Açıklaması da şey;
"Benimki bir hastalık, bir yerleri telefonla aramadan duramıyorum. Köydeki bir başkasını arasam dedikodu olacak. Kontörüm de yok, 112 ücretsiz olduğu için burayı arıyorum"
bence tek sebebi yalnızlık :D

Açıklaması da şey;
"Benimki bir hastalık, bir yerleri telefonla aramadan duramıyorum. Köydeki bir başkasını arasam dedikodu olacak. Kontörüm de yok, 112 ücretsiz olduğu için burayı arıyorum"
bence tek sebebi yalnızlık :D

Yalnızlık, insanların yaşamlarında zaman zaman ortaya çıkabilen yaygın bir duygudur ve bu durumun üstesinden gelmek için sosyal bağlantıları artırmak, ilgi çekici hobiler edinmek veya destek almak gibi adımlar atılabilir. Eğer bu kişinin sürekli telefonda başkalarını arama alışkanlığı sağlığını ve günlük yaşantısını etkiliyorsa, profesyonel bir danışmandan yardım alması da faydalı olabilir.
O esnada kalp krizi, beyin kanaması gibi hayati bir durumu olan ve snlerin bile önem arz ettiği bir durumda 112 Komuta Kontrol Merkezine ulaşamayan birini düşünelim.
Bu yalnızlık değil, apaçık kul hakkı.
Çoğu kişi bundan değil de yalnızlıktan bahsedip gülmüş canım. Bu söylediğin durumun onların başlarına gelmesi dileğiyle.
Polis bununla ilgilenmiyor mu, ihbar etmiyor musunuz?
Şöyleki arayanın şikayetine binaen gidiliyor ve giden ekipte de doktor olmadığı için durumun ne denli acil ve 112lik olduğunu tıbbi anlamda tam olarak değerlendirme imkanı olmuyor diğer 112 çalışanı arkadaşlarımızın.
Haliyle insanlar da taksi niyetine kullanıyor 112yi bazen.
Aslında bir çözüm olarak geldikten sonra doktorun tanı koyup durumun acil olmadığına dair karar verdikten sonra çağıranlara belirli bir ödenek çıkartılabilir.
Geceleri yurttan çıkamadığı ya da çıkması halinde izin alması ve bu da ailesine bildirileceği için hasta taklidi yapıp ambulans çağırıp hastaneye giden ünili öğrenciler bile var.
Bunun psikolojik tedavi alması lazım. Benim yalnızlık seviyem böyle değil. Oturur oyun oynarım ya da birşeyler izlerim. Acil hattı keyfi meşgul etmem
Ne yalnızlığı ya💆🏻♀️ işte bazı insanlar bunu bile haklı göstermeye çalışabiliyorlar. Biraz kitap oku, ceviz ye Zekan gelişsin artık ne kadar gelişebilirse.
84 keza aramış burayı o zeka gelişirmi dersin ::O
@hayatakıyor34 anlamadım ne dediğini?
aynen klavye hatası ne yazmış öyle diyorum ki adam 84 kez aramış ya böyle birinden ne zekası bekliyorsun ceviz falan işe yaramaz bu kişide. şp
@hayatakıyor34 bir umut tavsiye veriyim dedim😃
@missfilozof o balla karıştırır cevizi düz duvara tırmanma perfonmansı gerçekleştirir gibime geliyor
@hayatakıyor34 ben soruyu soran kişiye dedim
Cevap
34Cevap
Bende yalnızım ama böyle saçma bir şey yapmam bu suçtur.
Yıllardır yalnızım ve hiçbir yeri aramıyorum. Yalnızlığımı KS gideriyor. Ama ben de beni kalbiyle karşılıksız sevebilecek birini istiyorum. Ama böyle biri yok ve çevrem de yok
O yalnızlıktan değilde saçmalıktan bence böyle insanlara samimi bir ceza vermeli ki o zaman canları sıkılmasın
Aynen. Mesela parmaklıklar ardında volta atmakla meşgul olurlarsa canları hiç sıkılmaz gibime geliyor.
İşte o kanun yok
Ben bu olayı 15 yaşımda yapmıştım ama 155 falanda aradim ordaki memurlarla kanka olmuştuk neredeyse bi keresinde konumdan karşı binaya gelmişlerdi 😅😅
Valla 😂😂
Evet 😅
Sen varya 😂😂 çılgınsın
Enayi gibi bir arkadaşıma takılı kaldım her yaptığım şeyde ona haber veriyorum her şeyi birlikte yapıyoruz sözde oda mutlu ama konu onun çağırması yazması mersk etmesine gelince işi oluyo ben onsuz bir şey yapınca trip yiyorum ama o bensiz her şeyi yapıyo arkamdan dedikodumuda yapıyordur bilmiyorum of f kaç gündür dakka başı ağlıyorum psikolojim bozuldu
112'i boş yere meşgul etmemeliler..
