Akp yi tutanların açız demesinden çok zevk alıyorum iyi ki emekli maaşına zam gelmedi ohhhhh
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
https://www.instagram.com/reel/CstYfQPpAPK/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Açmışlar foçada bile pansiyon bulamadık kim ordakiler akp limi? akbelende yuhalanan vatandaşa depremzedeye saldıran pisliklerle işimiz olmaz para bir yere
İnsanlar bir hata yaptılar o insanlar canım değil sadece bazı dini şeylerle kandirilip korkutuldular onlari biz aydinlatacagiz
Reis kaç yıl oldu hala aydınlanamadılar adam yere düşse ölecek zaten bunlar nato mermer nato kafa
Hatta azaltsalar keşke emekli maaşını zaten hep bu 60 yaş üstünün katır inadı yüzünden kazandılar yine :D
Misafir geldi az önce yaşlı maaşına zam yapılmamış açlarmış bi daha akp ye oy vermezlermiş😂
Ben orada olsam son pişmanlık neye yarar şarkısını mırıldanırdım kesin kdkskd
ekmek yoksa yaprak yiyin de
Mutluyuz
Aç dolaşmaya devam ke
Aç değilim merak etme fjjf
Evet
Aç gezmeye devam ke
Mutlular diyorum
çok mutluyum :)
Aç gezmeye devam ke
allah kurtarsın seni kardeşim çok şükür yediğim önümde yemediğim arkamda
E diğerlerini de düşünseniz sadece kendini mi düşünüceksin
önce kendimi düşünücem evet diğerlerini düşünmediğimi söylemedim zaten?
Diğerlerini düşünsen mutlu olmazdın
oturup kendimi parçalayamam ve ayrıca aç kalıp kalmamanın ülkeyi kimin yönettiği ile alakası yok çalışana lokma var ve ülkenin çoğu ayağını yorganına göre uzatmıyor
Kiralar 10k asgari ücret 11,5k adam 3 işte mi çalışsın geçinmek için? Veya dağda mı yaşamak zorunda
ben de açlık gördüm sokaklara atıldım hem de ailem tarafından kim acıdı bana? kim üzüldü? hiç kimse. o yüzden şu an da ben mutluyum kendi ayaklarımın üzerinde durdum aç değilim açıkta değilim artık ama tabii ne oldum değil ne olucam demekten de vazgeçmiyorum
beni ilgilendirmiyor kardeşim gerçekten bak senin benim konuşmamla olacak işler değiller bunlar çalış kazan bitti herkes rızkını yer
Cahile söylenen her bir kelime ateşe atılan bir odundur. seninle daha fazla tartışmayacağım
evet git şimdi ağlayarak günlüğüne yaz ben de et yemeye gideyim haydi canım baayy
İkimizinde durumu iyi ama aramızda tek bir fark var ben haksızlığa susmak istemiyorum sen ise her koyun kendi bacağından asılır diyip önüne bakıyorsun
sen biraz kitap okusana ben öyle mi demişim bir daha otur düşün. İyi günleeer.
Ben kitap okumaya gidiyorum sen ise et yemeye git hadi bay😏
Mutluyum.