilce yapar.
şu an 7.5 yarın ne olur bilinmez
bedava oldu veresiye yazdırıyoz
Bir kaç hafta önce 8 liraya almıştım
Burada da on lira
boş ver ablacım bunu insanlar kendi istedi