Yalnız iken ben sadece görüntülü sohbet sitelerine girerim
Chatroulette gibi omegle
Sosyal medya iletişimi artırırken bir yandan da insanlar arası işletisime son veriyor. Galiba alternatif çok olunca daha seçici davranıyoruz.
Acilen, vatandaş tedavi edilmeli. Canı sıkıldıkça habire çağrı merkezini arayıp meşgul etmez bundan sonra. hahah.
İşsizlik mi manyahlik mi bu nedir ya🤣112 bir kere bunun için meşgul edilecek yer mi, ne aptal saptal boş insanlar var...
Bu yalnızlık seviyesi değil dediği gibi hastalık seviyesi... Hiçbir sağlıklı yetişkin acil hattı keyfi meşgul etmez.
ben de yıllardır yalnızım böyle bir şey yapmıyorum ama yine de hayrına yazmak isteyen olursa iyi olur
Bu haberı tv de gordum bende ya nasıl bos ınsanlar var nasıl ap tal ınsanlar var onların 1 dk sı bıle bır ınsanın canına mal olablr keske herkes duyarlı olsa
Adiyamanda 22bin217 kere ariyan ablamiza selam olsun..
Bu kadar canım saçma bir şey yaparak hiçbir şekilde meşgul edemem her hangi bir yere helede 112 i
uzun uzun konuşup sohbette etmiyorlar niye arıyor anlamıyorum ki
Böyle de kitapsız olunuyor maalesef insanlar can derde bu armut neyin
Ne arayanım nede mesaj atanım var. Aslında sorudaki kişi benim arkadaşlar
Aldığım dakikaları sadece ailemle konuşmak için kullanıyorum. Toplamda 1 saati bulmaz.
Bu kadar değil ben Kore dizilerine sarıyorum 😅
Arkadaş tımarhaneye kapatsınlar yalnızlık sorunuda çözülür hem ocnun
Ben sırf kadın sesini duymak için Telekom müşteri hizmetlerini arıyordum
Emekli biri miydi arayan acaba 🤔 Normal yılın belli bir bölümünde buna benzer haberler geliyor.
Sosyal medyada takılabileceği o kadar site varken, acil durum numarasını meşgul etmesi hem aptallık hem de bencillik
Bence yalnız iken kendini mutlu etmeyi bilmek önemli kendini yerden yere vurmak yerine ya da yalnız kalmamak için yanlış insanlarla iletişim kurmaya çalışmayı kesmek lazım illa ki çözümü var
Aptal arkadasin niye mesgul ediyo cocuk oyuncagi mi bu
Evet haklısın kimsenin bunu yapmaya hakkı yok çok sıkılıyorsa insin bir çarşıya ya da sahile ortama uysun sohbet etsin
Yaani oyle
Öyle vallahi ne diyek
Bunu yapan kişi ruh hastası. Acil çağrı merkezini bir insan neden durduk yere rahatsız eder. Kendisine ağır bir yaptırım cezası uygulanmalı
Bende uzun zamandır yalnızım ama brn nötr oldum. Full full etkisiz eleman gibiyim😄😄😄😄
Yazık numara verse özelden arardık 112de dertleşecek kadar ne yaşadın be ndjdkd
Beni deli sanmasınlar diye yapmadım. Ama yakında böyle bir şeye kalkışacağım gibi
O yanlizlik değil sapkınlık.
Hshssjsjsj ne manyaklar var ya
Site de herkes yalnız
Böyle insanlara ceza uygulanması gerekiyor.
burada dolanıyorum işte
Bu haber eski değil mi la
Yalnızız ama bu tarz aramalara da girmiyoruz şükür
Bahaneside ayrı bir güzellik 🙂
hayır ben kendim hallederim yalnızlığımı
ChatGPT'ye yazsaymış onun yerine
Lüzumsuz vatandaş desek daha doğru
112 de erkeklerle mi sohbet ediyor anlamadım ki
Bende yalnizim. ama insanları mesgul etmiyorum
Haberlere çıkmışım ya la
Ben de arıcamm
Cidden ben de fantezi olsun diye aramak istiyorum ama meşgul etmek de ayıp aahahahahhaahahahsjsjsjs
aynen bole
ohaa be acaba ne konuştular hahaaha:APAAĞ
Ceza versinler
Sorumlu vatandaşım Bu yüzden buraya dadanıyorum 😆
Ruh hastaları yaa
insnalar neler oluyor ya neler duyacagiz artik
Kesinlikle suçtur ceza almalı
Buraya davet edelim
Buraya üye olsun 😄
Ama bu ayıp ya
Gitsin sosyallesin niye devleti meşgul ediyor
bu yanlızlık seviyesi falan degil ruh hastası