Suriyeliler 3 milyonla geldiler şimdi 13 milyon oldular tehlikenin farkında mısınız?

Arkadaşlar Türklerde zamanında ortaasyadan gelirken nüfusları azdı fakat savaşçı oldukları için Anadolu'yu yurt edip hakim oldular zamanla Rumlarda bir kısmı İslami kabul edip Türkleştiler. Fakat Türkler Rumlara Ermenilere Süryanilere Kürtlere karşı hoşgörülü oldukları için çok iyi gecindiler 900 sene Anadolu'da kardeşçe yaşadılar taki emperyalistler bizi bölüp savaştırana kadar.. ama araplar öyle değil Türkleri insandan bile saymiyorlar şu an dünya üzerinde 400 milyon nüfusları var 22 devletleri. Hangi Arap ülkesi Suriyelilere sahip ciktida biz çıkıyoruz? 2011'de Türkiye'ye gelirken 3 milyondular şimdi 13 milyon oldular 10 sene sonra 20 milyon olurlar. Türk nüfusu çoğu yaşlı ben Türk gençlerine bakıyorum istisnalar dışında genelde baby fake ana kuzusudurlar bu heriflere bakıyorum ayı gibiler ve şiddete meyililer. Yarın iç savaş çıksa bunlar bizi perişan ederler. Ve artı asimile olmazlar Araplar asla asimile olmaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Türkleri 100 yıl önce Kafkaslarda balkanlarda attılar Anadolu'da aynısı olacak bu gidişle
Suriyeliler 3 milyonla geldiler şimdi 13 milyon oldular tehlikenin farkında mısınız?