Daha yurt dışından geleli 26 gün oldu. Baba evindeyim pek dışarı çıkmadım otele pansiyona kiraya vs para ödemedim.

26 günde 16550₺ param gitti. Bu ülkede bir asgari ücretle değil 2 asgari ücretle bile yaşanmaz!
Daha yurt dışından geleli 26 gün oldu. Baba evindeyim pek dışarı çıkmadım otele pansiyona kiraya vs para ödemedim.

26 günde 16550₺ param gitti. Bu ülkede bir asgari ücretle değil 2 asgari ücretle bile yaşanmaz!
Gecinilemez ki 😂😂😂😂😂
ben asgari ücrete çalışıyorum. Sırf üniversitede rezil olmamak için 😑 kenara 3 tane çeyrek altın atıyorum gerisini harçlık yapıyorum.
Allah Türk gencinin yardımcısı olsun. Baştaki zatın yardımcı olacağını falan yok
Enflasyonist ortamlar da yapabileceğiniz en güzel şey kazancınıza göre TL olarak borçlanmak tır arkadaşlar. Unutmayın altın ya da dolar onlarında kendi içinde enflasyonu var. Paranızın bir kısmı bunlarda olsun ama her zaman geleceğe yönelik güzel bir şirkette hisseniz de olsun.
Cevap
6Cevap
geçinmek zaten bitti hele İstanbul'da tek başına yaşayan bile zorlanıyor benim gibi
Yok ya öyle deme sizin gibi yurt dışından gelenler her şey çok ucuz burada yaşamak çok kolay diyip duruyordu?
Aslında aylık 1500€ ile yaşanır gibi 🙄
Türkiye de mi 😊 kesinlikle yaşam mücadelesi verilir ama yurt dışında zor gibi
Asgari ücretin yanında ek iş yapılmadığı sürece geçinmek çok zor özellikle 2-3 çocuklu ailelerde.
sen bizi kiskaniyorsun bence
Aynen
Bende bugun simit ve su aldım 20 lira gitti
Bear gryls bile yaşayamaz onunla
Kim 🤨
Tatile de mi gelmeyelim 😄
Gecinemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?