Bence artık gitmeliler aksi türlü insan ister istemez adamlar aynı millet olmasına rağmen ülkesine gönderiyor biz neden tutuyoruz ne oluyor diye soruyor

Bence artık gitmeliler aksi türlü insan ister istemez adamlar aynı millet olmasına rağmen ülkesine gönderiyor biz neden tutuyoruz ne oluyor diye soruyor

Göndere bildiklerine göre ülkelerinde sorun azalmış. Ülkede sorun azaldığına göre gide bilirler demek ki sıkıntı yok. Ek olarak Suriye savaş açan ve göç alan ülkeleri zora sokan ülkelere ciddi yaptırım almaları lazım. Tiran gibi olmaları sıktı zarar ziyanlar tek bir ülkeye zarar vermiyorlar.
Cevap
8Cevap
O ülkerin derdi başından aşkın bizde insanlık olsun diye almadık oy kullanılsın diye aldık bir şey demek istemiyorum bu konuyla ilgili
Yaz ayları bittikten sonra Türkiye'ye geri geliyorlar. Neyi değiştirecek ki ülkemiz yol geçen hanı. Göçmenistan oldu resmen.
Ne güzel oy kullanıyor ülkemizi sahipleniyorlar niye kovalım deli
:) yok biz gonderemeyoz oy kaybi yasar iktidar mazallah
Sanmıyorum bizdekiler gitmez bir çoğu tr vatandaşı oldu. Dışarıya çıkıyorsun hep arapça konuşanlar var nerede yaşadığımı sorguluyorum bazen, hükümet içinde büyük bir avantaj bunlar dolayısıyla göndermezler.
Biz göndermeyiz çünkü Türk ırkını ortadan kaldırmak istiyorlar
Bize gelsinler. Biz memnunuz
Sen memnunsun çünkü ya Kürt ya da onlardan birisisin
Mısır arap değil araplaşmış bir ülke
Arap bile Arabi istemiyor artık sen düşün.
Bizdeki akp lilerin umrunda defil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?